kaacperr 12.08.07, 20:21 Witam, gdzie na terenie tychów lub w okolicach można kupić rośliny owadożerne? z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tim-ka Re: Rośliny owadożerne 12.08.07, 23:40 Obok Baru Paprocańskiego, vis-a-vis Urzędu Skarbowego jest kwiaciarnia. Tam kupowałam rośliny owadożerne. Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: Rośliny owadożerne 13.08.07, 22:24 Dlaczego wpisujesz się pod moim postem odpowiadając na główny post? Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: Rośliny owadożerne 13.08.07, 23:36 Tim ka jak wpisuję odpowiedż pod głównym postem to ona wpisuje się jako ostatnia sam(a) sprawdź i nie czepiaj się pierdół, bo nieważne kto z kim śpi byle zdrowe dzieci były, no nie. Odpowiedz Link Zgłoś
magyar73 Re: Rośliny owadożerne 14.08.07, 22:05 Timka ale ty NIEPOSKŁADANA kobitka jesteś. Sory Amamm , że mi pod tobą się wydrukowało. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: Rośliny owadożerne 15.08.07, 11:15 Magyar mnie to naprawdę nie przeszkadza, jak to mówia raz na dole, raz na górze jak kto lubi, ważne żeby obojgu przyjemnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: Rośliny owadożerne 15.08.07, 14:55 Przy każdym poście jest okienko "odpowiedz" i wpisana odpowiedź układa się w drzewko (a właściwie schodki). Wpisałeś się pode mną. Jeśli odpowiadasz na główny post - nie klikaj w "odpowiedz" przy każdym ostatnim poście, bo odpowiadasz ostatniemu, a nie pierwszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline Re: Rośliny owadożerne 15.08.07, 15:35 ale jak ktos leci post po poscie to chyba jakas krzywda sie nikomu nie dzieje ze odpowie na ostatni post? Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: Rośliny owadożerne 15.08.07, 15:59 Pewnie, że nie. Tylko dziwnie się czyta, gdy ktoś ci odpowiada na na niezadawane pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam tim-ka 16.08.07, 15:56 tim ka właśnie kliknełam na odpowiedź przy poście z pytaniem zobacz gdzie sie wkleił. Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: tim-ka 16.08.07, 21:51 Dobrze się wkleił - odpowiedź na główny post - jest bezpośrednio pod nim, jak wpisy: mój z 12.08.07,23:40, twój z 13.08.07,23:36. Tymczasem ty odpowiedziałaś 13.08.07, 14:39. na główny post - pod moim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: tim-ka 17.08.07, 18:08 odpowiedz kliknełam będa ca głównym poscie kochana(y) Tim-ko. Widzę że masz obsesje na tym punkcie, A jeśli chodzi o ścisłoś to wydaje mi się ze wszystkie posty w tym temacie powinny być odpowiedzią na post główny i tylko przez twoją obsesję zajeliśmy czyjś temat na naszą pogawendkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: tim-ka 17.08.07, 22:22 Z tym wpisem dla mnie nie miałaś najmniejszych problemów wpisując go pode mną. I żeby już być całkiem upierdliwą - "pogawędka" piszemy przez "ę",a nie "en". Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Tim-ka 27.08.07, 18:33 Czytaj ze zrozumieniem bo znów piszę do ciebie z głównego postu tak jak poprzednim razem, a za upierdliwość dzieki, czasami zdarza mi sie pomylić jak zwykłemu ludkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: Tim-ka 27.08.07, 23:36 Ludu kochany czytam i własnym oczom nie wierzę żeby sie sprzeczać o drzewka i krzaczki w postach zyczę Wam w takim razie bezstresowego życia, ale chyba juz takie macie skoro problemem jest tak jak dla Timki pisownia "niepokolei" ;-) nie, no musze jeszcze raz przeczytać wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś