omt 08.04.06, 09:22 Szukam taniego solarium na terenie Tych lecz nie moge znalezc tanszego niz 80 gr za min. macie jakies namiary na tansze solaria na terenie miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efciaaaa Re: Tanie opalanie 08.04.06, 23:53 SoLaRiuM MiaMi SuN -CeNy oD 40-80 gr Za MiNuTe. DaBRoWSKieGo 95(wejscie z tylu sklepow) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_k Re: Tanie opalanie 09.04.06, 10:56 byłam w nim kiedyś, owszem tanio, ale bardzo stare modele łóżek, i jeszcze starsze w nich lampy- mimo kuszącej ceny- nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
login103 Re: Tanie opalanie 09.04.06, 17:31 jezeli pójdziecie na solarium i po 10 min sie spalicie mimo wczesniejszego opalania nie myślcie ze maja nowe mocne lampy, to efekt starych lamp. w balbinie na hotelowcu sa nowoczesne lózka po 15 min nic sie nie dzieje ze skóra i tak powinno byc poszedlem własnie na tanie opalanie innym razem nie będąc juz blady po 10 min i paru godzinach byłem spalony -efekt stare lózka i stare lamy. nie polecam taniego opalania Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Tanie opalanie 09.04.06, 17:58 Chyba nie jest tak jak piszesz. Ja właśnie na starych lampach mogę leżeć do bólu. I efektu nie ma. W Balbinie , gdybym poleżała 15 min. jestem spalona. Wg.mnie różnica pomiędzy starymi a nowymi polega właśnie na ilości czasu poświęconego opalaniu. Ja zaczynam zawsze od 5min. Z każdą kolejną wizytą trochę zwiększam czas, ale przy 7min. muszę zacząć uważać. Idę parę razy, w sumie 30-40 min. i jest niezły efekt. Przy starych lampach i łóżkach po 30min. efekt zero. W jednym się zgadzam, też nie polecam taniego opalania. I drogo wychodzi i niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
omt Re: Tanie opalanie 09.04.06, 19:08 to w takim razie gdzie mam sie udac na opalanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Tanie opalanie 09.04.06, 19:26 Ja chodzę do Pasażu Europejskiego i jestem bardzo zadowolona, podobno w Balbinie też jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_k Re: Tanie opalanie 11.04.06, 14:41 jest dobre solarium w budynku SDK tecza u góry, ceny od 80 groszy do złotówki za minute (w zaleznosci od pory dnia), chodze i jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Zdrowe opalanie...Gdzie? 05.03.07, 09:47 Proszę o informację:gdzie warto skorzystać z Solarium,żeby było czysto i cena przystępna oraz fachowa obsługa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Zdrowe opalanie...Gdzie? 12.03.07, 13:19 ..i co nie ma takiego Solarium?.Smutne wieści.Pozdrowionko Odpowiedz Link Zgłoś
aomega Re: Tanie opalanie 12.03.07, 14:37 Zaczęłam chodzić do nowo otwartego solarium przy ul.Dębowej(wejście od str podwórka)1min/1 zł (czyli ceny jak wszędzie)w prezencie karnet z 7 opalaniem gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokitty69 Re: Tanie opalanie 19.04.07, 21:28 dobre solarium jest na metro u fryzjera.czysto,niedrogo 80 gro/min a przy karnecie jeszcze taniej wychodzi.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin-tychy Re: Tanie opalanie 22.04.07, 14:38 Solarium na Grota Roweckiego Polecam obok Lunch Baru Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia86 Re: Tanie opalanie 22.04.07, 18:45 Ja polecam ze wzgledu na cene solarium hm na grota roweckiego chyba... ale w tym wysokim bialym budynku;) Mocne lampy no i 3.5 za 10 min, warto zobaczyc jest tez lozko o lepszym standardzie za ok 5zl za 10 min, jedyna wada - trzeba czekac od 30 minut wzwyz.. ze wzgledu na duzą ilosc osob.. ale zawsze mozna sie zapisac na konkretna godzine:-) Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: Tanie opalanie 04.05.07, 20:08 Ja dziś widziałem jakieś nowe solarium na Al. Bielskiem obok szkoly intercom (?). Chyba 0,90 zł ale nie wiem za jaki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
nadiaaa84 Re: tanio i warto !! 23.05.07, 15:21 no ja korzystam z bardzoo taniego solarium i jestem zadowolona płace chyba 4 zł za 8 minut ale sa to małe łózka bez osobnych lamp na twarz i ciało tylko starsze tzw "małe" łózka ale chyba za 5 zł albo 4.5 jest za 8 minut nowe łóżko duze z regulacja i nawiezu czasem itd i w tej samej cenie tuba nowa chyba od 2 miesiecy z dobrymi lampami chodze tam prawie od roku i jestem bardzo zadowolona bo jest na serio tanio obsługuja 2 laseczki na zmiane bardzo przyjemne muzyczka gra mozna tez dostac za 1 zł ampułke jakiegos wybranego kosmetyku tak na jeden raz zeby nie kupowac całej buteleczki na serio solarium pierwsza klasa ostatnio zostało powiększone o 4 ale niestety małe łózka osobiscie korzystam tylko z duzego i tuby chociaz podobno na tych małych sa mocniejsze lampy ale nie jestem do nich przekonana. jedyna wada moze jest tylko to ze czasem troche długo czekac na łóżko a na zapisy na godizny nie zapisuja taka jedyna wada a reszta to ok. aha no i zapomniałabym to jest solarium za mostem jak sie idzie od azetu pod hotel za mostem po prawej stronie tzw "biały domek" i prawie na samej górze jest to solarium czynne chyba od 9-21 jesli dobrze pamietam na serio polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadiaaa84 Re: tanio i warto !! 23.05.07, 15:22 ok własnie widze ze ktos juz o tym poinformowął wczesniej :) Odpowiedz Link Zgłoś