Gość: EINY IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 17.04.03, 19:44 Masakra. Nikt nic nie pisze, nikt nic nie mowi, nikt nigdzie nie chodzi. Co jest???? Nie czujecie jeszcze wiosny? Nawet niedzwiedzie sie juz obudzily z zimowego snu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LukaZ23 Re: Co jest z wami ludzie??? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 17.04.03, 19:53 No mi sie własnie wydaje , że nikt nie pisze bo gdzieś łazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co jest z wami ludzie??? IP: *.tychy.net.pl / 10.10.27.* 19.04.03, 00:05 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > No mi sie własnie wydaje , że nikt nie pisze bo gdzieś łazi. OK, ale teraz jest północ. Czy o tej porze ktoś robi jeszcze świateczne zakupy??? oh, sorry, zapomniałam o imprezowiczach. W końcu to piątkowy wieczór. Hej, jak tu zajrzycie, napiszcie, gdzie i jak się bawiliście (może być bez intymnych szczegółów... chociaż w sumie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basturk Re: Co jest z wami ludzie??? IP: osz2:* / 10.62.16.* 18.04.03, 10:23 Może to przez zblizające się święta, moze też zadume, dłuższą pracę, porządki???powodów jest wiele. Ja ostatnio rzadziej zaglądam gdyż dfo jutra pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Co jest z wami ludzie??? 19.04.03, 22:58 Gość portalu: Basturk napisał(a): > Może to przez zblizające się święta, moze też zadume, dłuższą pracę, > porządki??? z kazdego po trochu Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: Co jest z wami ludzie??? 18.04.03, 17:11 wydaje mi sie,że pustki i mala aktywnosc forumowiczów spowodowana jest ...wiosna,podwyższona temperatura i świetami. Głowa do gory zima za kilka miesiecy to cos sie ruszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basturk Re: Co jest z wami ludzie??? IP: osz2:* / 10.62.16.* 19.04.03, 14:32 Podzielam twoje zdanie Wesołych Śiwąt Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Co jest z wami ludzie??? 02.08.03, 16:46 Gość portalu: EINY napisał(a): > Masakra. Nikt nic nie pisze, nikt nic nie mowi, nikt nigdzie nie chodzi. Co > jest???? Nie czujecie jeszcze wiosny? Nawet niedzwiedzie sie juz obudzily z > zimowego snu.... tereaz mozna by to nazwać letnim letargiem Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Ja mam zakaz... 03.08.03, 00:37 hhe zapomniałem że masz zakaz. jak mogłeś sie doezwać z takim nickiem???. jak wogóle mogłeś go wymyśleć. Zbulwersowałaś "całą rodzinkę" swoim niciem. najwyższa Forumowa Rada oddaliła zakaz odzywania się którego domagała sie rodzinka. tak więc mozesz postować. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix No dzięki:-))) 03.08.03, 01:13 Ale i tak lepiej zapytam bajkowej rodzinki,specjalizującej się w najpiękniejszej ulicy w Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: No dzięki:-))) 03.08.03, 01:20 radexindamix napisał: > Ale i tak lepiej zapytam bajkowej rodzinki,specjalizującej się w > najpiękniejszej ulicy w Tychach. lepiej zapytaj bo się okaże że oprócz beznadziejnego nicu to jesteś jeszce niekulturalnym, niewychowanym cłekiem bo sie nie spytałeś. Mozesz długo czekac bo rodzinka mogła wyjechac do Doliny Muminków na urlop. Ale przyznam szcerze zostałeś przez hehe nich zjechany. Jak nikt na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś