robotrix 25.08.03, 12:57 Cześć....... Może wiecie skąd można ściągnąć pełną wersję MkS_Vir-a ??????????? Jak tak to prosze i link , z góry dziekuje<cmok>.............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd Re: MkS_Vir IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 21:26 robotrix napisał: > Cześć....... > Może wiecie skąd można ściągnąć pełną wersję MkS_Vir-a ??????????? > Jak tak to prosze i link , z góry dziekuje<cmok>.............. mozna sciagnac pełna wertsje demo ze strony mksu za darmoche tylko uaktualnień nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: MkS_Vir 26.08.03, 12:46 Drogi swerdzie niestety mam demo ale ono ma baze wirusow z 29 pazdziernika 2001 buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah do dupy z takim antivirem , aledzieki za dobre checi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Niestety, za darmo się nie da 26.08.03, 10:18 musisz zapłacić. Chyba że masz jakąś starą wersję z kodem możesz ją zaktualizować. Nawiasem mówiąc bardzo mi się ten program podoba, mam ustawioną co tygodniową aktualizację i jak dotąd nie przytrafiło mi się żadne nieszczęście. Wykrywa nawet "dialery". Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Niestety, za darmo się nie da 26.08.03, 12:49 Dzieki :P:P Tak myślałem ale chciałem się upewnić......... Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś