pia3 04.04.05, 20:38 Jaki może być powód ropniaczków na narządach rodnych kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Wypryski IP: *.acn.waw.pl 04.04.05, 21:39 brak higieny,bakterie,zła dieta-za dużo weglowodanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Wypryski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:06 ja myślę że tu nie chodzi o higienę, której zresztą bardzo przestrzegam + podmywanie się Vagosanem (takie zioła) a mimo wszystko od kilku miesięcy też pojawiają mi się takie podskórne białe wypryski na wargach sromowych, zauważyłam że wyskakyją one w II fazie cyklu po owulacji wtedy kiedy znika uczucie wilgotności i śluzu. Robiłam wymaz z pochwy i warg sromowych i wyszły mi na wargach 2 bakterie a w pochwie ok, dostałam antybiotyki na te bakterie ale na moje pytanie czy te bakterie mogą dawać takie objawy "wypryki" powiedział że nie, czyli może tak ma być ???!!! a po atybiotykach wypryski dalej się pojawiają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Wypryski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 10:45 na wosk ????o co chodzi ?????? u mnie np w okresoe owulacji wyskakują sobie pryszczyki np. na pleckach no i właśnie w miejscach intymnych, może to ma związek z jakimś hormonem ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pia3 Re: Wypryski 06.04.05, 22:03 No chodziło mi o taki normalny gorący wosk ze świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś