Dodaj do ulubionych

Restauracja Wenecja

06.02.07, 10:20
Co myślicie o tej restauracji na wesele, jakie jedzenie, czy warto?
Pozdrawiam i za wszystkie informacje dziękuję
Obserwuj wątek
    • martynin Re: Restauracja Wenecja 06.02.07, 11:52
      Byłam w tej restauracji na komunii i to był pierwszy i ostatni raz. Obsługa
      jeszcze ujdzie w tłoku a co do jedzenia to szkoda gadać. Po pierwsze to jedzenia
      było bardzo mało, kto pierwszy ten lepszy, makaron w rosole to szło policzyć.
      Jest wiele innych fajnych restauracji godnych polecenia więc można wybierać. Ja
      miałam wesele w Dworku w Jaroszowicach, trochę daleko ale warto było. Wspaniała
      obsługa, jedzenia mnóstwo, goście bardzo zadowoleni. Lokal warty w 100% polecenia.
      • bema11 Re: Restauracja Wenecja 06.02.07, 12:06
        Dziekuję za informacje.Najgorsze co może być to szukac jedzenia na weselu.Więc
        odpada ta restauracja.Nad Dworkiem tez sie zastanawiałam.Dziękuję jeszcze raz i
        pozdrawiam
      • denvon5 Re: Restauracja Wenecja 06.02.07, 15:15
        Macie jakieś namiary na ten Dworek w Jaroszoicach
        • j.oker Re: Restauracja Wenecja 06.02.07, 15:42
          Proszę bardzo;

www.dworek.friko.pl/kontakt.htm
          • mariusz766 Re: Restauracja Wenecja 06.02.07, 17:08
            gdy szukałem lokalu na wesele tez byłem w tym dworku , i nie przypadł nam do
            gustu trochę zalatuje wiochą i śmierdziało stęchlizną .
            • ziemiowziety No nie pewne rzeczy jaednak nie przystoja 07.02.07, 18:25
              "troche zalatuje wiocha" puscic taki tekst ... Wielki Panek mariuszek,
      • dragon600 Re: Restauracja Wenecja 07.02.07, 06:52
        Pominąłeś fakt, że to ile jest jedzenia zależy tylko od zamawiającego. To w
        końcu on ustala menu i ile czego ma być. Jak robiłem swoje wesele to sam
        dopilnowałem wszystkiego, powiedziałem ile czego ma być. A po imprezie zrobiłem
        podsumowanie. I odpowiednio się rozliczyłem.

Jak dbasz tak masz.
    • kemotgazeta.pl Re: Restauracja Wenecja 06.02.07, 21:39
      Polecam Restauracje Elita
      Pełna profesjonalka
      nie zawiedziesz się na niczym
      Przeżyłem tam kilka wesel łącznie ze swoim oraz urodzin i komunii.
      moim zdaniem rewelacja
      Żwaków ul.Nowa
    • fazad Re: Restauracja Wenecja 06.02.07, 23:46
      polecam Restauracje Myśliwską (dawny Rogacz) w Katowicach Kostuchnie;) Nie jest to az tak daleko, bo niedaleko zjazdu z Beskidzkiej na Kostuchne, za torami na ul.Sołtysiej. Ale jedzenie pełen wypas!! I duzo i bardzo smacznie!! Do tego bardzo miła obsługa, i "myśliwski" wystrój:) Bylem tam na paru imprezach typu komunie itd i zawsze bylem zadowolny;) Polecam;)
      • bema11 Re: Restauracja Wenecja 07.02.07, 08:48
        Dziękuje wszystkim za podpowiedzi :-)
    • denvon5 Re: Restauracja Wenecja 15.02.07, 13:27
      może rozwińmy temacik bardziej jakie restauracje godne polecenia na wesele bo
      mnie czeka w przyszłym roku razem z przyszła szukamy czegoś odpowiedniego!!
    • aaaaa9914 Re: Restauracja Wenecja 15.02.07, 22:47
      Elita najlepsza!!!
      • denvon5 Re: Restauracja Wenecja 16.02.07, 16:12
        to już chyba propaganda jakaś reklama Elita i Elita,wszyscy skazani na tą
        restauracje czy innych już w mieście niema byłem tam nie wiem ale jeśli chodzi o
        menu to nie za bogate i nie zmienne od 6 lat!
        • mariusz766 Re: Restauracja Wenecja 16.02.07, 18:01
          denvon5 napisał:

> menu to nie za bogate i nie zmienne od 6 lat!

bo byłeś na weselach z najtańszym i podstawowym menu.

• denvon5 Re: Restauracja Wenecja 16.02.07, 18:14
            no wydaje mi się ze 170zł ze menu to dosyć sporo a już napewno nie jest podstawowe!!
    • blondi_78 Re: Restauracja Wenecja 01.01.16, 17:55
      Witam , byliśmy w tej restauracji na sylwestrze w tym roku i niestety muszę powiedzieć że to była totalna porażka. Jedzenie i Panie kelnerki spoko ale Pan Dj Jarek pomylił sylwester ze stypą!!!, puszczał kilka kawałków w kółko jedno i to samo. Kompletnie nie nadaje się do prowadzenia zabawy na sylwestra. Nuda nuda i jeszcze raz nuda. Nie polecam tej restauracji na sylwester szkoda pieniędzy i czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka