Gość: Sobol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 23:44 jestem z dość odleglego terenu, a tu szperam z nudów i ciekawości. Jesteście O.K. dobry żywy styl, gratuluję. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotomarcin Re: Chce mi się wyć.. 21.03.03, 23:45 Dzięki, odwzajemniamy pozdrowienia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Chce mi się wyć.. 22.03.03, 00:51 dziekujemy to dobrze ze osoba z zewnatrz tak wlasnie nas postrzega wydaje mi sie ze takie sa zalety kameralnego forum musicie przyznac ze w internecie czesto mozna sie spodkac z obazaniem sie nawzajem naszczescie u nas tego nie ma. i oby tak zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Chce mi się wyć.. 22.03.03, 09:55 Uff,całe szczęście,że nasz styl jest żywy.Normalnie się cieszę,że żyjemy! Chyba jednak przy takim słoneczku proces fotosyntezy zachodzi prawidłowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Chce mi się wyć.. 22.03.03, 13:16 moja ciekawosc nie ma granic, wiec: co sie stalo ze jestes w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobol Re: Chce mi się wyć.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 00:03 brrrrr. Nie jestem z Warszawy lecz z Marek (obok). Takie małe, niepozorne miasteczko, dość specyficzne, mówią nawet , że niebezpieczne, ale ja tak tego nie odbieram. Mam nadzieję, że po wstąpieniu do Unii nie zmienią nazwy na Euro. Pozdrawiam sobol. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Chce mi się wyć.. 25.03.03, 08:24 Hehe,to chyba taki wasz Markowski żarcik.To postaw się w sytuacji mieszkańców Złotoryi.Po wstąpieniu do UE już kompletnie debilnie brzmiałaby nazwa Euroryja. A przy okazji.Nasze Tyskie chyba chcą eksportować na pół Europy,bo widze,że etykiety i puszki zmieniły wygląd i pisze też po zagramanicznemu.Ma ktoś na ten temat większe pojęcie?Bo podczas moich kilku wycieczek do brawaru nic na ten temat nie wspomniano(oprócz exportu do Chicago butelek 0,66l.).No i pojawiły się reklamy,że przez cały 2003 rok Tyskie szczycić się będzie mianem najlepszego piwa na świecie-w związku z zeszłorocznym złotym medalem w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Chce mi się wyć.. 25.03.03, 08:36 aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............ Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Jak tam,przeszła ochota na wycie?? 03.04.03, 16:19 Bo jeśli nie to z moich obliczeń już powinieneś zostać odwieziony do szpitala psychiatrycznego Odpowiedz Link Zgłoś