vanee 08.03.10, 11:18 Skoro dziś Dzień Kobiet, to szanowna (w większości męska) redakcja uraczyła czytelników artykułem o <s>cyckach</s> biuście: www.joemonster.org/art/13593/Biustociekawostki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akna Re: O biuście na JoeMonsterze 08.03.10, 11:21 #6. Statystycznie Angielki mają największe piersi Badania, przeprowadzone przez firmę Triumph produkującą staniki, pokazały, że to Brytyjki mają największe piersi w Europie. Ponad połowa kobiet na wyspach nosi staniki rozmiaru D. Na drugim miejscu znalazła się Dania, a tuż za nią Holandia. Na szarym końcu stawki są Włochy, gdzie 68% kobiet ma miseczkę B. To mnie rozbroiło :) Niech żyją brytyjczyki :D Odpowiedz Link
kryklu Re: O biuście na JoeMonsterze 08.03.10, 11:45 A mnie zainteresowało to: "W Hong Kongu możesz uzyskać tytuł naukowy na kierunku "studia o stanikach". Te nietypowe studia organizuje Uniwersytet Politechniczny w Hong Kongu, a podczas trwania nauki studenci uczą się, jak projektować i wytwarzać biustonosze" Ciekawe byłoby skonfrontowanie ich wiedzy z poglądami na LB i doświadczeniem Ewy Michalak. Odpowiedz Link