asia7930 25.03.13, 10:17 Słyszałam ,ze od kwietnia ma być Auchan zamiast Reala? Coś wiecie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbuziaczekk Re: Co z Realem w Tychach 25.03.13, 15:08 Tak ma byc Auchan. Ale ja slyszalam ze od marca ale marzec sie juz konczy i real nadal jest. Wiec pewnie nastepna data to kwiecien. Odpowiedz Link Zgłoś
magnollia3 Re: Co z Realem w Tychach 25.03.13, 19:29 Przejęcie Reala przez Auchan wcale nie jest sprawą prostą. Aktualnie trwa oczekiwanie na decyzję UOKiK: "W listopadzie ub.r. Grupa Auchan poinformowała, że przejmie od Metro Group za 1,1 mld euro hipermarkety Real w Europie Centralnej i Wschodniej. Chodzi o 91 hipermarketów w Polsce, Rosji, Rumunii i na Ukrainie oraz 13 galerii handlowych w Rosji i w Rumunii. Zastrzeżono wówczas, chociaż Grupa Auchan podpisała odpowiednie porozumienie z niemieckim dystrybutorem Metro Group, że operacja ta wymaga jeszcze zgody odpowiednich władz konkurencji w każdym kraju i zostanie sfinalizowana pod warunkiem uzyskania tej aprobaty w 2013 r." Do końca 2013 mamy jeszcze trochę czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bacutil Re: Co z Realem w Tychach 27.03.13, 14:42 Czas ulg podatkowych się kończy więc trzeba zmienić właściciela, normalne. A tak poza tym to który to już market będzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Co z Realem w Tychach 27.03.13, 16:13 Jak sie nie myle to chyba 3 bedzie Najpierw byla Hipernova, teraz jest Real Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Co z Realem w Tychach 27.03.13, 17:50 Aaaa no wlasnie :) cos mi switalo ze bylo tego chyba wiecej niz 2 ale nie moglam sobie przypomniec. Odpowiedz Link Zgłoś