Dodaj do ulubionych

szukam taniego dentysty Tychy

05.07.12, 01:27
Witajcie, szukam taniego dentysty na terenie Tychów, ostatnio mój dentysta zakończył się kosztem 500 zł za leczenie kanałowe, teraz potrzebuję też tego leczenia na inny ząb, wiem, że ekonomiczniej będzie zęba wyrwać, jednak jak dla mnie taka opcja nie wchodzi w gre. Bardzo prosiłabym o pomoc i z góry dziękuję i pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • mikola_j Re: szukam taniego dentysty Tychy 29.11.12, 13:41
      Polecam endo-medica. Robiłam niedawno tam kanałówkę. Nic nie bolało i mało kosztowało. Warto umówić się na wizytę
      • asha70 Re: szukam taniego dentysty Tychy 16.12.13, 18:30
        A to zabawne doprawdy.. mikola_j , mało kosztowało ? Jeśli koszt zrobienia kanałówki prawie 1 tys. zł to mało... to gratuluję poczucia humoru.
    • paular_1 Re: szukam taniego dentysty Tychy 06.01.13, 22:52
      My z rodzinką leczymy się w ENDO-MEDICE, mili dentyści i ceny przyzwoite :) Nawet moja mała córeczka była zachwycona wizytą Polecam!
    • inka117 Re: szukam taniego dentysty Tychy 09.01.13, 22:45
      Gdzie ten gabinet jest? Mam na myśli ulicę i nr telefonu.
    • texil Re: szukam taniego dentysty Tychy 10.01.13, 22:36
      Pani Dr. Ograbisz na ul. Dębowej bij w ciemno nie jest drogo i pewny fachowiec polecam.
      • aomega Re: szukam taniego dentysty Tychy 17.01.13, 09:50
        Też polecam dr Ograbisz.
        Chodzę od lat.
    • bacutil Tanio to pojęcie względne... 17.01.13, 10:15
      znałem gościa który wykłócał się w gabinecie, że ma prawo i chce "na kasę" z NFZ i ....
      dzisiaj nosi "gibis"
      • zozumba Re: Tanio to pojęcie względne... 20.02.13, 15:21
        mogę polecić dobrego dentystę z tych- endo medica. ja osobiscie chodze do terleckiego. ceny nie są wysokie, a jakość obsługi bardzo dobra
    • turbotata Re: szukam taniego dentysty Tychy 18.06.13, 11:57
      Ja polecam gabinet dentystyczny Antoniny Krzisz-Auguścik.
      Poza ceną, dostajesz świetną opiekę i jakość wykonania.
      Pani doktor uratowała mi zęba którego 'renomowany' stomatolog spisał na straty.
      No a dodatkowo pozbyłem się lęku przed dentystami.
      Szczerze polecam, tutaj link: www.stomatologia.tychy.pl/pl/index.html

• paralas88 Re: szukam taniego dentysty Tychy 17.09.13, 09:52
      Polecam HarrisDent ( www.harrisdent.pl/ ). Dobra jakość za dobrą cenę. Skorzystałem ostatnio z zabiegów medycyny estetycznej - efekt oszałamiający.
    • przemon123 Re: szukam taniego dentysty Tychy 28.11.13, 10:15
      Polecam - www.alfadens.pl

dentysta Tychy  > Licówki Tychy
    • superbohaterka22 Re: szukam taniego dentysty Tychy 04.12.13, 23:08
      Ja polecam Centrum Uśmiechu obok Word'u. Wizyta kontrolna kosztuje 20zł. Miła Pani dentystka powie Ci dokładnie ile masz zębów do leczenia i ile to będzie kosztowało. Za naprawę zęba cena wynosi ok. 100zł .

Najtańszy dentysta w Tychach u jakiego byłam znajdował się na oś. K. naprzeciwko Biedronki (na górze takiego dwupiętrowego budynku obok ciucholandu) ale nie pamiętam jak ta Pani się nazywała. Naprawa zęba kosztowała 50 zł. Byłam tam 2 lata temu i nic się z tymi zębami nie dzieje, niestety bardzo długo się czekało na termin.
    • 3as11 Re: szukam taniego dentysty Tychy 10.01.14, 10:11
      Witam

Wracając do taniego dentysty to na pewno p.E.Kocur ul.Dąbrowskiego Tychy
      ( i dla dzieci i dla dorosłych)

pozdrawiam
      • beata_i_fasolka Re: szukam taniego dentysty Tychy 28.01.14, 10:42
        3as11: ale czy z niska cena idzie jakosc uslug?
        Szukam dentysty dla mojego 3 latka zeby skontrolowac stan zebow.
        Mlody nie lubi siedzenia w miejscu wiec musi to byc cierpliwy dentysta z podejsciem do dzieci :-)
        • pestka_wp Re: szukam taniego dentysty Tychy 04.11.15, 08:45
          Czy udało się znaleźć dobrego dentystę dla dziecka?. Też jestem takowym zainteresowana.

pzdr
          Dorota
    • eduraz Re: szukam taniego dentysty Tychy 01.09.15, 07:15
      Ja ze swojej strony polecam dentystę z kontraktem NFZ, a właściwie całe centrum stomatologiczne. Byłam z 3 latkiem i wizyta była bezbolesna damdent.pl
    • szostakmi Re: szukam taniego dentysty Tychy 10.06.16, 00:51
      Leczymy się od lat w klinice Damdent w Woli
      zalety / miła i fachowa obsługa , dobry sprzęt - wszystko na miejscu / Rtg , chirurdzy , ortodonci
      wady / zbyt odległe terminy - warto przed wizyta zadzwonić czy nie ma spóźnienia
      • kuku-na-muniu8 Re: szukam taniego dentysty Tychy 26.07.16, 11:37
        Ja również szukam w Tychach dobrego stomatologa, najlepiej aby specjalizował się we wstawianiu implantów zębowych. Czy znacie kogoś dobrego? Muszę się wybrać na konsultację.
    • 53andrzej_53 Re: szukam taniego dentysty Tychy 27.09.16, 11:55
      Hej! Ja już się zdążyłem nauczyć, że tani nie zawsze znaczy dobry ;) Jednak jeśli mógłbym Wam polecić kogoś z Tych, to będzie to Pani Monika, która przyjmuje w Bianco Stomatologia. Moja siostra miała kiedyś problem z zębem, a panicznie boi się wizyt u dentysty. Na całe szczęście dzięki profesjonalnemu podejściu wszystko poszło gładko, szybko i bezboleśnie :) Także z czystym sumieniem polecam Wam: bianco-stomatologia.pl/
      Pozdrawiam!
    • milenka.m Re: szukam taniego dentysty Tychy 10.05.17, 10:41
      To ja wszystkim osobom z Tych lub okolic mogę polecić Endo-Medica. Jak dla mnie to tam są najlepsi stomatolodzy w Tychach. Zaglądajcie, bo naprawdę warto ;) endo-medica.pl/zespol/ 
      • faga Re: szukam taniego dentysty Tychy 31.05.17, 19:14
        Polecam dr Dariusz Krywult ul. Tischnera 67 gabinet Miradent. Terminy długie, ale doświadczony stomatolog i niskie ceny.
      • izka86 Re: szukam taniego dentysty Tychy 04.03.20, 15:50
        faktycznie są dobrzy, taka też panuje wśród moich znajomych opinia. poziom taki jak w dentalcare, ale ja prywatnie bardzo polubiłam dr pniok, dlatego chodzę do dental ;) fajnie jak można złapać kontakt z lekarzem i tu to jest
    • bulbabar Re: szukam taniego dentysty Tychy 22.11.18, 17:26
      dla mnie najważniejsze żeby był porządny, dostępny i miły, dlatego korzystam z Dental Care, nigdy się nie zawiodłem, a zbabrane zęby mogą być naprawdę kosztowne, bolące i problematyczne
      • grzebionka Re: szukam taniego dentysty Tychy 05.07.19, 14:08
        też bardzo polecam ten gabinet.
    • borowik7 Re: szukam taniego dentysty Tychy 17.05.19, 02:44
      Moja rodzina leczy ząbki w Dental Care, bo jeżeli chodzi o konkurencyjność – oni to robią najlepiej. Ciężko o dobrego stomatologa, a ortodontę to nawet nie wspomnę, w Tychach. Wiem bo długo szukaliśmy
    • stasiekw Re: szukam taniego dentysty Tychy 22.05.19, 23:19
      Na Barona 30 jest Dental Care. Fajnie wspominam wizytę, bo syna chciałem pozytywnie nastawić do dentystów żeby nie powielił błędów ojca. Sam przy okazji tam sobie wyleczyłem jeden ząb – a zapłaciłem nas oboje zaskakująco niewiele
      • wozniak_90 Re: szukam taniego dentysty Tychy 28.05.19, 18:51
        Też chcę wziąć moje dzieci na pierwszą wizytę i myślałem nad Dental Care bo mnóstwo pacjentów poleca. Jak wyglądała ta wizyta Stasiek?
        • grabka94 Re: szukam taniego dentysty Tychy 29.05.19, 15:53
          Mogę Ci opowiedzieć jak to wyglądało u mnie. Akurat byłam z córką: Oprowadzono nas po klinice, Pani doktor wyjaśniała jej w bardzo przyjemny i przystępny (jak dla dziecka) sposób i potem polecono mi wyjść, słyszałam dużo śmiechów przez drzwi, córka wyszła bardzo zadowolona. Polecam tam zabierać dzieciaki – anielska cierpliwość i super podejście.
    • mariano855 Re: szukam taniego dentysty Tychy 28.08.19, 10:35
      A ja absolutnie odradzam to DENTAL CARE ponieważ moim zdaniem to najgorszy gabinet w mieście. Naciąłem się dwa razy czytając te komentarze w necie.Ludzie pytajcie znajomych którzy byli i się leczyli. A nie komentarzy w necie bo sobie wejdzie ktoś i sam powpisuje co chce. A dental care w google lokalizator mają zdublowane konto i natłuczone na obu ok 180 komentarzy, ja bym w to nie wierzył. Tak ze uważajcie czytając komentarze bo w dental care to prędzej stracicie zęby niż je wyleczycie a na pewno wyjdziecie z pustymi kieszeniami. Pytać znajomych co byli i leczyli
      • mariano855 Re: szukam taniego dentysty Tychy 28.08.19, 10:53
        mariano855 napisał:

> A ja absolutnie odradzam to DENTAL CARE ponieważ moim zdaniem to najgorszy gabi
        > net w mieście. Naciąłem się dwa razy czytając te komentarze w necie.Ludzie pyta
        > jcie znajomych którzy byli i się leczyli. A nie komentarzy w necie bo sobie wej
        > dzie ktoś i sam powpisuje dla siebie co chce. A dental care w google lokalizator mają zdub
        > lowane konto i natłuczone na obu ok 180 komentarzy, ja bym w to nie wierzył. T
        > ak ze uważajcie czytając komentarze bo w dental care moim zdaniem to prędzej stracicie zęby niż je wyleczycie a na pewno wyjdziecie z pustymi kieszeniami
        Post z 2012 roku i nagle post za postem dental care na dwa zdania- cóż ludzie nie są aż tacy głupi jak innym się wydaje.
      • izka86 Re: szukam taniego dentysty Tychy 04.03.20, 15:47
        a to ciekawe, mogę spytać co się stało i u kogo się leczyłeś? ja mam same pozytywne lub neutralne doświadczenia, a leczyłam tam kilka zębów
    • izka86 Re: szukam taniego dentysty Tychy 04.03.20, 15:44
      niestety z takimi kosztami trzeba się liczyć, też ostatnio wydałam krocie na leczenie kanałowe bo na nfz robią tylko do trójki ;) bałabym się zapłacić mniej niż te 500zł, bo jest ryzyko że ktoś ci po prostu źle to wykona. w tychach polecam dr pniok (nie wiem czy gdzies indziej poza dentalcare pracuje)
      • elizza84 Re: szukam taniego dentysty Tychy 07.04.20, 13:10
        Długo do niej chodzisz? Gdzie dokładnie jest ta klinika?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka