Dodaj do ulubionych

Restauracje w Tychach

12.12.06, 08:44
Proszę o informacje w której restauracji w Tychach warto zrobić przyjęcie
weselne.Tzn.gdzie jest dobre jedzenie, ładny wystrój itd.
Obserwuj wątek
    • j.oker Re: Restauracje w Tychach 12.12.06, 09:11
      Juz kilka razy było na forum;

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=50392936&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=41951088&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=42683974&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=38380170&v=2&s=0
    • zmienmyto Re: Restauracje w Tychach 12.12.06, 10:43
      ja byłem bardzo zadowolony z: www.polonez.com.pl/
      • gadzik3 Re: Restauracje w Tychach 12.12.06, 14:57
        Jest w Tychach lub okolicy jakis tani hotelik czy cos podonego gdzie moze
        przenocowac ok 20 osób ?
    • abelincoln Re: Restauracje w Tychach 12.12.06, 17:12

Zasugerowałbym Promnice, ale leżą poza Tychami, więc Carpe Diem na Armii Krajowej
    • videobeta Re: Restauracje w Tychach 13.12.06, 18:43
      ELITA w Tychach ul. Nowa 8

Pozdrawiam
      Marcus
      videobeta.com/
      • bema11 Re: Restauracje w Tychach 14.12.06, 08:55
        Tez myślałam o Elicie.Ale przeczytałam w internecie ze oprócz ogrodu który i
        tak według niektórych jest "kiczowaty" to nie ma tam nic ciekawego a ceny
        olbrzymie.
        Ale dziękuje za wszelkie informacje, zastanawiam się nad RAPSODIĄ.
        Pozdrawiam
        • matams Re: Restauracje w Tychach 14.12.06, 10:21
          Chcialas dobre jedzene i wystroj? W rapsodi jedzenie jest ok ale wystroj? Bez
          przesady tam nie ma nic po za napisem rapsodia, ktory wisi juz tam wieki.

Obok rapsodi jest restauracja kurna chata. Wystroj pierwsza klasa, jedzenie tez.
          • bema11 Re: Restauracje w Tychach 14.12.06, 11:44
            Dzięki sprawdze to.Nawet nie wiedziałam ze koło Rapsodii cos jest.Pozdrawiam
        • videobeta Re: Restauracje w Tychach 14.12.06, 11:49
          "Przeczytałam w internecie, że jest kiczowaty ogród " - o ludzie, czo ja czytam?! Prosze pokazać mi w Tychach i okolicy ogróg chodź w 50% zbliżony do ogrodu z Elity? Oj moja droga, gdyby słyszał to właściciel p. Witański, który dziennie pracuje w tym ogrodzie po 8h. Cena wysoka? Kolejna rzecz - za jakość trzeba płacić.Zresztą nie wiem czy cena w granicy 150-170zł za full wypas jest ceną wygórowaną? Proszę pojechać do Promnic tam 250zł plus korkowe, w Piramidzie 350zł, w najlepszej knajpie w Tarnowskich Górach tj. Gospoda u Wrochema cena ok. 180-220zł, Dworek u Szczepańskich w Woszczycach k/Żor najtaniej 180zł....więc ELITA ze swymi cenami jest tania. A jakość jedzenia jest o 100% lepsza.
          Zreszta, kto każe robić wesele w ELICIE?
          PS. Prosze zadzwonić do Elity i spytać się o wolne terminy w 2007 roku - I niech to będzie komentarz!

Pozdro MARCUS
          videobeta.com/
          • bema11 Re: Restauracje w Tychach 14.12.06, 12:18
            videobeta napisał:

> "Przeczytałam w internecie, że jest kiczowaty ogród " - o ludzie, czo ja
            czytam
            > ?! Prosze pokazać mi w Tychach i okolicy ogróg chodź w 50% zbliżony do ogrodu
            z
            > Elity? Oj moja droga, gdyby słyszał to właściciel p. Witański, który
            dziennie
            > pracuje w tym ogrodzie po 8h. Cena wysoka? Kolejna rzecz - za jakość trzeba
            pła
            > cić.Zresztą nie wiem czy cena w granicy 150-170zł za full wypas jest ceną
            wygór
            > owaną? Proszę pojechać do Promnic tam 250zł plus korkowe, w Piramidzie 350zł,
            w
            > najlepszej knajpie w Tarnowskich Górach tj. Gospoda u Wrochema cena ok. 180-
            22
            > 0zł, Dworek u Szczepańskich w Woszczycach k/Żor najtaniej 180zł....więc ELITA
            z
            > e swymi cenami jest tania. A jakość jedzenia jest o 100% lepsza.
            > Zreszta, kto każe robić wesele w ELICIE?
            > PS. Prosze zadzwonić do Elity i spytać się o wolne terminy w 2007 roku - I
            niec
            > h to będzie komentarz!
            >
            > Pozdro MARCUS
            > videobeta.com/

To jest opinia którą wyczytałam w internecie a nie moja a dokładnie brzmi
            tak "...restauracja jak każda inna dla mniej wybrednych smakoszy, czyli dla
            takich dla których nie liczy się jakość ale ilość. wesele sama sobie tam
            organizowałam więc nie polecam. główną atrakcją tej restauracji jest ogród
            baaaaaardzo bogato ozdobiony licznymi rzeźbami ogrodowymi oraz pierdółkami w
            stylu fontanna z amorkiem. polecam dla wybitnych koneserów kiczu :)
            pozdrowienia".www.nawidelcu.pl/
            Ale nie ważne jedni uważają tak inni mają pewne inne zdanie.
            Jednakże ja nie porównuje cen z połowy Polski tylko z Tychów a w większości to
            około 140 zł.
            Coś napewno wybiore, dzięki.

• matams Re: Restauracje w Tychach 14.12.06, 12:59
            Jezeli oopinia o tej restauracji jest taka sama jak opinia o klubie tokarnia
            (zaciagnieta z waszej strony) to ja dziekuje..."Tokarnia -
            www.tokarnia.com.pl - jedna z największych dyskotek na Śląsku - można
            zrobić np. studniówkę, bankiet itp."
            Pierwsza zasadnicza sprawa - jest to klub i jest on bardzo maly. A wiec opinia
            mylna, nieprawdziwa.

Druga sprawa: albo elita jest droga ("za jakosc trzeba placic") albo jest tania
            ("...więc ELITA z e swymi cenami jest tania"). Pomieszanie z poplataniem.

Nie sugeruje, ze knajpa jest zla. Knajpa jak wiele innych - nie zaskakuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka