ssstokrotka 30.09.05, 21:30 Mozecie mi polecic dobry pub na osiedlu A?Z gory dzieki.Pozdrowionka dla mieszkancow Tych :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
histry Re: Tychy-... 30.09.05, 21:42 czy możemy polecić?? nie możemy bo na "A" są tylko zwyczajne bary piwne do pubu im daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
xawez Re: Tychy-... 01.10.05, 20:54 ssstokrotka napisała: > Mozecie mi polecic dobry pub na osiedlu A?Z gory dzieki.Pozdrowionka dla > mieszkancow Tych :* Ja polecam Pyrlik, bardzo stylowa knajpka, panuje tam specyficzna atmosfera, umiarkowane ceny, aha i sporo atrakcji dla odwiedzających :D Odpowiedz Link Zgłoś
ssstokrotka Re: Tychy-... 02.10.05, 18:14 Ok a czy jest jakis dobry pub niedaleko dworca pkp,ewentulanie okolic Hotelowca ? Odpowiedz Link Zgłoś
histry Re: Tychy-... 02.10.05, 19:47 ssstokrotka napisała: > Ok a czy jest jakis dobry pub niedaleko dworca pkp,ewentulanie okolic > Hotelowca ? no dobra tu masz wszystkie knajpy www.tychy.silesianet.pl/index2.php?id=informator_knajpy i żeby nie było są wszystkie(bynajmniej) od mordowni po wykwintne puby baw się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssstokrotka Re: Tychy-... 02.10.05, 18:15 ssstokrotka napisała: > Mozecie mi polecic dobry pub na osiedlu A?Z gory dzieki.Pozdrowionka dla > mieszkancow Tych :* jesli te miejsca tez sa na osiedlu A to sie nie smiejcie ze mnie,jeszcze nie znam na tyle Tych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
histry Re: Tychy-... 02.10.05, 21:01 a w ogóle jak coś chcesz wiedzieć o Tychach to polecam www.tychy.silesianet.pl włącznie z SHOUTBOX-em czasem się ktoś odezwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Tychy-... 05.10.05, 01:06 Na A to nic, ale w okolicy jest Belfegor (w Teatrze Malym) - miejsce w porzadku :-). A kawalek dalej tez Joker (raczej bardziej prestizowy) i Stara Poczta. A w drugim kierunku jest Tokarnia - klub muzyczny w Starym Browarze. Odpowiedz Link Zgłoś
histry czy to czasem ...... 05.10.05, 08:45 nie jest autoreklama!!! cosik to podejzane!!! pytasz tu i tam jaki klub jest git?! wszystkie są do banii :P Odpowiedz Link Zgłoś
ssstokrotka Re: Tychy-... 07.10.05, 19:38 To nie jest zadna autoreklama :) po prostu zaczelam sie uczyc w Tychach i chce sie wybrac z kumpelkami z grupy na piwko po wykladach,a szukam pubu najblizej szkoly czyli na osiedlu A :D Odpowiedz Link Zgłoś
histry Re: Tychy-... 09.10.05, 07:40 no to sorki !!! ja polecam "TUR" na "B" za L.lecklerc-iem jest na uboczu ale może być ps. tylko cenami mieszają jak chcą i szafa grająca jest jak coś puścisz to zapomnij o rozmowie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ssstokrotka Re: Tychy-... 09.10.05, 21:39 dzieki ,pewnie po kolei bede sprawdzac te puby :D Odpowiedz Link Zgłoś
histry Re: Tychy-... 11.10.05, 09:49 Lolek :):):) Czasem lepiej jest iść gdzieś dalej by czuć się lepiej i swobodniej ps. sprawdziłem dokładniej tą listę knajp na silesian niestety dawno nie była aktualizowana chyba tzn.parę knajpek doszło!!! a czy jakaś ubyła hm nie wiem??? pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
histry Re: Tychy-...Opinia?? 11.10.05, 09:53 jeszcze jedno jak już w jakiejś będziesz to chętnie poznam twoją opinię o niej oczywiście jak coś będziesz pamiętać jeszcze hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ssstokrotka Re: Tychy-... 11.10.05, 18:45 Bede pamietac ,chyba bede :p jak cos to opowiem jak bylo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
histry Re: Tychy-... 11.10.05, 23:13 hahaha oki jak bedziesz pamiętać chyba to czekam z ciekawością!!! Odpowiedz Link Zgłoś