mambra Re: Diziejszy zlot w Wawie - było super! 23.11.09, 17:46 Dziewczyny, bardzo Wam wszystkim dziękujemy i jesteśmy pod wrażeniem organizacji całego zlotu - Agafko, wielkie brawa !!! Cieszymy się ogromnie, że mogłyśmy was wszystkie poznać. Zdjęcia zrobione przez Angelikę będą rewelacyjną pamiątką - szczególnie te gdy większość z Was biegała w pewnym momencie po hali na Farbiarskiej w tym samych sukienkach i tunikach :)) wiele śmiechu i zabawy :) Czekamy na powtórkę :)) Odpowiedz Link
jolka-pol-ka Re: Diziejszy zlot w Wawie - było super! 23.11.09, 20:12 dawno, dawno temu kobitki darły pierze - nam teraz pozostają zloty i sabaty :) Mam wreszcie swojego osobistego effuniaka i wcale się nie dziwię, że po nim już żaden stanik nie wydaje się wygodny! Jestem ciężko upośledzona pod względem rozpoznawania twarzy, ale wreszcie udało mi się skojarzyć buzie z nickami. Jest duch w narodzie biuściastych i jest to bardzo optymistyczne. Zlot był superancki, a powrót przemiły. Dzięki dziewczyny! Odpowiedz Link
jolunia01 Re: Diziejszy zlot w Wawie - było super! 23.11.09, 20:52 Pierwszy sukces, dzięki (telefonicznemu) wsparciu dobrej duszy odniosłam na samym początku - trafiłam!!! Później dowiedziałam się, że circa piętnastokilogramowa nadwaga nie jest przeszkodą w zakładaniu biustonosza z obwodem 65 - dziękuję anno_pio (czy anna_pia się odmienia?) - i poszłam szukać swojego nowego rozmiaru - tylko częściowo skutecznie, bo jakoś mój biust nie był skłonny współpracować z kolejno mierzonymi stanikami. Prawie na pewno jedna Cleo będzie na mnie dobra - sprawdzę w stacjonarnie w Dopasowanej. Dziękuję Pani z Bradei, która bardzo się starała dopasować coś do tej fanaberyjnej części mojego obfitego ciałka. Kupiłam czarno-czerwonego effuniaka. Kupiłam SUKIENKĘ!!! - i to niestety był koniec miłych wydarzeń, musiałam wracać do domu. Piszę się na następny zlot. Odpowiedz Link
wolffie zaginiona przedłużka 24.11.09, 02:35 Zgubiłam na zlocie czarną dwurzędową przedłużkę. Jeśli ktoś znalazł może i byłby chętny mi odesłać to dajcie mi znać na maila. Będę bardzo wdzięczna, potrzebna mi jest, a sklepy mam nie po drodze. Odpowiedz Link
partycja3 Było fantastycznie:-) 24.11.09, 10:37 Nie będę oryginalna, było świetnie. Wielkie dzięki dla wszystkich za cierpliwość i opinie. Widok biegających dookoła życzliwych sobie kobiet w stanikach i bez oraz w identycznych sukienkach - bezcenne;-) Oczywiście piszę się na następny zlot. Odpowiedz Link
bradea Re: zaginiona przedłużka 26.11.09, 00:04 Ja pamiętam tę przedłużkę (złote oczka?). Ale nie znalazłam jej niestety, tylko pamiętam że przez moment leżała na stole na moim stoisku. Odpowiedz Link
bajka60 9 stycznia - mini zlocik 26.11.09, 17:05 Jasne, że mini zlocik musi się odbyć, bo na prawdziwym niestety nie mogłam być - a tak się na niego cieszyłam. Będziecie musiały mi wszystko opowiedzieć - nie daruję !!!!! Odpowiedz Link
bajka60 Do Avamy 26.11.09, 17:11 dzięki za miłe słowa ale Ty też niezły szaleniec jesteś trafił swój na swego :))))) Odpowiedz Link
smallfemme remedios 24.11.09, 17:06 W moje ręce trafiły staniki, które zostawiłaś! Daj znać jak Ci je zwrócić :) Przperaszam, że odzywam się tak późno, ale wyjęłam je z torby i całkowicie o nich zapomniałam. Odpowiedz Link
0remedios0 Re: remedios 24.11.09, 18:58 Och, dziękuję, a jakie staniki zostawiłam? Bo kojarzę tylko Kostar, który i tak mi nie potrzebny więc może nie będę Ci zawracać głowy... Odpowiedz Link
drzazga1 No dobra...;> 24.11.09, 23:55 To moze daloby sie zrobic w Warszawie jakis mini zlocik pomiedzy 23 grudnia a 19 stycznia? Np. przy okazji biusciastego bazarku w pierwsza sobote miesiaca - w tym wypadku pierwsza sobota stycznia jest zaraz po Nowym Roku, wiec moze w druga, 9 stycznia? Oczywiscie, jesli Bajka jest chetna na goszczenie? Odpowiedz Link
balbina11 Re: No dobra...;> 25.11.09, 09:40 O tak, tak!! Spotykanie z Wami działa na mnie antydepresyjnie. Było tak fantastycznie, że do teraz mam energię ;-) Odpowiedz Link
avama Re: No dobra...;> 25.11.09, 12:36 ja właśnie żałuję, że Bajki nie było :( cudowna ta kobieta jest! Odpowiedz Link