salo 04.11.03, 18:52 Stowarzyszenie Miłośników Internetu "diving" proponuje mi podłączenie - w ciągu 7 dni od zgłoszenia (300 instalacja , 30 abonament miesięczny). Nie wiem jednak nic o firmie. Czy ktoś wie szto eto takoje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: Dostałem ulotkę - Internet 04.11.03, 19:37 Diving?? Nie slyszalem :) Na jakim osiedlu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Dostałem ulotkę - Internet IP: *.tsi.tychy.pl 04.11.03, 20:49 Pytasz na jakim osiedlu mieszka Salo?? Nie byliśmy u niego pod oknami na D??? To gdzie myśmy byli??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Dostałem ulotkę - Internet 04.11.03, 21:02 Bylismy?? eeeeaaaaa ja nic nie pilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Dostałem ulotkę - Internet 05.11.03, 12:26 kaner napisał: > Bylismy?? eeeeaaaaa ja nic nie pilem :) No nie wiem, wyglądałeś tak jakbyś coś jednak wypił, Magi zresztą też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Dostałem ulotkę - Internet 05.11.03, 13:13 A co spiewalismy?? Hehehe chyba musiales zalozyc stopery :) O cooo Choooodziiii, O cooo Lootooooo, Heeeeyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Dostałem ulotkę - Internet 05.11.03, 13:27 kaner napisał: > A co spiewalismy?? Nie wiem, robiliście to bardzo niewyraźnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embi Re: Dostałem ulotkę - Internet IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 05.11.03, 15:01 Salo, ja jestem w tej sieci od samego poczatku jej istnienia. Jak na razie jest dobrze, czasem sa tylko przejsciowe problemy. Polecam, choc jak zwiekszy sie drastycznie ilosc uzytkownikow moze byc ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Dostałem ulotkę - Internet 05.11.03, 15:21 Gość portalu: embi napisał(a): > jak zwiekszy sie drastycznie ilosc uzytkownikow moze byc ciezko. Otóż to. Obawiamy się o wydolność serwera. Wysłaliśmy maila do firmy z prośbą o bardziej szczegółowe informacje. Zobaczymy co odpowiedzą. Zgodnie z informacją Oskardu, oś. D ma być "okablowane" przez jakąś inną firmę jeszcze w tym roku, ale abonament będzie wyższy. Sami nie wiemy co zrobić. Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Neostradę żeśmy sobie zamówili 07.11.03, 13:48 na miesiąc za 1.07 zł. Będziemy mieć trochę czasu żeby sprawę przemyśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś