14.08.10, 22:08
Wątek poświęcony sklepowi internetowemu:
www.asos.com/
Tu zamieszczamy komentarze i pytania dotyczące OBSŁUGI, CZASU DOSTAWY, procedury składania zamówień, sposobów płatności, zwrotów, wysokości cen, zmian na stronie internetowej, promocji cenowych itp.

UWAGA! NIE omawiamy w tym wątku KONKRETNYCH MODELI STANIKÓW! Na to miejsce jest w wątkach odpowiednich producentów (np. Fantasie, Freya, Panache itp.).
Obserwuj wątek
    • azymut17 irjakrk - przeklejony 14.08.10, 22:09
      Dzisiaj znalazlam duzo bardzo ciekawych okazji w Asos.com, m.in. w 32FF
      Jolie, Pier Spot, Halle, kilka kostiumow kapielowych (Freya);
      Masqueradki w wielu rozmiarach - niektore tanie jak barszcz; takze
      Fantasie, Dimity SO, Pour moi? itp.

Moze ktos uzna to za interesujace.
    • azymut17 Re: ASOS 14.08.10, 22:22
      Zmawiałam stamtąd kilka razy ubrania. Dostawa o.k., brak tylko informacji o szczegółach wysyłek, a to się zmienia. Kiedyś wszystko wysyłali kurierem, a teraz tańsza opcja to poczta zwykła, a express to (chyba) DPD - w tej opcji wysyłają linka do śledzenia przesyłki.
      Długo się czeka na odpowiedź mailową, czasem można jej w ogóle nie dostać.

Oprócz staników i kostiumów oferują również topy do spania Audelle (u nich jeszcze pod starą nazwą Lepel). Wyszukiwarka jest dziwna, bo na pierwszy rzut oka bardzo łatwa, ale problemem są kategorie. Szukany stanik może być albo w "bras", "DD+" albo w "lingerie sets". Zbunkrowana jest również opcja wyszukiwania po rozmiarze, ale jest tam gdzieś, w końcu się pojawia :-)
    • yaga7 Re: ASOS 15.08.10, 02:14
      Zamawiałam kilka razy, odsyłałam raz, w sumie bez problemów, ale też bez
      rewelacji, bo kontakt średni.
      Ale śledzenie przesyłki przez dpd bardzo mi się podoba.
    • doris.sol Re: ASOS 29.09.10, 13:28
      Zlozylam zamowienie i zostalo mi wyslane jeszcze tego samego dnia.W miedzyczasie pisalam do nich maila i odpowiedzieli w przeciagu dziesieciu minut.Czyli duzy plus.Niestety przeliczaja na euro zdecydowanie drozej niz inne sklepy-i tu duuuzy minus.
    • doris.sol Re: ASOS 30.09.10, 10:38
      No jestem pod wrazeniem...zamowienie dotarlo do mnie expresowo - na drugi dzien(!) I musze zaznaczyc ze bralam zwykla standartowa wysylke.Nigdy jeszcze nie dostalam przesylki tak szybko.Jestem chyba zdolna wybaczyc im te wyzsze ceny w euro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka