Dodaj do ulubionych

Klonowanie może być niebezpieczne

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 21:46
Klonowanie może być niebezpieczne dla dawcy klonu. Wskazuje na to doświadczenie
z forum, gdzie w wyniku dokonanego eksperymentu pojawiło się aż 6 dodatkowych
Kaganów. Niestety, - z punktu widzenia celu - nowi Kagani okazali się Anty
Kaganistami. Korzystając z pierwotnych - zachęcających skąd innąd - efektów
tych doświadczeń może by tak sklonować na tych samych warunkach Mystericka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Klonowanie może być niebezpieczne IP: *.upc.chello.be 19.04.02, 21:54
      Gość portalu: Ed napisał(a):

> Klonowanie może być niebezpieczne dla dawcy klonu. Wskazuje na to doświadczenie
      >
      > z forum, gdzie w wyniku dokonanego eksperymentu pojawiło się aż 6 dodatkowych
      > Kaganów. Niestety, - z punktu widzenia celu - nowi Kagani okazali się Anty
      > Kaganistami. Korzystając z pierwotnych - zachęcających skąd innąd - efektów
      > tych doświadczeń może by tak sklonować na tych samych warunkach Mystericka?

ED, jak Ty to tak dokladnie policzyles,ze szesciu?ja sie nie moge polapac.Nie
      wiem czy Ty liczyles Kagana z kropka i Kagana bez kropki.Jezeli ktos osmieli sie
      sklonowac Histeryka to nie recze za siebie.
      • Gość: Ed Re: Klonowanie może być niebezpieczne IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 22:02
        Po adresach Aniu. Chociaż do tego celu można by było użyć bardziej
        specjalistycznych i wiarygodnych narzędzi :)). Co do mystericka, wcale nie
        miałbym nic przeciwko temu, by pojawiła się kolejna ich grupa tak samo zaciekle
        zwalczająca wątpliwej wartości "przemyślenia" tego pierwszego ;)).
        Pozdrawiam
        • Gość: Kraken Re: Klonowanie może być niebezpieczne IP: *.ipt.aol.com 20.04.02, 01:39
          Wy sie tutaj,panie,nasmiewacie-a to moze byc rzeczywiscie niebezpieczne-
          wyobrazcie sobie,ze klonowaniu poddanoby np. Walense,lub -boze odpusc jakiegos
          drugiego kurwa "ojca(tfuuu)swietego"=PRZECIEZ POLSKA TEGO JUZ NIE
          WYTRZYMALABY!!!!A tak moze ma jeszcze szanse pozbierac sie-jezeli Balcera
          zastapimy Kaganem-to kto wie???Moze ci i swietlana przyszlosc czeka ten ciemny
          narodek w sercu tej(boze zmiluj sie)Europy!!
          • kraken1 Re: Klonowanie może być niebezpieczne 20.04.02, 08:34
            i tu cie mam tumanie! co Polska sie niepodoba? na Polakow wsciekly psie
            warczysz? a popatrz sobie zboczencu na pamiatkowe fotki z Palestyny , wloz
            sobie do albumu, pokazesz swoim bachorom coscie robili!
            • Gość: Ania Re: Klonowanie może być niebezpieczne IP: *.upc.chello.be 20.04.02, 11:04
              No i sklonowali Krakena czekam tylko jak mnie sklonuja.Ale chcialam Was ostrzec
              ja nie Kagan.Ja jestem kobietka wredna i zlosliwa.Takze ja sie tak latwo nie
              dam .A ten klon Krakena to niech przynajmniej klnie porzadnie jak Kraken.
              • Gość: Kraken Re: Klonowanie może być niebezpieczne-do Ania IP: *.ipt.aol.com 20.04.02, 19:17
                Gość portalu: Ania napisał(a):

> No i sklonowali Krakena czekam tylko jak mnie sklonuja.Ale chcialam Was ostrzec
                >
                > ja nie Kagan.Ja jestem kobietka wredna i zlosliwa.Takze ja sie tak latwo nie
                > dam .A ten klon Krakena to niech przynajmniej klnie porzadnie jak Kraken.

Szanowna Aniu-mnie to wisi kalafiorem-nich sobie klonuje na zdrowie!
                Co do przeklenstw-coz innego moze sie cisnac na usta,kiedy patrzy sie na polska
                rzeczywistosc???
            • Gość: Kraken Re: Klonowanie może być niebezpieczne IP: *.ipt.aol.com 20.04.02, 19:14
              kraken1 napisał(a):

> i tu cie mam tumanie! co Polska sie niepodoba? na Polakow wsciekly psie
              > warczysz? a popatrz sobie zboczencu na pamiatkowe fotki z Palestyny , wloz
              > sobie do albumu, pokazesz swoim bachorom coscie robili!

Gdyby Polska mi sie podobala-to siedzialbym nadal w tym KURWIM DOLKU!!!Wolelem
              wybrac slodki chleb emigranta,aby sie z was nieco ponabijac !!
              Co do fotek,to te z Izraela(nigdy nie bylo zadnej Palestyny jak panstwa) z jego
              obecnych siagniec,to jeszcze NIC w porownaniu z tym co mam dzieciom do
              pokazania!!!Na przyklad z polskiego Oswiecimia,ktory Polaczki zbudowali w celu
              masowego mordowania moich braci!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka