Dodaj do ulubionych

Tanie opalanie

08.04.06, 09:22
Szukam taniego solarium na terenie Tych lecz nie moge znalezc tanszego niz 80
gr za min. macie jakies namiary na tansze solaria na terenie miasta?
Obserwuj wątek
    • efciaaaa Re: Tanie opalanie 08.04.06, 23:53
      SoLaRiuM MiaMi SuN -CeNy oD 40-80 gr Za MiNuTe. DaBRoWSKieGo 95(wejscie z tylu
      sklepow)
      • kredka_k Re: Tanie opalanie 09.04.06, 10:56
        byłam w nim kiedyś, owszem tanio, ale bardzo stare modele łóżek, i jeszcze
        starsze w nich lampy- mimo kuszącej ceny- nie warto.
        • login103 Re: Tanie opalanie 09.04.06, 17:31
          jezeli pójdziecie na solarium i po 10 min sie spalicie mimo wczesniejszego
          opalania nie myślcie ze maja nowe mocne lampy, to efekt starych lamp. w balbinie
          na hotelowcu sa nowoczesne lózka po 15 min nic sie nie dzieje ze skóra i tak
          powinno byc poszedlem własnie na tanie opalanie innym razem nie będąc juz blady
          po 10 min i paru godzinach byłem spalony -efekt stare lózka i stare lamy.
          nie polecam taniego opalania
          • pietnacha40 Re: Tanie opalanie 09.04.06, 17:58
            Chyba nie jest tak jak piszesz. Ja właśnie na starych lampach mogę leżeć do
            bólu. I efektu nie ma. W Balbinie , gdybym poleżała 15 min. jestem spalona.
            Wg.mnie różnica pomiędzy starymi a nowymi polega właśnie na ilości czasu
            poświęconego opalaniu. Ja zaczynam zawsze od 5min. Z każdą kolejną wizytą
            trochę zwiększam czas, ale przy 7min. muszę zacząć uważać. Idę parę razy, w
            sumie 30-40 min. i jest niezły efekt. Przy starych lampach i łóżkach po 30min.
            efekt zero.
            W jednym się zgadzam, też nie polecam taniego opalania. I drogo wychodzi i
            niezdrowo.
            • omt Re: Tanie opalanie 09.04.06, 19:08
              to w takim razie gdzie mam sie udac na opalanie?
              • pietnacha40 Re: Tanie opalanie 09.04.06, 19:26
                Ja chodzę do Pasażu Europejskiego i jestem bardzo zadowolona, podobno w
                Balbinie też jest ok.
                • kredka_k Re: Tanie opalanie 11.04.06, 14:41
                  jest dobre solarium w budynku SDK tecza u góry, ceny od 80 groszy do złotówki za
                  minute (w zaleznosci od pory dnia), chodze i jestem zadowolona:)
    • inka117 Re: Zdrowe opalanie...Gdzie? 05.03.07, 09:47
      Proszę o informację:gdzie warto skorzystać z Solarium,żeby było czysto i cena
      przystępna oraz fachowa obsługa.Pozdrawiam
      • inka117 Re: Zdrowe opalanie...Gdzie? 12.03.07, 13:19
        ..i co nie ma takiego Solarium?.Smutne wieści.Pozdrowionko
    • aomega Re: Tanie opalanie 12.03.07, 14:37
      Zaczęłam chodzić do nowo otwartego solarium przy ul.Dębowej(wejście od str
      podwórka)1min/1 zł (czyli ceny jak wszędzie)w prezencie karnet z 7 opalaniem
      gratis.
    • hellokitty69 Re: Tanie opalanie 19.04.07, 21:28
      dobre solarium jest na metro u fryzjera.czysto,niedrogo 80 gro/min a przy
      karnecie jeszcze taniej wychodzi.polecam
      • yasmin-tychy Re: Tanie opalanie 22.04.07, 14:38
        Solarium na Grota Roweckiego Polecam obok Lunch Baru
        • kamcia86 Re: Tanie opalanie 22.04.07, 18:45
          Ja polecam ze wzgledu na cene solarium hm na grota roweckiego chyba... ale w
          tym wysokim bialym budynku;) Mocne lampy no i 3.5 za 10 min, warto zobaczyc
          jest tez lozko o lepszym standardzie za ok 5zl za 10 min, jedyna wada - trzeba
          czekac od 30 minut wzwyz.. ze wzgledu na duzą ilosc osob.. ale zawsze mozna sie
          zapisac na konkretna godzine:-)
    • matams Re: Tanie opalanie 04.05.07, 20:08
      Ja dziś widziałem jakieś nowe solarium na Al. Bielskiem obok szkoly intercom
      (?). Chyba 0,90 zł ale nie wiem za jaki czas.
    • nadiaaa84 Re: tanio i warto !! 23.05.07, 15:21
      no ja korzystam z bardzoo taniego solarium i jestem zadowolona płace chyba 4 zł
      za 8 minut ale sa to małe łózka bez osobnych lamp na twarz i ciało tylko
      starsze tzw "małe" łózka ale chyba za 5 zł albo 4.5 jest za 8 minut nowe łóżko
      duze z regulacja i nawiezu czasem itd i w tej samej cenie tuba nowa chyba od 2
      miesiecy z dobrymi lampami chodze tam prawie od roku i jestem bardzo zadowolona
      bo jest na serio tanio obsługuja 2 laseczki na zmiane bardzo przyjemne muzyczka
      gra mozna tez dostac za 1 zł ampułke jakiegos wybranego kosmetyku tak na jeden
      raz zeby nie kupowac całej buteleczki na serio solarium pierwsza klasa ostatnio
      zostało powiększone o 4 ale niestety małe łózka osobiscie korzystam tylko z
      duzego i tuby chociaz podobno na tych małych sa mocniejsze lampy ale nie jestem
      do nich przekonana. jedyna wada moze jest tylko to ze czasem troche długo
      czekac na łóżko a na zapisy na godizny nie zapisuja taka jedyna wada a reszta
      to ok. aha no i zapomniałabym to jest solarium za mostem jak sie idzie od azetu
      pod hotel za mostem po prawej stronie tzw "biały domek" i prawie na samej górze
      jest to solarium czynne chyba od 9-21 jesli dobrze pamietam na serio polecam !!!
      • nadiaaa84 Re: tanio i warto !! 23.05.07, 15:22
        ok własnie widze ze ktos juz o tym poinformowął wczesniej :)
        • matams Re: tanio i warto !! 23.05.07, 15:30
          na serio? :P
        • nadiaaa84 Re: tanio i warto !! 23.05.07, 20:41
          hehe noooo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka