Dodaj do ulubionych

stacja benzynowa przy Tesco

29.10.04, 12:51
Otwarcie chyba pod koniec listopada. Typowa tania stacja przy hipermarkecie.
Benzyna o ok 10-20 gr. na litrze tańsza.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kaner Re: stacja benzynowa przy Tesco 29.10.04, 12:53
      i bardziej rozcienczona?
      • Gość: ArTi22 Re: stacja benzynowa przy Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:05
        Wlasnie ze nie! Benzyna przy hipermarketach wbrew niektorych jest porownywalnej
        jak nie lepszej jakosci niz na innych stacjach znanych.Dla niedowiarkow odsylam
        do wynikow badan sprzed kilku miesiecy.A bierze sie to z tego ze stacja i tania
        benzyna w takich miejscach nie ma sluzyc jako bicie kokosow na benzynie lecz na
        przyciagnieciu klientow wlasnie do tych sklepow!Taka forma zachety ceny i
        jakosci!Pozdrawiam i ciesze sie ze nareszcie bedzie taniej-chodz troszke:)))
    • Gość: swerd Re: stacja benzynowa przy Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:44
      to bedzie konkurencja dla neste

a LPG mają mieć?
      • aralski skad wiesz ze bedzie taniej 30.10.04, 04:50
        poza tym mam pytanie natury ogolnej, bynajmniej nie personalne:
        czy osoba publiczna powinna zajmowac sie reklama prywatnych biznesow, nawet jak
        ma zbyt duzo wolnego czasu?

• Gość: solo Re: skad wiesz ze bedzie taniej IP: 217.96.25.* 02.11.04, 13:58
          a czy perlailotr wystepuje tutaj jako osoba publiczna?..nie zauważyłem stary,
          żeby był na forum jakoś bardziej publiczny niż na przykład ty...jako osoba
          publiczna wystapił bodajże swego czasu prezes Pisiewicz z MZK..a róznica na
          wypadek gdybyś nie dostrzegł była taka że podpisał się on był pod tym postem
          własnym nazwiskiem wraz z adnotacją o pełnionym stanowisku...dopóki osoba
          pisząca na forum nie używa autorytetu sprawowanej przez siebie funkcji do
          podpierania swoich wypowiedzi to dla mnie nie jest dla mnie osobą publiczną
          • perlailotr Re: skad wiesz ze bedzie taniej 02.11.04, 14:04
            Dajcie spokój Aralskiemu. Musi się na kimś wyżyć.
            O stacji napisałem, bo się dowiedziałem od kolegi pracującego w centrali Tesco. Ciekawe to jest o tyle, że teren, na którym budują pierwotnie miał posłużyć budowie Leroy Merlina. Była o to dawno temu słynna awantura.

Pozdro
            • Gość: skip Re: skad wiesz ze bedzie taniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:45
              nie buduja na miejscu którym ma powstac Leroy Merlin.Budują ja zaraz przy wjeździe na parking zaraz kolo tego strzezonego skrawka
              parkingu tak jakby pomidzy wjazdem a wyjazdem.
              • radexior Nieprawda 02.11.04, 19:46
                1. Nie budują, bo ta stacja już jest wybudowana i funkcjonuje
                2. Mieści się przy rondzie, jadąc od centrum po lewej, Tesco po prawej
                3. To Slovnaft czy jakoś tak. PerłaiŁotr mówił, że miała być super tania, a ceny są normalne. Zresztą takie same jak na JETcie koło Hypernovej.
                • franck Re: Nieprawda 02.11.04, 21:44
                  Widze, że niktórzy jeszcze nie wytrzeźwieli po świętach.
            • man_x OT 02.11.04, 19:56
              perlailotr napisał:

> Ciekawe to jest o tyle, że teren, na którym budują pierwotnie miał posłużyć
              > budowie Leroy Merlina.

Mówiłem Ci Basturk, ze chodziło o leroy merlin :-D
          • aralski ale pisze o sprawach publicznych 03.11.04, 18:18
            w cos rodzaju "urban planning", uwazam dalej, ze osoby piastujace funkcje
            publiczne to osoby zaufania publicznego i powinny byc powsciagliwe w wyrazaniu
            opinii, sadow czy dzieleniem sie informacjami od pracujacego w sasiedztwie
            kolegi,
            to taki ELEWMENTARZ SPRAWOANIA FUNKCI PUBLICZNYCH,
            jezeli wspomina jakie lubi jablka czy gruszki to co inkszego
            a Ty solo jakie lubisz jablka?
            • aralski poza tym funkcje sprawowane 03.11.04, 18:22
              w wyboru, z mandatu wyborcow winny byc przez te osoby wybrane traktowane
              szczegolnie.
              I to jest ta roznica, tez w porownaniu do Pana dyrektora, ktorego solo
              wspominales
              • Gość: swerd Re: poza tym funkcje sprawowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:32
                trochę się czepiasz aralski
                przecież równie dobrze perla mógłby wystąpić pod nikiem xxx i nie było by
                problemu

daj troche luzu!
                • aralski czepiam i nie czepiam 03.11.04, 20:08
                  ale jak juz przyjal tak konwencje to dobrze byc konmsekwentnym

nie moge dac sobie luzu, bo nie robilem dzis zakupow
                  zabraklo cukru i luzu wlasnie
                  • cjanek Re: czepiam i nie czepiam 04.11.04, 08:13
                    Przez cale lato w pocie czola przygotowywalem dla moich kroli siano na zime. Ale
                    chyba Aralskiemu tego siana troche odstapie...
                    • aralski Ty mi tu Cjanek nie wyjezdzaj 04.11.04, 20:03
                      trzymasz to siano pewnie garazu smierdzi benzyna i innym badziewiem, nie wezme
                      a co do kroli, to jak jak im takie siansko podsuwasz to Opieka nad Zwierzetami
                      pewnie zadziala
            • Gość: solo Re: ale pisze o sprawach publicznych IP: 62.233.231.* 04.11.04, 00:11
              o nie mój drogi - żadnych jabłek!...już był jeden taki co go poczęstowano a
              później musiał sobie nowego ogrodu szukać :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka