czikita21p 18.02.09, 01:02 pracuje albo pracował ktoś tam ? jakie warunki i zarobki ? stanowiska itp ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanessa19pb Re: Praca DANON w Bieruniu 18.02.09, 12:06 Nie radzę tam pracować!!! Zimno chłod masakra!!! No i ksiązeczka sanepid czikitko;p Odpowiedz Link Zgłoś
aga0700 Re: Praca DANON w Bieruniu 19.02.09, 07:40 ja tam pracuje i nie narzekam zimno niema bo się człowiek rusza kasa nie najgorsza a książeczka sanepid to normalne że potrzebna przecież to żywność.... Odpowiedz Link Zgłoś
czikita21p Re: Praca DANON w Bieruniu 24.03.09, 14:35 a jakie są tam zarobki ?? 1000 zł na rękę będzie ? praca w weekendy obowiązkowa? np jeśli ktoś się uczy zaocznie ?? jak ze zmianami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga0700 Re: Praca DANON w Bieruniu 24.03.09, 19:06 ja za piwerwszy miesiąc pracy dostałam 1200zł na ręke .jeden wekend przysługuje ci wolny ale nie pracujemy w e wszystkie zależy jakie jest zapotrzebowanie na serki czasami pracujemy jeden wekend w miesiącu a czasami 3 wiem że dziewczyny które się uczą w sb i ndz nie maja problemu z dogadaniem się jesli chodzi o pracę. są 3 zmiany na rano popołudniu i nocka oczywiście ale praca jest cięzka i na tak zwany akord jeśli się ktoś nie wyrabia to zwalniają my akurat pakujemy serki już nalane gotowe do kartonetek wkładamy magnesy i różne gadzety.grunt to chęć do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś