katasia1 26.06.08, 11:00 Polećcie jakiegoś i niech to nie będzie Ostrowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katasia1 Re: Ginekolog z NFZ 26.06.08, 14:23 :)) No właśnie, a gdzieś pójść muszę, ale on jest jakiś wszechobecny Odpowiedz Link Zgłoś
kofeinaonly Re: Ginekolog z NFZ 26.06.08, 14:35 wszystkie koleżanki chwalą panią z przychodni koło straży Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka_22 Re: Ginekolog z NFZ 26.06.08, 23:09 Tez tak slyszalam ale ona juz podobno nie przyjmuje poprzez NFZ tylko prywatnie? czy to jest prawda? i ze podobni i wtedy jak przyjmowala poprzez NFZ miala dlugie terminy oczekiwania na wizyte i teraz prwytanie też. Moze ktos wie czy nadal przyjmuje w tej przychodni kolo strazy z NFZ i jaka to jest przychodnia? i moze ktos ma numer tel do tej przychodni i jak ta Pani sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
edytka_73 Re: Ginekolog z NFZ 28.06.08, 11:28 Pani koło straży _nie zauważyła_ u mnie 5cm mięśniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
lena005 Re: pani doktor koło straży=> dr.Zawadzka 01.07.08, 16:19 Ma bardzo dobrą opinię i jest powszechnie chwalona, przyjmuje w ww przychodni na fundusz, ale terminy sa kosmiczne!!chciałam się zapisać dwa tyg temu to zaproponowano mi listopad :( i zapisywać można się tylko do 13tej numeru telefonu do przychodni niestety nie posiadam. Natomiast "od ręki" przymuje dr. Gocyla w przychodni na Czarnieckiego, na NFZ, ale opinii o nim nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Ginekolog z NFZ 27.06.08, 00:16 genova51 napisała: > nie dziwię się Hmmm... a ja do niego chodzę.... czy coś powinnam wiedzieć i się bać?? Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Ginekolog z NFZ 27.06.08, 09:20 U znajomej stwierdził poronienie - dzidziuś właśnie skończył rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
genova51 Re: Ginekolog z NFZ 28.06.08, 15:10 chodziłam do niego prywatnie i był super. Natomiast, jak traktował pacjentów w przychodni /moje znajome/, to zrezygnowałam. Nie znoszę takiej dwulicowości. Znam lekarzy /innej specjalności/, u których byłam zarówno za pieniądze jak i w przychodni. Tu i tu byłam potraktowana jednakowo. Jedna z lekarek wręcz mi powiedziała, cyt."ale ja przyjmuję w pani przychodni i może tam pani do mnie chodzić z NFZ". Magi, nie musisz się bać, bo to dobry lekarz, chodzi mi o różnicę traktowania pacjentów za pieniądze i "za darmo". Jeśli jesteś zadowolona, to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
capu Re: Ginekolog z NFZ 27.06.08, 12:58 Polecam dr Pasierbinski przyjmuje w Medycynie Rodzinnej ul. Damrota 43a Tel. 032 327 17 30 ( prywatnie i z NFZ) Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Ginekolog z NFZ 30.06.08, 11:11 O dzięki o takie informacje mi chodziło. Nie chciałam wywoływać dyskusji o doktorze Ostrowskim, po prostu nie chcę do niego iść, a ciężko znaleźć lekarza z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
lolenkaa Re: Ginekolog z NFZ 30.06.08, 16:00 dzięki doktorowi Pasierbińskiemu, moja siostra urodziła w 27 tygodniu(po badaniu lekarskim zaczeło się odklejać łożysko) -- Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: Ginekolog z NFZ 30.06.08, 18:19 Kiedyś byłam zadowolona z dr.Gocyli,przyjmował na oś.C w przychodni na kasę chorych oczywiście.Kiedy jednak zaszłam w ciążę zaczęłam chodzić prywatnie do innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
emila200612 Re: Ginekolog z NFZ 02.07.08, 08:33 ja chodzę do doktora gocyli i jestem zadowolona rano dzwonię po południu mam wizyte bez problemu i łaski jak to się zdarza w większosci przechodniach w tychach nr tel do przychodni do doktora to (032)227-52-96 lub (032)780-38-00 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala2408 Re: Ginekolog z NFZ 05.07.08, 20:08 No właśnie, powinnyście się kobity zastanowić, czemu do niego nie ma nigdy kolejek, a do innych na NFZ trudno się dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: Ginekolog z NFZ 05.07.08, 23:54 Ja nigdy się nad tym nie zastanawiałam,mnie tam krzywdy nie zrobił.Byłam u niego parę razy i pokazał się z jak najlepszej strony.Miły,uśmiechnięty,rzeczowy,mogłam go o wszystko zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi22011984 Re: Ginekolog z NFZ 02.07.08, 20:47 bardzo ci polecam na ligocie w szpitalu na ul. medykow jest dr. czerwinska. jest to ginekolog endykrynolog. czyli ona przebada cie bardzo dokladnie.... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Ginekolog z NFZ 05.07.08, 22:03 A czy tam w szpitalu ta Pani doktor też robi USG ? chodzi mi o potwierdzenie ciazy czy tak czy nie a ktos mi kiedys powiedzial ze z NFZ nie robią USG ewentualnie jak mozesz to podaj nr tel do tego szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_motylek Re: Ginekolog z NFZ 07.07.08, 23:15 czesc fajny watek mnie tez interesuje gdzie przyjmuje jakis dobry ginekolog na NFZ u ostrowskiego prowadzilam swoja pierwsza ciaze i wolalabym do niego nie wracac.Kolezanka mi polecila lekarza Chrobok sie nazywa i przyjmuje w 4 kolo azetu czy ktos u niego byl???? Odpowiedz Link Zgłoś