ptasia Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.10.10, 15:58 Dziś byłam, nabyłam bluzkę Biubiu (spory wybór) i Arabellę, a teściowa się rozglądała ;) Obie panie b. mile, przy czym pani właścicielka baaardzo bezpośrednia ;) W sklepie dość duży wybór marek brytyjskich i polskich (zwróciłam uwagę na modele, które omijałam jako nieciekawe w necie, np. Erin czy Saffron Panache), przymierzalnie obszerne. Ja znalazłam lokal bez problemu, idąc tyłem pawilonów, ale teściowa miała podobno problem, idąc wzdłuż Wolskiej - więc pewnie warto byłoby lepiej oznaczyć z tamtej strony (ale tą sugestię już przekazałyśmy). Na pewno jeszcze zajrzę, mimo tego, że wyprowadzam się na stałe z W-wy (a i teściowa myślę, że jeszcze wróci). Odpowiedz Link
mitique Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 10:05 Witam, wczoraj odwiedziłam sklep. Wyszłam z freyą lizzie, dwoma bluzkami biu-biu i bolerkiem:). Przymierzyłam chyba z 30 staników i został wybrany najlepszy. Jestem zachwycona, sklep zyskał klientkę i jednocześnie reklamę wśód znajomych. Serdecznie dziękuję Pani Dorocie za ciepło i rzetelne doradzenia. No i do zobaczenia Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 17:03 Witam, Bardzo się cieszę, że zakupy się udały. Pozdrawiam i do zobaczenia. Dorota Odpowiedz Link
addicted_misanthrope "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 10:48 Pani Paula właścicielka salonu przemiła osoba. Ma bardzo profesjonalne podejście do klienta, zawsze pomoże i doradzi dzięki temu z zadowoleniem opuściłam salon z nowym biustonoszem. Dziękuję bardzo i pozdrawiam!!:) Odpowiedz Link
mitique Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 11:12 Ups... Mogłam pomyslić imię, w każdym razie sympatyczna blondynka z krótkimi włosami:) Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 17:07 Witam, Miło mi poinformować, że w Salonie są już nowe modele polskiej Dalii: czekoladowa Marietta, bordowa Emma oraz grafitowa Blanca. Wrzuciłam fotki na facebook: www.facebook.com/album.php?aid=26018&id=100000854051748&saved#!/album.php?aid=26018&id=100000854051748. Jednocześnie jeszcze raz zapraszam w dniu jutrezjszym na spotkanie brafittingowe z MaHeDą. Pozdrawiam serdecznie Dorota Odpowiedz Link
ptasia Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 20:11 chyba link nie działa, mnie przenosi na stronę główną... Czy to na pewno ten link do udostępniania osobom spoza Facebooka? Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 11.10.10, 12:24 Witam, Wklejam jeszczce raz link do "Dalii" www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=26018&id=100000854051748. Już teraz powinno wszystko być dobrze. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 01:34 Chciałam się podzielić swoją radością z wizyty w Bra-Dreams :) Ponieważ mam tam z pracy niedaleko, postanowiłam wreszcie zajrzeć, głównie z intencją obejrzenia i pomierzenia Oktobra, bolerek i innych biubiuzek ;) których nie miałam okazji. Sklep okazał się nieco trudny do zlokalizowania z ulicy (albo ja gapowata jestem) - ale w środku przemiły i przytulny, choć niewielki. Dwie przymierzalne. Na wieszaczkach wybór cieszących oko kolorowych biustonoszy - tylko trzeba pytać koniecznie o swój rozmiar, bo z braku miejsca na zewnątrz widać tylko część tego, co jest. Pani Właścicielka rozgrzewa przybyłe panie kawą, herbatą i możliwością buszowania w ciuchach do woli, pomimo mojej początkowej deklaracji, że przyszłam obejrzeć i że nic raczej nie kupię. (No ale jak klientka wchodzi i oświadcza, że przyszła obejrzeć Oktobra, to zaraz wiadomo, że z LoBBy ;-) ) Zmierzyłam jeden staniczek w moim rozmiarze (30K) bo tylko jeden był (Ariza), w dodatku ku mojej zgrozie ładnie leżał - oraz całą masę biubiowych ciuchów, które z kolei leżały różnie i w większości inaczej, niż się spodziewałam. Relacja z wrażeń na temat konkretnych ubrań w wątku BiuBiu. W sklepie siedziałam godzinę i wrócę, bo mi się podobało :) Tylko strasznie się martwię, że tak mało tego sklepu widać z ulicy. Ja trafiłam, bo wiedziałam czego szukam, trafiły też dwie inne panie, z czego jedna przypadkowo (przy okazji słyszałam, jak Pani Właścicielka dyskretnie pomaga w doborze właściwego rozmiaru, zostawiając jednak wybór w rękach i oku klientki, co bardzo mi się podobało) - ale wracając do lokalizacji, trochę strach mi, że ona sklepowi zaszkodzi... Tfu tfu, odpukać w czarnego kota! Obietnicy, że nic nie kupię, nie dotrzymałam, ale to inna historia... Jedną bluzkę kupiłam, drugą mam odłożoną. Aaaaaa i dowiedziałam się, że Freya będzie robić do K! Pewnie żadna nowina dla starych wyjadaczek, ale ja jakoś przegapiłam. :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 11:20 Witam, Bardzo się cieszę, że się podobało :). Bardzo wzięłam sobie do serca uwagi na temat "niewidoczności" sklepu z ulicy Wolskiej. Obiecuję Klientkom, ale również i sobie że już zabieram się do uwidocznienia lokalizacji Salonu. Zapraszam zawsze, tak jak obiecałam- na przymiarki, pooglądanie no i oczywiście na zakupy :). Aha, przypuszczam, że jest to Pani własność- wizytownik( czarny, skórzany), który leżał koło terminalu płatniczego. W wolnej chwili zapraszam. Pozdrawiam serdecznie Dorota Odpowiedz Link
clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 11:34 Łojezusicku! Nawet nie zauważyłam, że mi czegoś brakuje... będę dziś po pracy, bo faktycznie chyba mój :( Niech żyje przytomność - dziękuję bardzo! Odpowiedz Link
clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 22.10.10, 10:41 Nie jest dobrze - za blisko mojej pracy... wczoraj wpadłam po pozostawiony wizytownik, a siedziałam godzinę gadając o stanikach... Teraz rozumiem, dlaczego wszystkie inne sklepy z biustonoszami są tak daleko ode mnie - los chciał mi oszczędzić trochę czasu, a Mężowi nerwów, czemu mnie jeszcze nie ma ;) Za to muszę przyznać, że z tą widocznością sklepu nie jest aż tak źle, jak mi się wydawało - po zmroku zapala się piękny neon od strony Wolskiej. W stanie świecącym ciężko go nie zauważyć :) Odpowiedz Link
aankaa Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 23:05 no... sklep, do którego nie powinno się wchodzić ;) poszłam po zamówione/sprowadzone "majty z golfem" a wróciłam (dodatkowo) z koszulą i bolerkiem. Jestem pod wrażeniem "niezauważania" mojej progenitury :) mimo tak "specyficznego asortymentu" nie czuł się podczas całej (przemiłej) wizyty "nieswojo" - jakieś tajemnicze uśmiechy czy co ? Po powrocie do domu stwierdził, że "owszem, nie namawiają, nie zmuszają ale przekonać potrafią". Auć ! moja karta :( teraz czekam na granatową koszulę i ... boję się, że jeszcze coś wypatrzę Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 23.10.10, 19:30 Witam, Hmm, cieszę się że taki komplement padl z ust mężczyzny. Koszula będzie w tym tygodniu, gdy tylko "dojedzie"- tradycyjnie zadzwonię z informacją. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
izas55 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 15:23 A czy jest już może November Rain 46BB/BBB? Odpowiedz Link
milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 18:38 A jeśli jeszcze nie ma, to czy jest szansa, że będą w połowie listopada w rozmiarach 38-40? Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 18:50 Witam, Będą już w czwartek 28 października w pełnej rozmarówce :) Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
pajeczyna1903 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola, biubiu 15.05.11, 17:02 Witam! Chciałabym zapytać czy są stacjonarnie dostępne u Państwa sukienki BiuBiu Indygo 40BBB??? Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola, biubiu 16.05.11, 21:22 Witam, Spodziewam się jeszcze dostawy Indygo, ale czy będzie ten rozmiar- tego nie wiem. Gdy tylko sukienki dotrą do Salonu- od razu umieszczę informację na stronie Salonu. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 18:47 Witam, Jutro spodziewam się przesyłki czyli w czwartek :) Zamówiłam pełną rozmiarówkę. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
aankaa Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 19:08 no cóż właściwie to wiatr mnie sam zawiał ciut dalej niż normalnie dojeżdżam. I co ? I jak zwykle :) na wybitnie mało sprecyzowane życzenie "chciałabym _jakiś_ biustonosz" namierzyłam się tych cudeniek całą furę. Jak zwykle pierwszy był strzałem w 10. Matulu ! co za egzemplarz ! Keia Pink błękitna w białe kropeczki, te guziczki przy mostku, te plisowane ramiączka. No cud nad cuda. Wg Pani Doroty "robi dekolt"... No, ale ja z tych świeżo nawróconych i jeszcze nie czuję się najpewniej (po wiekach posiadania płaskiej klatki) "z dekoltem". Podobno do lata oswoję się :) z tego sklepu nie wychodzi się z zaplanowanym zakupem :D podsunięta do oceny kolejnych biustonoszy (poszłam w golfie i dość trudno się z niego wysupływać) biubiu zielona laguna też wylądowała w torbie :) aż się boję pójść jutro po zamówioną koszulę... Pani Doroto ! Pani salonik jest uroczym miejscem, w którym pozbywanie się (nawet w zastraszającym tempie i wysokości) biletów narodowego banku polskiego sprawia taką frajdę, że przeciąg na karcie/koncie wynagradza wszystko Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 28.10.10, 13:17 Witam, Bardzo się cieszę, że mój salonik jest miłym miejscem :) dla moich Klientek- nie ukrywam, że taki miałam zamiar. Te "przeciągi" na koncie- to nie jest dobra rzecz, ale jak to "przeciągi" :) :) Są szybkie i przechodzą :). Serdecznie pozdrawiam i zapraszam zawsze - nawet tylko na przymierzanie :) :) Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 28.10.10, 16:09 WItam, Informuję, że w dniu 30 października ( sobota) 2010 Salon będzie nieczynny. Od wtorku ( 2.XI) pracujemy jak zwykle. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
juniorbra Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 03.11.10, 13:22 Kurier w końcu dojechał :) November Rain już jest ! Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 05.11.10, 12:07 Witam, W związku z montażem klimatyzacji w Salonie w dniu 8 listopada br. ( poniedziałek), zapraszam wszystkie Klientki dopiero od godziny 15.00. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
anka_z_lasu polecam 06.11.10, 22:22 Byłam, trafiłam, choć szyld mógłby być bardziej wyraźny, ale jak się dowiedziałam, panie pracują nad tym. Inna sprawa, że początkowo szukałam po niewłaściwej stronie ulicy... Wybór staników i ubrań spory, przy drzwiach stolik herbaciany ;) przymierzalnia duża i wygodna oraz jasna. Pani brafitterka była pomocna, dzieliła się uwagami na temat modeli i pomogła mi dobrać rozmiar bluzki. Widząc, że sobie radzę ;) nie narzucała się, ale cały czas pamiętała o mnie. No i najważniejsze, że w sklepie była Erin z Panache ;) Odpowiedz Link
anka_z_lasu uwaga do stanikowej mapy 06.11.10, 23:03 "Pinezki" googla bywają mylące. Do pewnego momentu powiększenia mapy pinezka wskazywała niewłaściwą stronę ulicy... Dopiero po silniejszym powiększeniu "przeskoczyła" na właściwą. Jeśli się dodatkowo nie zapamiętało dokładnego adresu - kłopot z trafieniem murowany ;) Odpowiedz Link
clarisse Akcesoria? 08.11.10, 17:18 Dzień dobry - zapytuję, bo skleroza ciężka i ostatnio będąc w sklepie zapomniałam zapytać :) Czy w Bra Dreams można dostać około stanikowe akcesoria/bajery takie jak przedłużki, "opakowania" do prania staników albo zapachy do szafy? Odpowiedz Link
wabaska Re: Akcesoria? 12.11.10, 16:15 Przyłączam się do pytania! Szczególnie szukam woreczków do prania. Kupiłam takie na allegro, ale wytrzymywały góra trzy prania. Szkoda gadać. Dlatego szukam dobrej jakości. Z gwarancją długotrwałego użytkowania (oczywiście w rozsądnych warunkach :) ). Odpowiedz Link
aankaa Re: Akcesoria? 12.11.10, 17:44 mogę polecić woreczek do prania bielizny - kupiłam, intensywnie używam i cały czas wygląda jak nówka-sztuka. W odróżnieniu od poprzednio posiadanego (na suwak, który w trakcie kotłowania po pralce rozpinał się i musiałam plątać dodatkowy supeł) ma bardzo wygodny troczek/blokadę do ściągania. W dodatku kupiony za przysłowiowy "psi grosz" :) Odpowiedz Link
wabaska Re: Akcesoria? 13.11.10, 10:57 Dzięki. Czy możesz podać miejsce gdzie kupiłaś? Będę wdzięczna. Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: Akcesoria? 16.11.10, 18:31 Witam, Przepraszam, że tak późno odpisuję. W Salonie dostępne są akcesoria bieliźniane; przedłużki, woreczki do prania, ramiączka silikonowe, a wprzyszłym tygodniu( po 21 listopada) będą woreczki zapachowe do bieliźniarki. Zapraszam i pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola- nowa dostawa Dalii 16.11.10, 18:39 Witam, Miło mi poinformować, że do Salonu dojechały kolejne modele z nowej kolekcji Dalii. Jest śliczna Satine w kolorze granatu i czerni oraz różne modele Emmy ( semi-soft K-24, soft-K-02 oraz balkonetka) w kolorze, moim zdaniem, "jasnego turkusu z kropelką niebieskiego"( chociaż producent nazywa ten kolor- "zieleń"). Emma w modelacj K-24 oraz balkonetki również dostępna w kolorze bordo. Jutro podrzucę zdjęcia na facebook-a. Zapraszam, Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola- nowa dostawa Dal 23.11.10, 17:57 Witam, Zgodnie z obietnicą podsyłam link, aby podejrzeć modele Dalii, które są dostępne w Salonie. Serdecznie zapraszam www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/album.php?aid=28986&id=100000854051748pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
ania.kar Facebook - linki, dostępność 24.11.10, 12:56 Linki które wrzucasz nie działają, bo przykleja się do nich tekst dalszej części Twoich postów, np. wyraz "pozdrawiam". Najlepiej wkleić link www.facebook.com/album.php?aid=28986&id=100000854051748 a treść zaczynać od nowej linijki, wtedy nic nie powinno się przykleić :) Jednak te zdjęcia nadal nie będą widoczne dla osób niezalogowanych na Facebooku. Nie lepiej utworzyć profil sklepu dostępny dla wszystkich, tak jak zrobiła to m.in. Kinga z BiuBiu? www.facebook.com/BiuBiu.eu Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: Facebook - linki, dostępność 25.11.10, 18:20 Witam, Bardzo Ci dziękuję za dobre rady, zaraz z nich skorzystam. Moja przygoda z facebookiem zaczęła się niedawno, stąd błędy. Ale fajnie, że są jeszcze życzliwi ludzie :) i podpowiadają dobre rzeczy. Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
ulinezja Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 19.11.10, 09:44 Witam, czy są u Pani sportowe biustonosze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 19.11.10, 12:01 Witam, Mam biustonosze sportowe marki Freya, ale nie ukrywam, że nie dysponuję pełną rozmiarówką. Jeżeli jest Pani zainteresowana, to proszę podać jaki rozmiar by Panią interesował? Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.11.10, 20:32 To i ja w końcu pochwalę :) Do Bra-dreams przychodzę jak do tej pory tylko po biu-biu. Pani Dorotka już sama wie, jak rozmiar ma dla mnie szukać. Szczerze mówi, kiedy coś nie pasuje albo źle leży i nie wciska na siłę (chociaż baardzo zachęca do mierzenia wszystkiego, co jest na stanie). Stanika póki co jeszcze nie dobrałam - ostatnio nie było mojego rozmiaru w modelach, które mi się podobały, ale pani Dorota obiecała sprowadzenie ich w miarę możliwości. Zawsze można też liczyć na miłą pogawędkę, pomarudzić i dowiedzieć się, co nowego będzie w sklepie. Dobre miejsce na pozbycie się stresów (i przy okazji nadmiaru kasy). To jeden z moich ulubionych sklepów :) Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.11.10, 17:48 Witam, Bardzo dziękuję za miłe słowa. Bardzo się cieszę, że w Salonie można się pozbyć stresów- tak właśnie chciałam, aby było. Zawsze zapraszam- nie tylko na zakupy. A tak a propos, niedługo będą sukienki biubiowe- eleganckie. Nie pamiętam, czy mówiłam :) Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.11.10, 18:38 bra-dreamerka napisała: > A tak a propos, niedługo będą sukienki biubiowe- eleganckie. Nie pamiętam, czy > mówiłam :) O taaak, nawet próbki materiałów widziałam... Biedny mój portfel ;) Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.12.10, 18:25 Witam, Miło mi poinformować, że w Salonie pojawiło się kilka nowości; Po pierwsze: Rusza sklep www.Bra-Dreams.pl Jest jeszcze w trakcie rozruchu, zatem proszę o wyrozumiałość, jeżeli coś się jeszcze nie wyświetla, albo coś nie działa. Ale za to można już podejrzeć dostępność modeli i rozmiarów biustonoszy oraz ubrań BiuBiu. Jestem otwarta na ewentualne opinie i sugestie na temat sklepu www. Mail-e można kierować na mój stary adres : dorota.sierocka@gmail.com lub już zupełnie oficjalny: dorota.sierocka@bra-dreams.pl Po drugie: Dotarł kolejny model Dalii Satine w kolorze beżowym, doskonały pod białe koszule np. BiuBiu( które są w Salonie w pełnej rozmiarówce). Po trzecie: Dojechały Biubiowe Tulipany czarno- czerwone i czarno- niebieskie. Nie ukrywam, że tylko parę rozmiarów. Czekam cały czas na dostawę eleganckich sukienek. Gdy tylko dotrą- oczywiście poinformuję na LB. Po czwarte: Dojechały koszule z długim rękawem w kolorze fioletu w rozmiarach na razie w rozmiarach B i BBB. Na średnie BB- czekam. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
aankaa Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.12.10, 20:37 pierwsza uwaga dot. adresu: po wpisaniu www.bra-dreams.pl warto zrobić dodatkowy enter - wtedy link jest aktywny :) a po sklepie pobuszuję Odpowiedz Link
szynszylepijatequile Nowe sukienki Biu biu 10.12.10, 15:40 Kiedy można spodziewać się nowych sukienek w sklepie? Bo nie ukrywam, że z chęcią przyjdę przymierzyć a jak będzie dobra, to z jeszcze większą chęcią kupić :) Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: Nowe sukienki Biu biu 10.12.10, 16:11 Witam, Miałam nadzieję, że dzisiaj dojadą, ale niestety nie udało się. Czyli będą w poniedziałek, wtorek w przyszłym tygodniu. Tradycyjnie obiecuję, że gdy tylko dojadą - to będą świeże wieści na LB. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka Nowe sukienki Biu Biu 14.12.10, 14:25 DOJECHAŁY, DOJECHAŁY, DOJECHAŁY. Już są śliczne, eleganckie Madisonki, w czterech kolorach. Nie ukrywam, że są pojedyncze rozmiary i to nie wszystkie. Nie ma rozmiaru 36 i 46. Zapraszamy, Dorota i Paula Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 16.12.10, 09:34 Witam, W tę sobotę tj. 18 grudnia 2010r. Salon będzie otwarty do godziny 17.00. Zapraszam. Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.01.11, 12:36 W dniu 27 stycznia 2011r, Salon będzie nieczynny. Oczywiście jest to sytuacja wyjątkowa. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 22.12.10, 13:23 Witam, W dniu 24 grudnia 2010r.( Wigilia) Salon będzie nieczynny. Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola- godziny pracy 30.12.10, 18:16 Witam, 31 grudnia - SYLWESTER - pracujemy od 11.00 do 15.00 W Nowy Rok - zamknięte Od poniedziałku tj. 3 stycznia 2011 pracujemy jak zawsze Pon.- Pt.: od 11.00 do 19.00, Sob.: 10.00-14.00. Zapraszamy Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 17.01.11, 15:31 Zapraszam po nowości z kolekcji wiosna 2011 firmy Panache Superbra; po śliczną Arizę w kolorze fuksji oraz po Tango w kolorze chabrowym. Jednocześnie informuję, że w Ofercie Tygodnia jest Dalia, model Desire w kolorze brudnego różu w cenie 99,00zł ( przeceniony z 129,00zł). Dostępność modeli można zobaczyć na www.Bra-Dreams.pl Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola-OFERTA TYGODNIA 24.01.11, 11:18 Witam, W tym tygodniu WIELKIE SZALEŃSTWO MAJTKOWE!!!!!!!!!!!!! Wszystkie majtki, stringi, szorty tańsze o całe 30%. Zapraszam serdecznie, po figi, majtki, majtasy, szorty, stringi, stringo-szorty. To co jest na stronie internetowej to zaledwie mała część, którą oferuje Salon. Zapraszam Dorota Bra-Dreams Odpowiedz Link
genny1 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.01.11, 15:46 Tak sobie "weszłam" przypadkiem w ten wątek i prześledziłam go dosyć dokładnie. I pozwolę sobie zadać pytanie, a właściwie kilka: -tak mi się wydaje, że klientkami sklepu są przeważnie młode panie o fajnej igurze i znające się na bieliźnie. A ja młodość przeżywałam w PRLu no i wiedzą oraz rozmiarami odstaję (i to mocno) od tych pań. Czy jest więc możliwy zakup dla pań o rozmiarach znacznie wiekszych niż te tu wymieniane? -to, że jest mnie znacznie więcej niż chcialabym, jest dla mnie bardzo krępujące, czy mogę liczyć również na miłą i życzliwą obsługę? -czy mogę kupić u Pani również gorset? Pozdrawiam genny Odpowiedz Link
marsmig Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 30.01.11, 17:39 Możesz iść bez obaw i liczyć na bardzo miłą i życzliwą obsługę. Obie panie robią taką atmosferę, że za każdym razem (za pierwszym też) czułam się, jakbym wpadła w odwiedziny do przyjaciółek. Nie ma żadnego zadzierania nosa ani sztucznego słodzenia jak w pewnym sklepie w Złotych/na Chmielnej. Można sobie spokojnie odstawać wiekiem, rozmiarami, i nawet mieć wory pod oczami, jak ja ;) i jest sympatycznie i fachowo. Odpowiedz Link
clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 31.01.11, 10:36 No właśnie - widzę że pani Dorota przegapiła pytanie, ale dopiszę się do przedmówczyni. Po pierwsze, nie same znowu młode. Widziałam i młode osoby, i starsze panie, a ja też generalnie starsza jestem niż wyglądam. Co do fajnej figury...? Zasadniczo nic nie ma do rzeczy przy odwiedzaniu sklepów z bielizną. W Bra-Dreams panie nie wchodzą do przebieralni bez zapytania klientki, czy można i czy sobie tego życzy. A co do znajomości własnego rozmiaru, to dlatego właśnie jest brafitting, żeby dobry rozmiar i fajny stanik pomóc znaleźć. Poza tym pani Dorota z córką rzeczywiście tworzą wspaniałą atmosferę, aż chce się tam wracać. :) Polecam i trzymam kciuki, żebyś znalazła coś dla siebie. No bo tu wiadomo, w niektórych rozmiarach oferta jest zawsze węższa niż w innych i ja tam do Bra-Dreams chodzę w sumie tylko po ubrania. Ale zawsze warto pytać, gdy nie ma Twojego rozmiaru, a jest jakiś stanik prawie-prawie - czy nie dałoby się tego modelu sprowadzić w Twoim rozmiarze. Może się da. Odpowiedz Link
milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 31.01.11, 20:25 Genny - pani Dorota ma dorosłą córkę, więc podlotkiem też nie jest. Z mojego "oglądu" wieszaków pamiętam, że obwody ma i małe, i duże - zresztą asortyment możesz obejrzeć też w sklepie internetowym. A co do traktowania - nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł tam być potraktowany niemiło. Ja się czuję tam, jakbym wpadała na plotki, a zakupy robiła przy okazji ;) Odpowiedz Link
aankaa kilka odpowiedzi dla Genny1 31.01.11, 21:13 > moja młodość to również PRL > figura - no, tu bym też miała zastrzeżenia > zaprowadziłam (podstępem) siostrzyczkę, która jest kilka... kilogramów starsza ode mnie i wyszła zachwycona. Mało tego, biustonosz, w którym przyszła schowała do torby i wyszła już w dopasowanym :). Do dziś (a minęło kilka miesięcy) wspomina te zakupy i kombinuje powrót (niezłe 500 km). W życiu nie słyszała o "uświadomionym" biustonoszu czy o bra-fittingu > daj się zmierzyć i przymierz wszystko, co obie Panie Ci podsuną (-> zarezerwuj sobie czas). Ręczę, że nie wypuszczą Cię z "jako tako" dobraną bielizną. Szybciej odradzą jakiś model/krój niż będą Cię namawiać do kupienia Odpowiedz Link
bogema Re: kilka odpowiedzi dla Genny1 02.02.11, 10:04 Niedawno odwiedziłam panią Dorotę wraz z moją emerytowaną mamą oraz z moją małonastoletnią córką. Mama wyszła w pierwszym dobrze dobranym biustonoszu, córka w pierwszym biustonoszu w ogóle, a ja z dwiema sukienkami biubiu, bo mimo braku worków pod oczami:) mam ogromny problem z dobraniem biustonosza. To były bardzo sympatyczne zakupy. Odpowiedz Link
genny1 Re: kilka odpowiedzi dla Genny1 02.02.11, 10:59 Bardzo dziękuję za życzliwe odpowiedzi, zachęciłyście mnie. Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 03.02.11, 09:13 Witam, Bardzo przepraszam, że tak późno się odzywam, ale rzeczywiście przeoczyłam wątek- tak jak napisała clarisse- której dziękuję za pomoc w odpowiedzi :). Genny - zapraszam Cię serdecznie do Salonu. U nas nie ważny jest wiek, wzrost i puszystość. Salon to świat biustonoszy i ubrań z miejscem na biust. Właśnie biustonoszy dla wszystkich Pań i tych z małym biustem i tym troszkę większym i troszkę, troszkę większym. A obwód pod biustem? każdy jest "normalny" i ten 65cm i ten 95cm.Na bieżąco uzupełniamy ofertę, aby był coraz większy wybór rozmiarów, modeli i fasonów. Właśnie na tym polega idea brafittingu- że dla każdej Pani w każdym rozmiarze i w każdym wieku jest biustonosz!!!! tylko trzeba go dobrze dobrać. Razem z córką bardzo się staramy, aby każda Nasza Klientka czuła się komfortowo i była zadowolona z wizyty. Dobieramy biustonosz uwzględniając przede wszystkim figurę i rozmiar biustu- i na to patrzymy, ale również uwzględniamy indywidualne preferencje Klientki; wygodę noszenia, kolor i cenę( gorsetów aktualnie nie mamy w ofercie, ale to jest wszystko do zamówienia!!). Jest oczywiście możliwość umówienia się indywidualnie na wizytę, na konkretną godzinę i dzień. Jesteśmy zawsze do dyspozycji. Proszę zajrzyj na stronę www.Bra-Dreams.pl - tam "prawie" jest cała oferta Salonu. Jednocześnie bardzo dziękuję moim Wspaniałym Klientkom; bogema, aankaa, milstar, clarisse, marsmig za ciepłe słowa i "same dobroci" kierowane pod naszym adresem. Jesteście WSPANIAŁE. A tak a propos- ale będzie szaleństwo wiosenno-letnie BiuBiowe- sukienki, sukienki, bluzki, hmmm. Kingo- jesteś Wielka :) Pozdrawiamy Dorota i Paula Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.02.11, 10:27 Witam, Od dzisiaj dostępna jest nowa Freyka!!!! Edith w kolorze błękitno- niebieskim. Jest to nowy model na sezon wiosna 2011. Do kompletu- szorty. Serdecznie zapraszam. Dorota Odpowiedz Link
bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 28.02.11, 18:31 Do Salonu zawitała lawendowa Dalia o nazwie Veronica, jest w dwóch modelach K02- czyli soft i tradycyjny K24- semi-soft. Podejrzeć już można w sklepie www.bra-dreams.pl . Zaczyna się pomalutku kolorowa wiosna. Aha, zawita niedługo czerwona sukienka biubiowa Polka Dot- jest śliczna- jedna już wisi w Salonie ( 40B/BB) zapraszam Odpowiedz Link
juniorbra Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 14.03.11, 14:54 Witam :) Informuję iż 25.03 spodziewamy się pierwszej dostawy kostiumów kąpielowych, następnej między 24-26.04. Odpowiedz Link
reska Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 14.03.11, 23:30 A Fuego Biubiu można się spodziewać? Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 15.03.11, 06:28 Jedzie do mnie czarne i zielone. Gdy tylko będzie- od razu dam znać. Odpowiedz Link
lika78 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 23.03.11, 14:22 Dziś byłam:-) Bardzo zadowolona, ujęta miłą obsługą, wyborem i profesjonalizmem Pani Ekspedientki (albo właścicielki). Szukałam miękkiego, kolorowego i po przymiarkach zdecydowałam się na Panache Erin Plunge (144 zł/32 DD); ale uległam też beżowej wersji usztywnianej Audelle (120/ 32 D). To drugi po Peachfield tak fajny sklepik, a do tego przy samej moje pracy (na Staszica). Zapowiadam się na częściej. Odpowiedz Link
margot_susane Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 24.03.11, 00:34 Jak zwykle - przemiło, profesjonalnie, z cenami rozsądnymi... Teraz czekam na kosrtiumy kąpielowe... Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 13:03 Witam, Bardzo było mi miło było gościć. Cieszę się, że się podobało. Zapraszam serdecznie- zawsze :) Dorota Odpowiedz Link
anulla1974 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 09:32 Jak zwykle bardzo sympatycznie, miło i ciepło. Odpowiedz Link
rosallia Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 10:31 Ja tydzień temu robiłam zakupy w Bra Dreams razem z mamą (drugi raz). I jesteśmy obie zauroczone tym miejscem! Pani Dorotka jest tak fantastycznie ciepłą kobietą, że nawet moja mama była zupełnie nieskrępowana! Na pewno odwiedzimy ten sklep jeszcze nie raz! Dzięki tak wspaniałej i profesjonalnej obsłudze ten sklep z pewnością ma wielu stałych klientów! Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 13:05 Moje Wspaniałe Klientki, Mnie też było BARDZO miło Was gościć. To dzięki Wam, jest u mnie tak miło. Pozdrawiam i cieplutko zapraszam :) Dorota Odpowiedz Link
clarisse A ja znów się dałam namówić :) 04.04.11, 18:35 Tym razem na kostium kąpielowy. Przyszłam kupić bluzkę koszulową i dowiedzieć się, czy są Fuego albo Stone Town. Skusiłam się na mierzenie kostiumów. I znowu to, co sama wybrałam do mierzenia, leżało tak sobie. A to, co założyłam po namowach - rewelacyjnie. A już miałam postanowienie, że nie kupię więcej kostiumu dwuczęściowego, no! :) Małżonek mój po okazaniu dowodów rzeczowych przyznał, że to postanowienie było niemądre i dobrze, że nie dotrzymałam, oraz stwierdził, że teraz już MUSIMY na wakacje nad morze jechać i kropka. Hmm :) Pozdrawiam panią Dorotę i dziękuję za cierpliwość do mojego dziecia, które roznosiło po całym sklepie etatowe samochodziki :) Odpowiedz Link
milstar Re: A ja znów się dałam namówić :) 04.04.11, 21:07 No cóż, ja pojawiam się w tym sklepie z oszczędnościami i na wszelki wypadek nie za często ;) Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: A ja znów się dałam namówić :) 06.04.11, 22:17 Bardzo się cieszę, że będzie wyjazd nad morze!! No tak właśnie miało być , he, he. Dziękuję za miłe słowa, ale na prawdę synek jest wspaniałym przedszkolakiem i zachowywał się zupełnie normalnie- zapraszam zawsze :) ściskam mocno Odpowiedz Link
bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.04.11, 22:23 Wychodząc na przeciw moim miłym Klientkom informuję, że Salon będzie otwarty w soboty do godziny 15-tej. Pozdrawiam Dorota Sierocka Bra-Dreams Odpowiedz Link