bomblina 06.04.11, 14:08 Córka jedzie do sanatorium w Rabce.Czy ktoś z Was miał tam swoją pociechę?Jakie dziecko miało wrażenia z pobytu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_ryba1 Re: Rabka. 12.04.11, 09:30 To zależy od ośrodka. A do jakiego skierowali Twoją córkę i ile ma lat? Mojemu synkowi bardzo się polepszyło po pobycie w Rabce (ma astmę), rzadziej choruje i wszelkie przeziębienia, anginy czy inne grypy mają o wiele łagodniejszy przebieg. Odpowiedz Link Zgłoś
bomblina Re: Rabka. 12.04.11, 17:32 Córka ma 11 lat i często choruje na przeziębienia a oprócz tego ma boczne skrzywienie kręgosłupa(też zostało to wpisane na skierowaniu).Na skierowaniu pisze-Szpital Kardiologii Dziecięcej Olszówka ,Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: Rabka. 23.07.11, 10:26 Kiedy jedzie Twoja córka? Moja córa też dostała skierowanie do Rabki. Wiesz coś więcej o tej placówce? Odpowiedz Link Zgłoś
samotna0122 Re: Rabka. 24.07.11, 23:24 ja tam bylam ale w styczniu w ubieglym roku na oddziale pulmonologicznym. powiedzialam wtedy ordynatorce ze nie przyjechalam tam do hotelu czy na odpoczynek tylko po to aby znalezli przyczyne choroby mojego syna. jesli chodzi o wyglad jak dla mnie od 1 - 10 daje 3. opieka byla bardzo fajna mila zorganizowana. badania wszystkie mial syn zrobione. nie lekcewaza pacjentow. ogolnie to tak: moim zdaniem rabka jest najlepszym szpitalem do jakiego moglam trafic z synem aby go wyleczyc i bylismy skierowani potem do profesjonalnego szpitala i bardzo dobrze rabka wytlumaczy i odpowie na kazde zadane moje pytanie. duzo sie nauczylam czego w tychach nie umie zaden rehabilitant!! jezeli macie okazje dac tam swoje dziecko zaufajcie lekarza bo warto :) np napisze jeszcze ze z rabki jest bardzo slynny lekarz Pogorzelski na cala polske - mily sympatyczny facet:) polecam wam rabke niech tam wam dzieci lecza a nie lekarze u nas w miescie!!! Odpowiedz Link Zgłoś