Gość: basturk IP: 80.51.254.* 28.09.04, 22:08 Piekny mecz ale chyba gwiazdorzy go zakonczą drugą porazką z rzymianami... Raul dość w przypadkowy spoósb zdobył gola ale gol to gol nie ważne jak i jaki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basturk jednak to rzymianei padli na kolana... 4-2 IP: 80.51.254.* 28.09.04, 22:27 Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: jednak to rzymianei padli na kolana... 4-2 28.09.04, 22:47 Masz rację padli, ale i tak bardziej się cieszę z pogromu jaki zrobił ManU, którego jestem fanem od wieków :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 29.09.04, 07:58 Niecierpię Realu!!! Wczoraj w ogóle jakaś kapa z tymi meczami : Liverpool przegrał, no ale przynajmniej cholerny Bayer Leverkusen wtopił he,he! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:40 a ja tam lubie leverkusen. jedyny klub w LM gdzie polak jest jakąś istotną postacią, gdzie może walnąć gola, albo asyste Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 29.09.04, 16:50 zwłąszcza w meczu z ..gwiazdorami.. licze ze i w madrycie conieco strzeli.. a ze gra Polak w bayernie to im kibicuje również Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:06 dementia napisała: > Niecierpię Realu!!! Wczoraj w ogóle jakaś kapa z tymi meczami : Liverpool > przegrał, no ale przynajmniej cholerny Bayer Leverkusen wtopił he,he! :-) Cholerny? Ja Ci dam! Ja ten klub uwielbiam od czasów nijakiego Augenthalera (czy jak się to pisze). Oni prezentują totalnie nieniemiecki styl, bradzo ofensywny. A gra Krzynówka wtedy z realem to było coś pięknego. Co do Realu to kiedyś nie lubiłem, ale jako fan pięknej gry przekonałem się:) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:15 Nie lubię niemieckiej piłki ;-P Natomiast jestem zwolenniczką angielskiego grania, od pewnego czasu lubię też obejrzeć ligę hiszpańską, ale kibicuję Barcie jeśli już, a nie Realowi :-) Ale Premiership jest dla mnie the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:22 A ja nie lubie Angoli i ich piłki! Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:23 Wyjdziesz na solo??? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:26 dementia napisała: > Wyjdziesz na solo??? ;-P Z Angolami nie zadzieram, przynajmniej poza boiskiem. Ale na nim możemy się sprawdzić;) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 10:08 radexior napisał: > Z Angolami nie zadzieram, przynajmniej poza boiskiem. > Ale na nim możemy się sprawdzić;) Hmmm, to chyba ja skapituluję, bo ostatnio grałam w piłkę nożną chyba w podstawówce. Teraz preferuję samo widowisko, a nie aktywny udział... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinX Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? IP: *.tychy.msk.pl 01.10.04, 09:32 dementia napisała: > ostatnio grałam w piłkę nożną chyba w > podstawówce. Teraz preferuję samo widowisko, a nie aktywny udział... :-) no to może piłkarzyki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 01.10.04, 09:39 Gość portalu: MarcinX napisał(a): > no to może piłkarzyki ? :) To szybciej :-) Choć też przestałam praktykować i nadgarstki juz wysżły z wprawy. A pewnie nie dopuszczacie robienia "młynków" . He,he! Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 17:05 dementia napisała: > Natomiast jestem zwolenniczką angielskiego grania, od pewnego czasu lubię też > obejrzeć ligę hiszpańską, ale kibicuję Barcie jeśli już, a nie Realowi :-) No to piona! Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 01.10.04, 09:40 man_x napisał: > No to piona! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk a jutro nasi.. najbardziej obawiam sie gruzinów IP: 80.51.254.* 29.09.04, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: a jutro nasi.. najbardziej obawiam sie gruzin 30.09.04, 09:57 to juz bardziej obawiam sie ze amica moze u siebie umoczyc z tymi lotyszami, a i legia bedzie miala ciezko, wisla wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk jezeli wygrają mamy 2 zespoły w eliminacjach LM IP: 80.51.254.* 30.09.04, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk po wiśle ... :( obawiałem sie powtórki z valerengą IP: 80.51.254.* 30.09.04, 19:20 stało sie valerenga x 2... tego sie obaiwałem nasz najlepszy zespół odpadł z UEFA??!! Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: po wiśle ... :( 01.10.04, 09:46 He,he! Wobec tak "rewelacyjnej" formy Wisły jaki obstawiacie wynik derby Krakowa? (w najbliższą niedzielę, tak??) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: i powalczyli :D:D:D 01.10.04, 07:57 Taaaaa.... pokazali ducha walki oraz umiejętności... Niech się jeszcze ktoś mnie z pretensjami spyta, czemu nie interesuję się polską piłką nożną... :-P Mam poczucie straconego czasu (dobrze, że Legię sobie odpuściłam i wyszłam do knajpy). Odpowiedz Link Zgłoś
radexior nie mam dystansu:( 01.10.04, 11:56 Wątku o denerwującym polskim pesymizmie już nigdy nie odświeże. Kurwa, to się nie mieści w głowie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk radexior wczorajszy dzien to po prostu TRAGEDIA IP: 80.51.254.* 01.10.04, 18:24 radexior napisał: > Wątku o denerwującym polskim pesymizmie już nigdy nie odświeże. Kurwa, to się n > ie mieści w głowie :((( i ja nigdy w tej materii sie juz nie wypowiem... NIGDY.. wczoraj po wisle i legii poczułem sie jakby przejchał po mnie milion tonowy titanic na deskorolce.... POPROSTU TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś