Dodaj do ulubionych

zapinane z przodu

01.10.09, 18:55
Ponieważ nie udało mi się znaleźć sposobu na kupienie niemal ideału wynalezionego przeze mnie w USA, bo HSN nie sprzedaje poza ich granicę (vide mój wątek z wczoraj 30.09.09 z 23:39) - może ktoś wie coś nowego o biustonoszach zapinanych z przodu?
Ostatni wątek na ten temat jaki znalazłam był sprzed roku i nie był specjalnie optymistyczny. Mieszkam w biuścianym zagłębiu, czyli w UK, ale nawet tutaj nie znalazłam niemal nic, a już kompletnie nic w rozmiarze 32E lub chociaż 34DD.
Mam syndrom bolesnego barku i zapinanie się z tyłu to tortura, może się zdarzyć że niedługo w ogóle nie dam rady tego zrobić... Takoż przekręcanie ścisłych obwodów po ewentualnym zapięciu z przodu zwykłego stanika (a zwłaszcza przełożenie potem ręki przez ramiączko).
Może natknęłyście sie na coś, na co ja jeszcze nie wpadłam?...
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: zapinane z przodu 01.10.09, 19:04
      Jaki paradoks - bo Dama Kier ma 70E i 70F zapinane z przodu... Ale u Was chyba
      nie do dostania.
      • galadriella Re: zapinane z przodu 01.10.09, 20:38
        klymenystra napisała:

> Jaki paradoks - bo Dama Kier ma 70E i 70F zapinane z przodu...

Nie jestem z polskimi producentami na bieżąco i nigdy nie słyszałam o tej firmie, ale właśnie poszukałam. Dostawę w Polsce to nawet sobie jakoś mogę zorganizować.
        Masz na myśli Issa push-up? Bo nie widzę 70F, to może jednak chodzi o inny model?
        A może te push-upy z opisem "wiązane seksowną tasiemką", np. Giovanna czy Euphoria, rozwiązują się z przodu całkowicie?
    • jul-kaa Re: zapinane z przodu 01.10.09, 19:57
      Wiem, że to nie jest wyjście, ale może spróbuj przerobić? W tym rozmiarze chyba
      są biustonosze ze stosunkowo niskim mostkiem, a taki jest łatwo przerobić na
      zapinany z przodu.
    • zania_uk Re: zapinane z przodu 01.10.09, 21:10
      znalazlam cos takiego.
      M&S: www.marksandspencer.com/gp/product/B0011WAM4K/sr=1-2/qid=1254423730/ref=sr_1_2/277-2472115-6619167?ie=UTF8&node=42966030&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=front&mnSBrand=core&size=9&rh=&page=
      nie grzeszy uroda. dostepne sa tylko rozmiary obwodu od 38, ale mozesz do nich napisac, moze sie cos pojawi.

Figleaves:
      tiny.cc/PpoI7
    • marciasek a z ebaya? 01.10.09, 21:18
      Tutaj jest np. Naturana 34DD

Ten sam sprzedawca ma tez model Vanity Fair - Vanity Fair Posture Corrector Front Fastening Bra

I coś bardziej sexy, czyli Viola by Ann Summers

Ja w ebayową wyszukiwarkę na stronie www.ebay.co.uk wpisuję po prostu front fastening bra 34dd - i wychodzą wszystkie, które są dostępne.
      • galadriella Re: a z ebaya? 01.10.09, 22:58
        Dzięki, na ebaya ruszyłam zaraz po porażce w stacjonarnych sklepach - bez efektu obeszłam Bravissimo, M&S, Johna Lewisa i wszystkie okoliczne sieciówki...

Bawełnianą Violę od just-jij kupiłam i zwrócił mi kasę bo omyłkowo miał w ofercie DD, tak naprawdę robią ją tylko do D.
        Naturanę dziś mi doreczyli i właśnie mam na sobie - ewentualne chętne ostrzegam, że NIC nie podtrzymuje, za to miękko rozpłaszcza biust na klatce :-) No i to 34 luźnawe na mnie trochę - dlatego lubię mierzyć, jeśli tylko mogę. Na ebayu nie zawsze przyjmują zwroty, niestety.
        Zaś w sklepach internetowych znalazłam głownie takie powyżej 38 w obwodzie.
        Jeden z nielicznych 32, które mi wpadły w oko to ten z USA, którego nie mam jak kupić tiny.pl/hq1wj - w obecnym stanie zdrowia bardziej mi chodzi o wygodę niż seksowność :-) Za tę cenę chciałam kupić kilka do chodzenia po domu i do spania :-) Nawet jeśli miseczka byłaby przymała, bo tylko DD, a ja 32 noszę E, to z tego fasonu nic by mi nie wypadało :-)

W każdym razie dzięki dziewczyny za pomoc, parę linków jest dla mnie nowych i zaraz je będę po kolei oglądać.
    • a_gneskka Re: zapinane z przodu 01.10.09, 21:52
      32E z LeMystere: tnij.org/egzi

Wacoal: tnij.org/egzd

Jakaś nieznana marka: tnij.org/egzf

VS: tnij.org/egzg
    • czikiratka Re: zapinane z przodu 02.10.09, 16:11
      Mam gdzieś w szufladzie stanik zapinany z przodu od CK, nie jest może idealny, ale do odkrytych, letnich sukienek nadaje się (nisko zabudowany). Ma już kilka lat, ale może gdzieś znajdziesz coś podobnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka