keyzan 03.09.05, 16:53 W jakim tyskim lokalu zapowiadają się dziś wieczorem imprezki taneczne.TYchy lub najbliższa okolica. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franck Re: Sobota gdzie potańczyć 04.09.05, 19:27 W Paradiso koło Auto Hitu jest fajna dyskoteka. Jak ostatnio tam byłem to fajny striptease można było zobaczyć, no i niezłe foczki tam przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Sobota gdzie potańczyć 05.09.05, 08:02 To zależy przy czym lubisz tańczyć. Wg mnie tanecznie było w Phobii w sobotę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keyzan Re: Sobota gdzie potańczyć 08.09.05, 22:23 Dzięki Dementio.Gdzie jest Phobia? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Sobota gdzie potańczyć 09.09.05, 07:57 Na ul. Owczarskiej (dawny Pretext, skrzyżowanie Harcereskiej i Stoczniowców - chyba...?). Nie wiem czego oczekujesz po knajpie do potańczenia, ostrzegam, że Phobia to takie troche doggy place. ;-) Lubujesz się w rytmach i kolorystyce dyskotek - odpuść sobie tę knajpę. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Sobota gdzie potańczyć 08.09.05, 22:29 www.tokarnia.com.pl/plakat.jpg Tylko nie Paradiso! Przecie to typowa woluwa-pucownia. A Phobia prócz zmiany nazwy coś nowego daje? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Sobota gdzie potańczyć 09.09.05, 07:55 Raczej standard: w sobotę dawała drumy w wykonaniu Kamolskiego i Lodka :-) Pyszne! :-) Zgadzam się z opinią Radexa nt. Paradiso. Odpowiedz Link Zgłoś