Dodaj do ulubionych

"Bra- Dreams"-Warszawa-Wola

• ptasia Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.10.10, 15:58
      Dziś byłam, nabyłam bluzkę Biubiu (spory wybór) i Arabellę, a teściowa się rozglądała ;) Obie panie b. mile, przy czym pani właścicielka baaardzo bezpośrednia ;) W sklepie dość duży wybór marek brytyjskich i polskich (zwróciłam uwagę na modele, które omijałam jako nieciekawe w necie, np. Erin czy Saffron Panache), przymierzalnie obszerne. Ja znalazłam lokal bez problemu, idąc tyłem pawilonów, ale teściowa miała podobno problem, idąc wzdłuż Wolskiej - więc pewnie warto byłoby lepiej oznaczyć z tamtej strony (ale tą sugestię już przekazałyśmy). Na pewno jeszcze zajrzę, mimo tego, że wyprowadzam się na stałe z W-wy (a i teściowa myślę, że jeszcze wróci).
    • mitique Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 10:05
      Witam, wczoraj odwiedziłam sklep. Wyszłam z freyą lizzie, dwoma bluzkami biu-biu i bolerkiem:). Przymierzyłam chyba z 30 staników i został wybrany najlepszy. Jestem zachwycona, sklep zyskał klientkę i jednocześnie reklamę wśód znajomych.
      Serdecznie dziękuję Pani Dorocie za ciepło i rzetelne doradzenia. No i do zobaczenia
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 17:03
        Witam,

Bardzo się cieszę, że zakupy się udały.
        Pozdrawiam i do zobaczenia.
        Dorota
    • addicted_misanthrope "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 10:48
      Pani Paula właścicielka salonu przemiła osoba. Ma bardzo profesjonalne podejście do klienta, zawsze pomoże i doradzi dzięki temu z zadowoleniem opuściłam salon z nowym biustonoszem. Dziękuję bardzo i pozdrawiam!!:)

• mitique Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 11:12
        Ups... Mogłam pomyslić imię, w każdym razie sympatyczna blondynka z krótkimi włosami:)
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 17:07
      Witam,

Miło mi poinformować, że w Salonie są już nowe modele polskiej Dalii: czekoladowa Marietta, bordowa Emma oraz grafitowa Blanca. Wrzuciłam fotki na facebook: www.facebook.com/album.php?aid=26018&id=100000854051748&saved#!/album.php?aid=26018&id=100000854051748.
      Jednocześnie jeszcze raz zapraszam w dniu jutrezjszym na spotkanie brafittingowe z MaHeDą.
      Pozdrawiam serdecznie
      Dorota
      • ptasia Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 08.10.10, 20:11
        chyba link nie działa, mnie przenosi na stronę główną... Czy to na pewno ten link do udostępniania osobom spoza Facebooka?
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 11.10.10, 12:24
        Witam,

Wklejam jeszczce raz link do "Dalii"
        www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=26018&id=100000854051748.
        Już teraz powinno wszystko być dobrze.
        Pozdrawiam
        Dorota
    • clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 01:34
      Chciałam się podzielić swoją radością z wizyty w Bra-Dreams :)

Ponieważ mam tam z pracy niedaleko, postanowiłam wreszcie zajrzeć, głównie z intencją obejrzenia i pomierzenia Oktobra, bolerek i innych biubiuzek ;) których nie miałam okazji.
      Sklep okazał się nieco trudny do zlokalizowania z ulicy (albo ja gapowata jestem) - ale w środku przemiły i przytulny, choć niewielki. Dwie przymierzalne. Na wieszaczkach wybór cieszących oko kolorowych biustonoszy - tylko trzeba pytać koniecznie o swój rozmiar, bo z braku miejsca na zewnątrz widać tylko część tego, co jest.

Pani Właścicielka rozgrzewa przybyłe panie kawą, herbatą i możliwością buszowania w ciuchach do woli, pomimo mojej początkowej deklaracji, że przyszłam obejrzeć i że nic raczej nie kupię. (No ale jak klientka wchodzi i oświadcza, że przyszła obejrzeć Oktobra, to zaraz wiadomo, że z LoBBy ;-) ) Zmierzyłam jeden staniczek w moim rozmiarze (30K) bo tylko jeden był (Ariza), w dodatku ku mojej zgrozie ładnie leżał - oraz całą masę biubiowych ciuchów, które z kolei leżały różnie i w większości inaczej, niż się spodziewałam. Relacja z wrażeń na temat konkretnych ubrań w wątku BiuBiu. W sklepie siedziałam godzinę i wrócę, bo mi się podobało :)

Tylko strasznie się martwię, że tak mało tego sklepu widać z ulicy. Ja trafiłam, bo wiedziałam czego szukam, trafiły też dwie inne panie, z czego jedna przypadkowo (przy okazji słyszałam, jak Pani Właścicielka dyskretnie pomaga w doborze właściwego rozmiaru, zostawiając jednak wybór w rękach i oku klientki, co bardzo mi się podobało) - ale wracając do lokalizacji, trochę strach mi, że ona sklepowi zaszkodzi... Tfu tfu, odpukać w czarnego kota!

Obietnicy, że nic nie kupię, nie dotrzymałam, ale to inna historia... Jedną bluzkę kupiłam, drugą mam odłożoną.

Aaaaaa i dowiedziałam się, że Freya będzie robić do K! Pewnie żadna nowina dla starych wyjadaczek, ale ja jakoś przegapiłam. :)

Pozdrawiam serdecznie
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 11:20
        Witam,

Bardzo się cieszę, że się podobało :). Bardzo wzięłam sobie do serca uwagi na temat "niewidoczności" sklepu z ulicy Wolskiej. Obiecuję Klientkom, ale również i sobie że już zabieram się do uwidocznienia lokalizacji Salonu.
        Zapraszam zawsze, tak jak obiecałam- na przymiarki, pooglądanie no i oczywiście na zakupy :).
        Aha, przypuszczam, że jest to Pani własność- wizytownik( czarny, skórzany), który leżał koło terminalu płatniczego. W wolnej chwili zapraszam.
        Pozdrawiam serdecznie
        Dorota
        • clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 11:34
          Łojezusicku! Nawet nie zauważyłam, że mi czegoś brakuje... będę dziś po pracy, bo faktycznie chyba mój :( Niech żyje przytomność - dziękuję bardzo!
          • clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 22.10.10, 10:41
            Nie jest dobrze - za blisko mojej pracy... wczoraj wpadłam po pozostawiony wizytownik, a siedziałam godzinę gadając o stanikach... Teraz rozumiem, dlaczego wszystkie inne sklepy z biustonoszami są tak daleko ode mnie - los chciał mi oszczędzić trochę czasu, a Mężowi nerwów, czemu mnie jeszcze nie ma ;)

Za to muszę przyznać, że z tą widocznością sklepu nie jest aż tak źle, jak mi się wydawało - po zmroku zapala się piękny neon od strony Wolskiej. W stanie świecącym ciężko go nie zauważyć :)
    • aankaa Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 21.10.10, 23:05
      no... sklep, do którego nie powinno się wchodzić ;)

poszłam po zamówione/sprowadzone "majty z golfem" a wróciłam (dodatkowo) z koszulą i bolerkiem. Jestem pod wrażeniem "niezauważania" mojej progenitury :) mimo tak "specyficznego asortymentu" nie czuł się podczas całej (przemiłej) wizyty "nieswojo" - jakieś tajemnicze uśmiechy czy co ? Po powrocie do domu stwierdził, że "owszem, nie namawiają, nie zmuszają ale przekonać potrafią". Auć ! moja karta :(

teraz czekam na granatową koszulę i ... boję się, że jeszcze coś wypatrzę
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 23.10.10, 19:30
        Witam,

Hmm, cieszę się że taki komplement padl z ust mężczyzny.
        Koszula będzie w tym tygodniu, gdy tylko "dojedzie"- tradycyjnie zadzwonię z informacją.
        Pozdrawiam
        Dorota
    • izas55 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 15:23
      A czy jest już może November Rain 46BB/BBB?
      • kasica_k Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 16:25
        A 44? :)
        • milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 18:38
          A jeśli jeszcze nie ma, to czy jest szansa, że będą w połowie listopada w rozmiarach 38-40?
          • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 18:50
            Witam,

Będą już w czwartek 28 października w pełnej rozmarówce :)
            Pozdrawiam
            Dorota
            • pajeczyna1903 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola, biubiu 15.05.11, 17:02
              Witam! Chciałabym zapytać czy są stacjonarnie dostępne u Państwa sukienki BiuBiu Indygo 40BBB???
              • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola, biubiu 16.05.11, 21:22
                Witam,
                Spodziewam się jeszcze dostawy Indygo, ale czy będzie ten rozmiar- tego nie wiem.
                Gdy tylko sukienki dotrą do Salonu- od razu umieszczę informację na stronie Salonu.
                Pozdrawiam
                Dorota
        • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 18:49
          Będzie :)
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 18:47
        Witam,
        Jutro spodziewam się przesyłki czyli w czwartek :)
        Zamówiłam pełną rozmiarówkę.
        Pozdrawiam
        Dorota
    • aankaa Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 27.10.10, 19:08
      no cóż

właściwie to wiatr mnie sam zawiał ciut dalej niż normalnie dojeżdżam. I co ? I jak zwykle :)
      na wybitnie mało sprecyzowane życzenie "chciałabym _jakiś_ biustonosz" namierzyłam się tych cudeniek całą furę. Jak zwykle pierwszy był strzałem w 10. Matulu ! co za egzemplarz ! Keia Pink błękitna w białe kropeczki, te guziczki przy mostku, te plisowane ramiączka. No cud nad cuda.
      Wg Pani Doroty "robi dekolt"... No, ale ja z tych świeżo nawróconych i jeszcze nie czuję się najpewniej (po wiekach posiadania płaskiej klatki) "z dekoltem". Podobno do lata oswoję się :)

z tego sklepu nie wychodzi się z zaplanowanym zakupem :D podsunięta do oceny kolejnych biustonoszy (poszłam w golfie i dość trudno się z niego wysupływać) biubiu zielona laguna też wylądowała w torbie :)

aż się boję pójść jutro po zamówioną koszulę...

Pani Doroto ! Pani salonik jest uroczym miejscem, w którym pozbywanie się (nawet w zastraszającym tempie i wysokości) biletów narodowego banku polskiego sprawia taką frajdę, że przeciąg na karcie/koncie wynagradza wszystko
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 28.10.10, 13:17
        Witam,
        Bardzo się cieszę, że mój salonik jest miłym miejscem :) dla moich Klientek- nie ukrywam, że taki miałam zamiar.
        Te "przeciągi" na koncie- to nie jest dobra rzecz, ale jak to "przeciągi" :) :) Są szybkie i przechodzą :).
        Serdecznie pozdrawiam i zapraszam zawsze - nawet tylko na przymierzanie :) :)
        Dorota
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 28.10.10, 16:09
      WItam,

Informuję, że w dniu 30 października ( sobota) 2010 Salon będzie nieczynny.
      Od wtorku ( 2.XI) pracujemy jak zwykle.
      Pozdrawiam
      Dorota
      • juniorbra Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 03.11.10, 13:22
        Kurier w końcu dojechał :) November Rain już jest !
    • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 05.11.10, 12:07
      Witam,

W związku z montażem klimatyzacji w Salonie w dniu 8 listopada br. ( poniedziałek), zapraszam wszystkie Klientki dopiero od godziny 15.00.
      Pozdrawiam
      Dorota
    • anka_z_lasu polecam 06.11.10, 22:22
      Byłam, trafiłam, choć szyld mógłby być bardziej wyraźny, ale jak się dowiedziałam, panie pracują nad tym. Inna sprawa, że początkowo szukałam po niewłaściwej stronie ulicy...
      Wybór staników i ubrań spory, przy drzwiach stolik herbaciany ;) przymierzalnia duża i wygodna oraz jasna. Pani brafitterka była pomocna, dzieliła się uwagami na temat modeli i pomogła mi dobrać rozmiar bluzki. Widząc, że sobie radzę ;) nie narzucała się, ale cały czas pamiętała o mnie. No i najważniejsze, że w sklepie była Erin z Panache ;)
      • anka_z_lasu uwaga do stanikowej mapy 06.11.10, 23:03
        "Pinezki" googla bywają mylące. Do pewnego momentu powiększenia mapy pinezka wskazywała niewłaściwą stronę ulicy... Dopiero po silniejszym powiększeniu "przeskoczyła" na właściwą. Jeśli się dodatkowo nie zapamiętało dokładnego adresu - kłopot z trafieniem murowany ;)
    • clarisse Akcesoria? 08.11.10, 17:18
      Dzień dobry - zapytuję, bo skleroza ciężka i ostatnio będąc w sklepie zapomniałam zapytać :)
      Czy w Bra Dreams można dostać około stanikowe akcesoria/bajery takie jak przedłużki, "opakowania" do prania staników albo zapachy do szafy?
      • wabaska Re: Akcesoria? 12.11.10, 16:15
        Przyłączam się do pytania! Szczególnie szukam woreczków do prania. Kupiłam takie na allegro, ale wytrzymywały góra trzy prania. Szkoda gadać. Dlatego szukam dobrej jakości. Z gwarancją długotrwałego użytkowania (oczywiście w rozsądnych warunkach :) ).
        • aankaa Re: Akcesoria? 12.11.10, 17:44
          mogę polecić woreczek do prania bielizny - kupiłam, intensywnie używam i cały czas wygląda jak nówka-sztuka. W odróżnieniu od poprzednio posiadanego (na suwak, który w trakcie kotłowania po pralce rozpinał się i musiałam plątać dodatkowy supeł) ma bardzo wygodny troczek/blokadę do ściągania. W dodatku kupiony za przysłowiowy "psi grosz" :)
          • wabaska Re: Akcesoria? 13.11.10, 10:57
            Dzięki. Czy możesz podać miejsce gdzie kupiłaś? Będę wdzięczna.
            • aankaa Re: Akcesoria? 13.11.10, 12:17
              właśnie w Bra-Dreams :)
              • wabaska Re: Akcesoria? 13.11.10, 12:33
                Bardzo dziękuję. Pewnie się niedługo wybiorę.
      • bra-dreamerka Re: Akcesoria? 16.11.10, 18:31
        Witam,
        Przepraszam, że tak późno odpisuję.
        W Salonie dostępne są akcesoria bieliźniane; przedłużki, woreczki do prania, ramiączka silikonowe, a wprzyszłym tygodniu( po 21 listopada) będą woreczki zapachowe do bieliźniarki.
        Zapraszam i pozdrawiam
        Dorota
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola- nowa dostawa Dalii 16.11.10, 18:39
      Witam,

Miło mi poinformować, że do Salonu dojechały kolejne modele z nowej kolekcji Dalii.
      Jest śliczna Satine w kolorze granatu i czerni oraz różne modele Emmy ( semi-soft K-24, soft-K-02 oraz balkonetka) w kolorze, moim zdaniem, "jasnego turkusu z kropelką niebieskiego"( chociaż producent nazywa ten kolor- "zieleń"). Emma w modelacj K-24 oraz balkonetki również dostępna w kolorze bordo.
      Jutro podrzucę zdjęcia na facebook-a.
      Zapraszam,
      Dorota
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola- nowa dostawa Dal 23.11.10, 17:57
        Witam,

Zgodnie z obietnicą podsyłam link, aby podejrzeć modele Dalii, które są dostępne w Salonie.
        Serdecznie zapraszam
        www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/album.php?aid=28986&id=100000854051748pozdrawiam
        Dorota
        • ania.kar Facebook - linki, dostępność 24.11.10, 12:56
          Linki które wrzucasz nie działają, bo przykleja się do nich tekst dalszej części Twoich postów, np. wyraz "pozdrawiam".
          Najlepiej wkleić link
          www.facebook.com/album.php?aid=28986&id=100000854051748
          a treść zaczynać od nowej linijki, wtedy nic nie powinno się przykleić :)

Jednak te zdjęcia nadal nie będą widoczne dla osób niezalogowanych na Facebooku. Nie lepiej utworzyć profil sklepu dostępny dla wszystkich, tak jak zrobiła to m.in. Kinga z BiuBiu?
          www.facebook.com/BiuBiu.eu
          • bra-dreamerka Re: Facebook - linki, dostępność 25.11.10, 18:20
            Witam,

Bardzo Ci dziękuję za dobre rady, zaraz z nich skorzystam. Moja przygoda z facebookiem zaczęła się niedawno, stąd błędy. Ale fajnie, że są jeszcze życzliwi ludzie :) i podpowiadają dobre rzeczy.
            Jeszcze raz dzięki
            Pozdrawiam
            Dorota
    • ulinezja Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 19.11.10, 09:44
      Witam,
      czy są u Pani sportowe biustonosze?

Pozdrawiam.
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 19.11.10, 12:01
        Witam,

Mam biustonosze sportowe marki Freya, ale nie ukrywam, że nie dysponuję pełną rozmiarówką. Jeżeli jest Pani zainteresowana, to proszę podać jaki rozmiar by Panią interesował?
        Pozdrawiam
        Dorota
    • milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.11.10, 20:32
      To i ja w końcu pochwalę :)
      Do Bra-dreams przychodzę jak do tej pory tylko po biu-biu. Pani Dorotka już sama wie, jak rozmiar ma dla mnie szukać. Szczerze mówi, kiedy coś nie pasuje albo źle leży i nie wciska na siłę (chociaż baardzo zachęca do mierzenia wszystkiego, co jest na stanie).
      Stanika póki co jeszcze nie dobrałam - ostatnio nie było mojego rozmiaru w modelach, które mi się podobały, ale pani Dorota obiecała sprowadzenie ich w miarę możliwości.
      Zawsze można też liczyć na miłą pogawędkę, pomarudzić i dowiedzieć się, co nowego będzie w sklepie. Dobre miejsce na pozbycie się stresów (i przy okazji nadmiaru kasy). To jeden z moich ulubionych sklepów :)
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.11.10, 17:48
        Witam,

Bardzo dziękuję za miłe słowa. Bardzo się cieszę, że w Salonie można się pozbyć stresów- tak właśnie chciałam, aby było. Zawsze zapraszam- nie tylko na zakupy.
        A tak a propos, niedługo będą sukienki biubiowe- eleganckie. Nie pamiętam, czy mówiłam :)
        Pozdrawiam
        Dorota
        • milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.11.10, 18:38
          bra-dreamerka napisała:

> A tak a propos, niedługo będą sukienki biubiowe- eleganckie. Nie pamiętam, czy
          > mówiłam :)

O taaak, nawet próbki materiałów widziałam... Biedny mój portfel ;)
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.12.10, 18:25
      Witam,

Miło mi poinformować, że w Salonie pojawiło się kilka nowości;

Po pierwsze:
      Rusza sklep www.Bra-Dreams.pl
      Jest jeszcze w trakcie rozruchu, zatem proszę o wyrozumiałość, jeżeli coś się jeszcze nie wyświetla, albo coś nie działa. Ale za to można już podejrzeć dostępność modeli i rozmiarów biustonoszy oraz ubrań BiuBiu. Jestem otwarta na ewentualne opinie i sugestie na temat sklepu www. Mail-e można kierować na mój stary adres : dorota.sierocka@gmail.com lub już zupełnie oficjalny: dorota.sierocka@bra-dreams.pl

Po drugie:
      Dotarł kolejny model Dalii Satine w kolorze beżowym, doskonały pod białe koszule np. BiuBiu( które są w Salonie w pełnej rozmiarówce).

Po trzecie:
      Dojechały Biubiowe Tulipany czarno- czerwone i czarno- niebieskie. Nie ukrywam, że tylko parę rozmiarów. Czekam cały czas na dostawę eleganckich sukienek. Gdy tylko dotrą- oczywiście poinformuję na LB.

Po czwarte:
      Dojechały koszule z długim rękawem w kolorze fioletu w rozmiarach na razie w rozmiarach B i BBB. Na średnie BB- czekam.

Pozdrawiam
      Dorota
      • aankaa Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.12.10, 20:37
        pierwsza uwaga dot. adresu: po wpisaniu www.bra-dreams.pl

warto zrobić dodatkowy enter - wtedy link jest aktywny :)
        a po sklepie pobuszuję
        • aankaa Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.12.10, 20:39
          www.bra-dreams.pl/
          • szynszylepijatequile Nowe sukienki Biu biu 10.12.10, 15:40
            Kiedy można spodziewać się nowych sukienek w sklepie? Bo nie ukrywam, że z chęcią przyjdę przymierzyć a jak będzie dobra, to z jeszcze większą chęcią kupić :)
            • bra-dreamerka Re: Nowe sukienki Biu biu 10.12.10, 16:11
              Witam,

Miałam nadzieję, że dzisiaj dojadą, ale niestety nie udało się. Czyli będą w poniedziałek, wtorek w przyszłym tygodniu. Tradycyjnie obiecuję, że gdy tylko dojadą - to będą świeże wieści na LB.
              Pozdrawiam
              Dorota
              • bra-dreamerka Nowe sukienki Biu Biu 14.12.10, 14:25
                DOJECHAŁY, DOJECHAŁY, DOJECHAŁY.
                Już są śliczne, eleganckie Madisonki, w czterech kolorach.
                Nie ukrywam, że są pojedyncze rozmiary i to nie wszystkie. Nie ma rozmiaru 36 i 46.
                Zapraszamy,
                Dorota i Paula
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 16.12.10, 09:34
      Witam,

W tę sobotę tj. 18 grudnia 2010r. Salon będzie otwarty do godziny 17.00.
      Zapraszam.
      Dorota
      • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.01.11, 12:36
        W dniu 27 stycznia 2011r, Salon będzie nieczynny.
        Oczywiście jest to sytuacja wyjątkowa.
        Pozdrawiam
        Dorota
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 22.12.10, 13:23
      Witam,

W dniu 24 grudnia 2010r.( Wigilia) Salon będzie nieczynny.
      Dorota
      • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola- godziny pracy 30.12.10, 18:16
        Witam,

31 grudnia - SYLWESTER - pracujemy od 11.00 do 15.00
        W Nowy Rok - zamknięte
        Od poniedziałku tj. 3 stycznia 2011 pracujemy jak zawsze Pon.- Pt.: od 11.00 do 19.00, Sob.: 10.00-14.00.
        Zapraszamy
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 17.01.11, 15:31
      Zapraszam po nowości z kolekcji wiosna 2011 firmy Panache Superbra; po śliczną Arizę w kolorze fuksji oraz po Tango w kolorze chabrowym.
      Jednocześnie informuję, że w Ofercie Tygodnia jest Dalia, model Desire w kolorze brudnego różu w cenie 99,00zł ( przeceniony z 129,00zł). Dostępność modeli można zobaczyć na www.Bra-Dreams.pl
      Pozdrawiam
      Dorota
      • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola-OFERTA TYGODNIA 24.01.11, 11:18
        Witam,

W tym tygodniu WIELKIE SZALEŃSTWO MAJTKOWE!!!!!!!!!!!!!
        Wszystkie majtki, stringi, szorty tańsze o całe 30%.
        Zapraszam serdecznie, po figi, majtki, majtasy, szorty, stringi, stringo-szorty. To co jest na stronie internetowej to zaledwie mała część, którą oferuje Salon.
        Zapraszam
        Dorota Bra-Dreams
    • genny1 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.01.11, 15:46
      Tak sobie "weszłam" przypadkiem w ten wątek i prześledziłam go dosyć dokładnie. I pozwolę sobie zadać pytanie, a właściwie kilka:

-tak mi się wydaje, że klientkami sklepu są przeważnie młode panie o fajnej igurze i znające się na bieliźnie. A ja młodość przeżywałam w PRLu no i wiedzą oraz rozmiarami odstaję (i to mocno) od tych pań. Czy jest więc możliwy zakup dla pań o rozmiarach znacznie wiekszych niż te tu wymieniane?
      -to, że jest mnie znacznie więcej niż chcialabym, jest dla mnie bardzo krępujące, czy mogę liczyć również na miłą i życzliwą obsługę?
      -czy mogę kupić u Pani również gorset?
      Pozdrawiam
      genny
      • marsmig Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 30.01.11, 17:39
        Możesz iść bez obaw i liczyć na bardzo miłą i życzliwą obsługę. Obie panie robią taką atmosferę, że za każdym razem (za pierwszym też) czułam się, jakbym wpadła w odwiedziny do przyjaciółek. Nie ma żadnego zadzierania nosa ani sztucznego słodzenia jak w pewnym sklepie w Złotych/na Chmielnej. Można sobie spokojnie odstawać wiekiem, rozmiarami, i nawet mieć wory pod oczami, jak ja ;) i jest sympatycznie i fachowo.
        • clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 31.01.11, 10:36
          No właśnie - widzę że pani Dorota przegapiła pytanie, ale dopiszę się do przedmówczyni.

Po pierwsze, nie same znowu młode. Widziałam i młode osoby, i starsze panie, a ja też generalnie starsza jestem niż wyglądam.

Co do fajnej figury...? Zasadniczo nic nie ma do rzeczy przy odwiedzaniu sklepów z bielizną. W Bra-Dreams panie nie wchodzą do przebieralni bez zapytania klientki, czy można i czy sobie tego życzy.

A co do znajomości własnego rozmiaru, to dlatego właśnie jest brafitting, żeby dobry rozmiar i fajny stanik pomóc znaleźć.

Poza tym pani Dorota z córką rzeczywiście tworzą wspaniałą atmosferę, aż chce się tam wracać. :)

Polecam i trzymam kciuki, żebyś znalazła coś dla siebie. No bo tu wiadomo, w niektórych rozmiarach oferta jest zawsze węższa niż w innych i ja tam do Bra-Dreams chodzę w sumie tylko po ubrania. Ale zawsze warto pytać, gdy nie ma Twojego rozmiaru, a jest jakiś stanik prawie-prawie - czy nie dałoby się tego modelu sprowadzić w Twoim rozmiarze. Może się da.
        • milstar Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 31.01.11, 20:25
          Genny - pani Dorota ma dorosłą córkę, więc podlotkiem też nie jest. Z mojego "oglądu" wieszaków pamiętam, że obwody ma i małe, i duże - zresztą asortyment możesz obejrzeć też w sklepie internetowym. A co do traktowania - nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł tam być potraktowany niemiło. Ja się czuję tam, jakbym wpadała na plotki, a zakupy robiła przy okazji ;)
      • aankaa kilka odpowiedzi dla Genny1 31.01.11, 21:13
        > moja młodość to również PRL
        > figura - no, tu bym też miała zastrzeżenia
        > zaprowadziłam (podstępem) siostrzyczkę, która jest kilka... kilogramów starsza ode mnie i wyszła zachwycona. Mało tego, biustonosz, w którym przyszła schowała do torby i wyszła już w dopasowanym :). Do dziś (a minęło kilka miesięcy) wspomina te zakupy i kombinuje powrót (niezłe 500 km). W życiu nie słyszała o "uświadomionym" biustonoszu czy o bra-fittingu
        > daj się zmierzyć i przymierz wszystko, co obie Panie Ci podsuną (-> zarezerwuj sobie czas). Ręczę, że nie wypuszczą Cię z "jako tako" dobraną bielizną. Szybciej odradzą jakiś model/krój niż będą Cię namawiać do kupienia
        • bogema Re: kilka odpowiedzi dla Genny1 02.02.11, 10:04
          Niedawno odwiedziłam panią Dorotę wraz z moją emerytowaną mamą oraz z moją małonastoletnią córką. Mama wyszła w pierwszym dobrze dobranym biustonoszu, córka w pierwszym biustonoszu w ogóle, a ja z dwiema sukienkami biubiu, bo mimo braku worków pod oczami:) mam ogromny problem z dobraniem biustonosza. To były bardzo sympatyczne zakupy.
          • genny1 Re: kilka odpowiedzi dla Genny1 02.02.11, 10:59
            Bardzo dziękuję za życzliwe odpowiedzi, zachęciłyście mnie.
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 03.02.11, 09:13
        Witam,

Bardzo przepraszam, że tak późno się odzywam, ale rzeczywiście przeoczyłam wątek- tak jak napisała clarisse- której dziękuję za pomoc w odpowiedzi :).
        Genny - zapraszam Cię serdecznie do Salonu. U nas nie ważny jest wiek, wzrost i puszystość. Salon to świat biustonoszy i ubrań z miejscem na biust. Właśnie biustonoszy dla wszystkich Pań i tych z małym biustem i tym troszkę większym i troszkę, troszkę większym. A obwód pod biustem? każdy jest "normalny" i ten 65cm i ten 95cm.Na bieżąco uzupełniamy ofertę, aby był coraz większy wybór rozmiarów, modeli i fasonów. Właśnie na tym polega idea brafittingu- że dla każdej Pani w każdym rozmiarze i w każdym wieku jest biustonosz!!!! tylko trzeba go dobrze dobrać. Razem z córką bardzo się staramy, aby każda Nasza Klientka czuła się komfortowo i była zadowolona z wizyty. Dobieramy biustonosz uwzględniając przede wszystkim figurę i rozmiar biustu- i na to patrzymy, ale również uwzględniamy indywidualne preferencje Klientki; wygodę noszenia, kolor i cenę( gorsetów aktualnie nie mamy w ofercie, ale to jest wszystko do zamówienia!!).
        Jest oczywiście możliwość umówienia się indywidualnie na wizytę, na konkretną godzinę i dzień. Jesteśmy zawsze do dyspozycji.
        Proszę zajrzyj na stronę www.Bra-Dreams.pl - tam "prawie" jest cała oferta Salonu.
        Jednocześnie bardzo dziękuję moim Wspaniałym Klientkom; bogema, aankaa, milstar, clarisse, marsmig za ciepłe słowa i "same dobroci" kierowane pod naszym adresem. Jesteście WSPANIAŁE.
        A tak a propos- ale będzie szaleństwo wiosenno-letnie BiuBiowe- sukienki, sukienki, bluzki, hmmm. Kingo- jesteś Wielka :)
        Pozdrawiamy
        Dorota i Paula
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.02.11, 10:27
      Witam,
      Od dzisiaj dostępna jest nowa Freyka!!!! Edith w kolorze błękitno- niebieskim. Jest to nowy model na sezon wiosna 2011. Do kompletu- szorty.
      Serdecznie zapraszam.
      Dorota
      • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 28.02.11, 18:31
        Do Salonu zawitała lawendowa Dalia o nazwie Veronica, jest w dwóch modelach K02- czyli soft i tradycyjny K24- semi-soft. Podejrzeć już można w sklepie www.bra-dreams.pl .
        Zaczyna się pomalutku kolorowa wiosna.
        Aha, zawita niedługo czerwona sukienka biubiowa Polka Dot- jest śliczna- jedna już wisi w Salonie ( 40B/BB)
        zapraszam
        • juniorbra Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 14.03.11, 14:54
          Witam :)
          Informuję iż 25.03 spodziewamy się pierwszej dostawy kostiumów kąpielowych, następnej między 24-26.04.
          • reska Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 14.03.11, 23:30
            A Fuego Biubiu można się spodziewać?
            • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 15.03.11, 06:28
              Jedzie do mnie czarne i zielone. Gdy tylko będzie- od razu dam znać.
              • lika78 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 23.03.11, 14:22
                Dziś byłam:-) Bardzo zadowolona, ujęta miłą obsługą, wyborem i profesjonalizmem Pani Ekspedientki (albo właścicielki). Szukałam miękkiego, kolorowego i po przymiarkach zdecydowałam się na Panache Erin Plunge (144 zł/32 DD); ale uległam też beżowej wersji usztywnianej Audelle (120/ 32 D). To drugi po Peachfield tak fajny sklepik, a do tego przy samej moje pracy (na Staszica). Zapowiadam się na częściej.
                • margot_susane Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 24.03.11, 00:34
                  Jak zwykle - przemiło, profesjonalnie, z cenami rozsądnymi... Teraz czekam na kosrtiumy kąpielowe...
                • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 13:03
                  Witam,

Bardzo było mi miło było gościć. Cieszę się, że się podobało. Zapraszam serdecznie- zawsze :)
                  Dorota
    • anulla1974 Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 09:32
      Jak zwykle bardzo sympatycznie, miło i ciepło.
    • rosallia Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 10:31
      Ja tydzień temu robiłam zakupy w Bra Dreams razem z mamą (drugi raz). I jesteśmy obie zauroczone tym miejscem! Pani Dorotka jest tak fantastycznie ciepłą kobietą, że nawet moja mama była zupełnie nieskrępowana! Na pewno odwiedzimy ten sklep jeszcze nie raz! Dzięki tak wspaniałej i profesjonalnej obsłudze ten sklep z pewnością ma wielu stałych klientów!
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.03.11, 13:05
        Moje Wspaniałe Klientki,

Mnie też było BARDZO miło Was gościć.
        To dzięki Wam, jest u mnie tak miło.
        Pozdrawiam i cieplutko zapraszam :)
        Dorota
    • clarisse A ja znów się dałam namówić :) 04.04.11, 18:35
      Tym razem na kostium kąpielowy.

Przyszłam kupić bluzkę koszulową i dowiedzieć się, czy są Fuego albo Stone Town.

Skusiłam się na mierzenie kostiumów. I znowu to, co sama wybrałam do mierzenia, leżało tak sobie. A to, co założyłam po namowach - rewelacyjnie. A już miałam postanowienie, że nie kupię więcej kostiumu dwuczęściowego, no! :) Małżonek mój po okazaniu dowodów rzeczowych przyznał, że to postanowienie było niemądre i dobrze, że nie dotrzymałam, oraz stwierdził, że teraz już MUSIMY na wakacje nad morze jechać i kropka. Hmm :)

Pozdrawiam panią Dorotę i dziękuję za cierpliwość do mojego dziecia, które roznosiło po całym sklepie etatowe samochodziki :)
      • milstar Re: A ja znów się dałam namówić :) 04.04.11, 21:07
        No cóż, ja pojawiam się w tym sklepie z oszczędnościami i na wszelki wypadek nie za często ;)
      • bra-dreamerka Re: A ja znów się dałam namówić :) 06.04.11, 22:17
        Bardzo się cieszę, że będzie wyjazd nad morze!! No tak właśnie miało być , he, he.
        Dziękuję za miłe słowa, ale na prawdę synek jest wspaniałym przedszkolakiem i zachowywał się zupełnie normalnie- zapraszam zawsze :)
        ściskam mocno
    • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.04.11, 22:23
      Wychodząc na przeciw moim miłym Klientkom informuję, że Salon będzie otwarty w soboty do godziny 15-tej.
      Pozdrawiam
      Dorota Sierocka
      Bra-Dreams

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka