perlailotr 29.10.04, 12:51 Otwarcie chyba pod koniec listopada. Typowa tania stacja przy hipermarkecie. Benzyna o ok 10-20 gr. na litrze tańsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ArTi22 Re: stacja benzynowa przy Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:05 Wlasnie ze nie! Benzyna przy hipermarketach wbrew niektorych jest porownywalnej jak nie lepszej jakosci niz na innych stacjach znanych.Dla niedowiarkow odsylam do wynikow badan sprzed kilku miesiecy.A bierze sie to z tego ze stacja i tania benzyna w takich miejscach nie ma sluzyc jako bicie kokosow na benzynie lecz na przyciagnieciu klientow wlasnie do tych sklepow!Taka forma zachety ceny i jakosci!Pozdrawiam i ciesze sie ze nareszcie bedzie taniej-chodz troszke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: stacja benzynowa przy Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:44 to bedzie konkurencja dla neste a LPG mają mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
aralski skad wiesz ze bedzie taniej 30.10.04, 04:50 poza tym mam pytanie natury ogolnej, bynajmniej nie personalne: czy osoba publiczna powinna zajmowac sie reklama prywatnych biznesow, nawet jak ma zbyt duzo wolnego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: skad wiesz ze bedzie taniej IP: 217.96.25.* 02.11.04, 13:58 a czy perlailotr wystepuje tutaj jako osoba publiczna?..nie zauważyłem stary, żeby był na forum jakoś bardziej publiczny niż na przykład ty...jako osoba publiczna wystapił bodajże swego czasu prezes Pisiewicz z MZK..a róznica na wypadek gdybyś nie dostrzegł była taka że podpisał się on był pod tym postem własnym nazwiskiem wraz z adnotacją o pełnionym stanowisku...dopóki osoba pisząca na forum nie używa autorytetu sprawowanej przez siebie funkcji do podpierania swoich wypowiedzi to dla mnie nie jest dla mnie osobą publiczną Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: skad wiesz ze bedzie taniej 02.11.04, 14:04 Dajcie spokój Aralskiemu. Musi się na kimś wyżyć. O stacji napisałem, bo się dowiedziałem od kolegi pracującego w centrali Tesco. Ciekawe to jest o tyle, że teren, na którym budują pierwotnie miał posłużyć budowie Leroy Merlina. Była o to dawno temu słynna awantura. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skip Re: skad wiesz ze bedzie taniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:45 nie buduja na miejscu którym ma powstac Leroy Merlin.Budują ja zaraz przy wjeździe na parking zaraz kolo tego strzezonego skrawka parkingu tak jakby pomidzy wjazdem a wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Nieprawda 02.11.04, 19:46 1. Nie budują, bo ta stacja już jest wybudowana i funkcjonuje 2. Mieści się przy rondzie, jadąc od centrum po lewej, Tesco po prawej 3. To Slovnaft czy jakoś tak. PerłaiŁotr mówił, że miała być super tania, a ceny są normalne. Zresztą takie same jak na JETcie koło Hypernovej. Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Nieprawda 02.11.04, 21:44 Widze, że niktórzy jeszcze nie wytrzeźwieli po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x OT 02.11.04, 19:56 perlailotr napisał: > Ciekawe to jest o tyle, że teren, na którym budują pierwotnie miał posłużyć > budowie Leroy Merlina. Mówiłem Ci Basturk, ze chodziło o leroy merlin :-D Odpowiedz Link Zgłoś
aralski ale pisze o sprawach publicznych 03.11.04, 18:18 w cos rodzaju "urban planning", uwazam dalej, ze osoby piastujace funkcje publiczne to osoby zaufania publicznego i powinny byc powsciagliwe w wyrazaniu opinii, sadow czy dzieleniem sie informacjami od pracujacego w sasiedztwie kolegi, to taki ELEWMENTARZ SPRAWOANIA FUNKCI PUBLICZNYCH, jezeli wspomina jakie lubi jablka czy gruszki to co inkszego a Ty solo jakie lubisz jablka? Odpowiedz Link Zgłoś
aralski poza tym funkcje sprawowane 03.11.04, 18:22 w wyboru, z mandatu wyborcow winny byc przez te osoby wybrane traktowane szczegolnie. I to jest ta roznica, tez w porownaniu do Pana dyrektora, ktorego solo wspominales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: poza tym funkcje sprawowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:32 trochę się czepiasz aralski przecież równie dobrze perla mógłby wystąpić pod nikiem xxx i nie było by problemu daj troche luzu! Odpowiedz Link Zgłoś
aralski czepiam i nie czepiam 03.11.04, 20:08 ale jak juz przyjal tak konwencje to dobrze byc konmsekwentnym nie moge dac sobie luzu, bo nie robilem dzis zakupow zabraklo cukru i luzu wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: czepiam i nie czepiam 04.11.04, 08:13 Przez cale lato w pocie czola przygotowywalem dla moich kroli siano na zime. Ale chyba Aralskiemu tego siana troche odstapie... Odpowiedz Link Zgłoś
aralski Ty mi tu Cjanek nie wyjezdzaj 04.11.04, 20:03 trzymasz to siano pewnie garazu smierdzi benzyna i innym badziewiem, nie wezme a co do kroli, to jak jak im takie siansko podsuwasz to Opieka nad Zwierzetami pewnie zadziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: ale pisze o sprawach publicznych IP: 62.233.231.* 04.11.04, 00:11 o nie mój drogi - żadnych jabłek!...już był jeden taki co go poczęstowano a później musiał sobie nowego ogrodu szukać :)) Odpowiedz Link Zgłoś