kneptun 21.08.07, 12:36 Czy ktoś wie co powstaje na terenie zajezdni na terenach przemysłowych?Budują tam olbrzymią halę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus41 Re: Nowa inwestycja 21.08.07, 19:00 Z tego co kiedyś słyszałem, to ten teren miał kupić producent lamp, Firma "Rosa", która obecnie znajduje się na ul.Cielmickiej. Ale nie wiem, czy moja wiedza jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
micke_wazowsky Re: Nowa inwestycja 21.08.07, 20:40 tak to prawda powstaje tam kolejny zakład "ROSA" tym razem anodownia (chodzi o anodowanie aluminium) podobno największa w regionie. To juz 4 firma "Rosa" w naszym mieście, widać gość nieźle sobie radzi skoro tak inwestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
micha0 Re: Nowa inwestycja 18.10.07, 15:59 czy aby napewno jest to "ROSA" ? nigdzie nie piszą o tym żeby to on budował tam fabrykę . Ja słyszałem o "BoSCH" ale z nizbyt pewnego źródła . Proszę podzielcie się swoimi wiadomościami bo zakład wygląda na dość duży , a nie słyszałem o rekrutacji do niego ? Odpowiedz Link Zgłoś
micke_wazowsky Re: Nowa inwestycja 19.10.07, 19:43 na 100% ROSA, moja piękna tam pracuje i zajmuje się min. tą inwestycją, a o rekrutacji to nic nie mówiła ale popytam to napiszę. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś