Dodaj do ulubionych

Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ??????

IP: 80.51.254.* 28.09.04, 22:08
Piekny mecz ale chyba gwiazdorzy go zakonczą drugą porazką z rzymianami...
Raul dość w przypadkowy spoósb zdobył gola ale gol to gol nie ważne jak i
jaki..
Obserwuj wątek
    • Gość: basturk jednak to rzymianei padli na kolana... 4-2 IP: 80.51.254.* 28.09.04, 22:27
      • fockx Re: jednak to rzymianei padli na kolana... 4-2 28.09.04, 22:47
        Masz rację padli, ale i tak bardziej się cieszę z pogromu jaki zrobił ManU,
        którego jestem fanem od wieków :)
    • dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 29.09.04, 07:58
      Niecierpię Realu!!! Wczoraj w ogóle jakaś kapa z tymi meczami : Liverpool
      przegrał, no ale przynajmniej cholerny Bayer Leverkusen wtopił he,he! :-)
      • Gość: swerd Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:40
        a ja tam lubie leverkusen. jedyny klub w LM gdzie polak jest jakąś istotną
        postacią, gdzie może walnąć gola, albo asyste
        • basturk Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 29.09.04, 16:50
          zwłąszcza w meczu z ..gwiazdorami.. licze ze i w madrycie conieco strzeli..
          a ze gra Polak w bayernie to im kibicuje również
      • radexior Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:06
        dementia napisała:

> Niecierpię Realu!!! Wczoraj w ogóle jakaś kapa z tymi meczami : Liverpool
        > przegrał, no ale przynajmniej cholerny Bayer Leverkusen wtopił he,he! :-)

Cholerny? Ja Ci dam! Ja ten klub uwielbiam od czasów nijakiego Augenthalera (czy jak się to pisze). Oni prezentują totalnie nieniemiecki styl, bradzo ofensywny. A gra Krzynówka wtedy z realem to było coś pięknego.
        Co do Realu to kiedyś nie lubiłem, ale jako fan pięknej gry przekonałem się:)
        • dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:15
          Nie lubię niemieckiej piłki ;-P

Natomiast jestem zwolenniczką angielskiego grania, od pewnego czasu lubię też
          obejrzeć ligę hiszpańską, ale kibicuję Barcie jeśli już, a nie Realowi :-)
          Ale Premiership jest dla mnie the best!!!
          • radexior Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:22
            A ja nie lubie Angoli i ich piłki!
            • dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:23
              Wyjdziesz na solo??? ;-P
              • radexior Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 09:26
                dementia napisała:

> Wyjdziesz na solo??? ;-P

Z Angolami nie zadzieram, przynajmniej poza boiskiem.
                Ale na nim możemy się sprawdzić;)
                • dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 10:08
                  radexior napisał:

> Z Angolami nie zadzieram, przynajmniej poza boiskiem.
                  > Ale na nim możemy się sprawdzić;)

Hmmm, to chyba ja skapituluję, bo ostatnio grałam w piłkę nożną chyba w
                  podstawówce. Teraz preferuję samo widowisko, a nie aktywny udział... :-)
                  • Gość: MarcinX Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? IP: *.tychy.msk.pl 01.10.04, 09:32
                    dementia napisała:
                    > ostatnio grałam w piłkę nożną chyba w
                    > podstawówce. Teraz preferuję samo widowisko, a nie aktywny udział... :-)

no to może piłkarzyki ? :)
                    • dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 01.10.04, 09:39
                      Gość portalu: MarcinX napisał(a):

> no to może piłkarzyki ? :)

To szybciej :-) Choć też przestałam praktykować i nadgarstki juz wysżły z
                      wprawy. A pewnie nie dopuszczacie robienia "młynków" . He,he!
          • man_x Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 30.09.04, 17:05
            dementia napisała:

> Natomiast jestem zwolenniczką angielskiego grania, od pewnego czasu lubię też
            > obejrzeć ligę hiszpańską, ale kibicuję Barcie jeśli już, a nie Realowi :-)

No to piona!
            • dementia Re: Gwiazdorzy z Realu na kolanach x2 ?????? 01.10.04, 09:40
              man_x napisał:

> No to piona!

:-D
    • Gość: basturk a jutro nasi.. najbardziej obawiam sie gruzinów IP: 80.51.254.* 29.09.04, 16:07
      • krzys00 Re: a jutro nasi.. najbardziej obawiam sie gruzin 30.09.04, 09:57
        to juz bardziej obawiam sie ze amica moze u siebie umoczyc z tymi lotyszami, a i legia bedzie miala ciezko, wisla wygra
        • Gość: basturk jezeli wygrają mamy 2 zespoły w eliminacjach LM IP: 80.51.254.* 30.09.04, 16:12
        • Gość: basturk po wiśle ... :( obawiałem sie powtórki z valerengą IP: 80.51.254.* 30.09.04, 19:20
          stało sie valerenga x 2...
          tego sie obaiwałem
          nasz najlepszy zespół odpadł z UEFA??!!
          • dementia Re: po wiśle ... :( 01.10.04, 09:46
            He,he! Wobec tak "rewelacyjnej" formy Wisły jaki obstawiacie wynik derby
            Krakowa? (w najbliższą niedzielę, tak??)
    • Gość: basturk Walczy Legia... IP: 80.51.254.* 30.09.04, 20:47
      • fockx Re: Walczy Legia... 30.09.04, 21:55
        oj chyba już po walce :(
        • krzys00 i powalczyli :D:D:D 30.09.04, 22:55
          • dementia Re: i powalczyli :D:D:D 01.10.04, 07:57
            Taaaaa.... pokazali ducha walki oraz umiejętności...
            Niech się jeszcze ktoś mnie z pretensjami spyta, czemu nie interesuję się
            polską piłką nożną... :-P
            Mam poczucie straconego czasu (dobrze, że Legię sobie odpuściłam i wyszłam do
            knajpy).
    • radexior nie mam dystansu:( 01.10.04, 11:56
      Wątku o denerwującym polskim pesymizmie już nigdy nie odświeże. Kurwa, to się nie mieści w głowie :(((
      • Gość: basturk radexior wczorajszy dzien to po prostu TRAGEDIA IP: 80.51.254.* 01.10.04, 18:24
        radexior napisał:

> Wątku o denerwującym polskim pesymizmie już nigdy nie odświeże. Kurwa, to się
        n
        > ie mieści w głowie :(((

i ja nigdy w tej materii sie juz nie wypowiem... NIGDY..
        wczoraj po wisle i legii poczułem sie jakby przejchał po mnie milion tonowy
        titanic na deskorolce....
        POPROSTU TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka