salo 24.02.04, 14:39 Życzę dobrej zabawy i suto zakrapianego śledzika :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaligar Re: Śledź :) 24.02.04, 15:18 salo napisał: > Życzę dobrej zabawy i suto zakrapianego śledzika :) Dziex i wzajemnie!!!! Sałatka śledziowa bedzie ..... tez. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Śledź :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:56 Ja już jestem spóźniony, więc pędze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar Re: Śledź :) 24.02.04, 18:38 Gość portalu: Radex napisał(a): > Ja już jestem spóźniony, więc pędze!!!!!!!!!! Co Ty pędzisz??? Bimbrowniku! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Śledź :) 24.02.04, 18:43 kaligar napisał: > Gość portalu: Radex napisał(a): > > > Ja już jestem spóźniony, więc pędze!!!!!!!!!! > Co Ty pędzisz??? Bimbrowniku! ;))) pędzą konie ..na betonie w szarej mgle heheh Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar Re: Śledź :) 24.02.04, 19:02 basturk napisał: > pędzą konie ..na betonie w szarej mgle heheh Jaki beton? Basturk! Biało wszędzie to najwyzej kulig jakiś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Śledź :) 25.02.04, 15:02 kaligar napisał: > basturk napisał: > > > pędzą konie ..na betonie w szarej mgle heheh > Jaki beton? Basturk! Biało wszędzie to najwyzej kulig jakiś. > :) heh nie iwem czy mnie dobrze zrozumiałeś ale mała wskazówka: pisząc pędzą nie miałem na mysli biegną ;) i wskazówka druga to napisałem nie "po" a "na" Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Śledź :) 25.02.04, 14:55 Właśnie wróciłem! Toż był chyba maraton śledziowy, lekko o WIELKI POST zahaczyliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś