norabs 20.07.05, 01:57 szukam kogos kto jezdzi samochodem do pszczyny, do pracy dołoże sie do paliwa w zamian za podwiezienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.oker Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 20.07.05, 03:57 Witam ja jezdze do pszczyny ale tylko na rowerze ,szkoda ze niemam tandemu bo zostawało by na paliwo....ech Odpowiedz Link Zgłoś
norabs Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 20.07.05, 10:33 j.oker napisał: > Witam ja jezdze do pszczyny ale tylko na rowerze ,szkoda ze niemam tandemu > bo zostawało by na paliwo....ech ze tez ci sie chce walic w te klawisze bo mnie by sie nie chcialo, ja mam tandem ale niechce mi sie pedalowac, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 22.07.05, 01:20 norabs mam Cie na goracym uczynku ..... a kto teraz stukał w twoje klawisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
bty_tychy Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 25.07.05, 14:01 zapytaj basturka, on jest poszukiwaczem ścisłych związków między Tychami a innymi miastami podbeskidzia w tym Pszczyny, na pewno zna wiele osób, które jeżdżą do Pszczyny Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 27.07.05, 21:25 basturk chyba na urlopie....???? Odpowiedz Link Zgłoś
norabs Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 27.07.05, 22:42 a szkoda a nie ukrywam iz szukam kogos co do jezdza do pracy do pszczyny !! samochodem bo ja tez potrzebuje sie dostac do pszczyny wiec mysle ze moge sie dolozyc do paliwa !! i korzysci byly by obustronne, ale mysle ze sie ktos taki znajdzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
cypek1 Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 28.07.05, 01:34 czesc ! AJ NIESTETY NIE DOJEZDZAM ALE CHETNIE BYM CIE PODWIOZL GDYBYM TYLKO MOGL I BYL TROCHE BLIZEJ!!! heheh! co te a na kole nie dojedziesz !czy juz sie rozpadlo jak zes sie nim rzucal ze starym kolega.... zycze powodzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
norabs Re: Tychy - Pszczyna - Tychy 28.07.05, 09:08 straszne jaka ta siec mala !!! Odpowiedz Link Zgłoś