jajes 01.03.02, 13:07 Co sądzicie o naszym jedynym kinie w mieście. Myślę, że przydałby się przyzwoity konkurent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_1 Re: Andromeda 01.03.02, 13:57 kiedys myslelem ze dwa kina w Tychach to za dużo bo jest jedno zawsze puste. ale ostatno sie wkurzylem na tyskie kino, bo caly czas graja jeden film. jak nie quo vadis, to wiedzmin, teraz wladca piercieni. ile mozna puszczac jeden i ten sam film?? mogliby zrobic jeden seans dzinnie innego filmu, np. na 22. w andromedzie bylem ostatnio w pazdzierniku, zwykle jade do multikina albo do kina w Pszczynie Odpowiedz Link Zgłoś
jajes Re: Andromeda 02.03.02, 16:52 Myślę, że to nie powinno być nawet drugie kino, ale casłe centrum rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Andromeda 03.03.02, 01:12 zgadzam sie ze nie koniecznie nowe kino ale cale centrum rozrywki. slyszalem kiedys ze mialo takowe powstac ale w tym miejscu stoi dzis moloch pt: budowa na oś. U, wiec nie wiem jak bedzie z tymi planami Odpowiedz Link Zgłoś