aleksandralm 08.07.10, 11:50 Co sie dzieje ze Stanikomania? Od kilku dni dostaje komunikat ze "The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems" Jak dlugo to bedzie trwalo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turzyca Tak dlugo jak nie wyczyscisz ciasteczek :) 08.07.10, 11:56 Stanikomania w zasadzie normalnie dziala, blox mial przejsciowe problemy, ale poniewaz weszlas na stanikomanie akurat w momencie problemow, to sie jakos tam zapamietalo, ze na strone nie da sie wejsc. Mialam to samo z niektorymi blogami z bloxa i po wyczyszczeniu ciasteczek tych stron wszystko dziala poprawnie. Odpowiedz Link
aleksandralm Re: Tak dlugo jak nie wyczyscisz ciasteczek :) 09.07.10, 01:56 A jak to sie robi? Odpowiedz Link
turzyca Re: Tak dlugo jak nie wyczyscisz ciasteczek :) 09.07.10, 09:22 A czego uzywasz? W FF masz w menu piewszym na lewo od pomocy (u mnie extra, po polsku chyba dodatki) podmenu "ustawienia", a tam cos o ochronie danych. I tam tez sa ciasteczka. Albo gdzies w tej okolicy. Wiesz "szukajcie, a znajdziecie". :) Odpowiedz Link
aleksandralm Re: Tak dlugo jak nie wyczyscisz ciasteczek :) 09.07.10, 11:57 Do wiekszosci stron uzywam IE, czasami jak cos mi sie blokuje np nie moge uploadowac zdjecia czy takie tam, to uzywam Google Chrome. Tak patze co mam na gorze w pasku ale jakos na temat ciasteczek nic nie ma... Acha, i mam angielskie wersje... Odpowiedz Link
moniach_1 Re: Tak dlugo jak nie wyczyscisz ciasteczek :) 09.07.10, 15:55 IE: opcje internetowe w menu Narzędzia, klikasz "usuń pliki cookie" Chrome: Klikasz ten klucz koło pola adresu, wybierasz opcje, dla zaawansowanych, w dziale prywatność "wyczyść dane przeglądarki", zaznaczasz "usuń pliki cookie i inne dane witryn" Nie wiem, jak to po angielsku będzie, ale powinno być jakoś podobnie, schemat na pewno ten sam. Odpowiedz Link