Dodaj do ulubionych

www.brazone.pl/e-sklep

04.11.10, 23:45
Witam!

Trwało to trochę dłużej niż przewidziałam, ale już jest! Dziś wystartował sklep internetowy www.brazone.pl/e-sklep :) Bardzo proszę o Wasze uwagi co do funkcjonalności a także kwestii, które należałoby jeszcze dopracować.
Sklep stacjonarny oczywiście działa i rozwija się, a sklep internetowy jest jego elektroniczną wersją.

Zapraszam serdecznie !
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: www.brazone.pl/e-sklep 05.11.10, 13:49
      Na wejściu zniechęciło mnie hasło "strefa dużego biustu". Ja z moim 65ff mam średni biust, więc nie czuję się targetem.
      "Niezależnie czy mały czy duży biust musi być zawsze dobrze ubrany." Radzę zatrudnic kogoś od interpunkcji i poprawności gramatycznej. Na stronie jest sporo miejsc, gdzie wyrazy są źle odmienione itp. Mnie błędy językowe odstraszają od sklepów.
      Nie umiem znaleźc wyszukiwania po rozmiarze.

Podoba mi się kolorystyka i to, że strona jest dynamiczna.
      • roza_am Re: www.brazone.pl/e-sklep 05.11.10, 14:54
        > Nie umiem znaleźc wyszukiwania po rozmiarze.

Wyszukiwanie zaawansowane > biustonosze
        Ale nie działa na 100% dobrze. Do puli 65J dorzuciła mi frejowe Rio, które tego rozmiaru nie osiąga.

Ja mam zastrzeżenia do fioletowej czcionki na czarnym tle. W nazwach modeli jest OK, ale w obu panelach bocznych słabo czytelna, nawet po powiększeniu ekranu.
        • magda.brazone Re: www.brazone.pl/e-sklep 05.11.10, 22:35
          Dziękuję za uwagi. Co do interpunkcji - popracuję nad tym :)
          Wyszukiwarka chyba jednak działa dobrze, to ja się rozpędziłam wprowadzając rozmiary. Już poprawiłam :)
          • nomina Re: www.brazone.pl/e-sklep 05.11.10, 23:26
            Magda, przemyśl, proszę, jeszcze raz kolorystykę, bo szare, fioletowe i czarne litery, nie za duże zresztą, na czarnym tle są zabójcze dla osób z różnymi uszkodzeniami wzroku. Mówiąc po ludzku - ja z moimi zdechłymi siatkówkami po prostu nie widzę tego tekstu :(. Podejrzewam, że nie będę jedyna...
            • magda.brazone Re: www.brazone.pl/e-sklep 05.11.10, 23:49
              Generalnie chodzi o spójność graficzną, aczkolwiek popracujemy z grafikiem nad tym, by wszystkie oczy, także takie "ze zdechłymi siatkówkami" jak i moje z resztą :) bez problemów doczytały się potrzebnych treści.
              • moniach_1 Re: www.brazone.pl/e-sklep 06.11.10, 00:54
                Dla mnie jest nieintuicyjne, że wyszukiwanie po rozmiarach jest tak daleko w opcjach. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek weszła do sklepu internetowego i zaczęła wpisywać nazwy modeli w wyszukiwarkę. Zawsze pierwsze co robię, to szukam po rozmiarach. To nie jest opcja zaawansowana, to jest opcja podstawowa :)
                • kasica_k Re: www.brazone.pl/e-sklep 06.11.10, 02:12
                  Popieram. Pod tym względem idealną wyszukiwarkę ma Brastop, a u nas np. Dopasowana.pl. I wiele nowych sklepów na początku nie miało tej opcji, ale z czasem ją wprowadziło.
                  • magda.brazone Re: www.brazone.pl/e-sklep 22.12.10, 16:42
                    Dziękuję za podpowiedzi i uwagi.
                    Mam świadomość, że wyszukiwarka jest to "wymiany" :). Póki co jednak proszę Was o odrobinę cierpliwości i wyrozumiałości. Pracujemy nad tym.
    • magda.brazone Świąteczny Prezent :) 14.12.10, 15:10
      Do końca roku każda osoba, która dokona rejestracji w sklepie internetowym BraZone , otrzyma prezent w postaci bonu o wartości 30 zł do wykorzystania na zakup biustonosza w sklepie internetowym BraZone. Szczegóły na stronie Sklepu ( www.brazone.pl/e-Sklep.html ).

Serdecznie zapraszamy !
    • magda.brazone www.brazone.pl/e-Sklep.html 23.12.10, 16:30
      www.brazone.pl/e-Sklep.html
      To oczywiście prawidłowy adres :) Przepraszam za pomyłkę :)
    • magda.brazone Świąteczna Promocja przedłużona do końca stycznia 15.01.11, 20:12
      W związku z dużą popularnością naszej świątecznej promocji, postanowiliśmy ją przedłużyć do dnia 31 stycznia 2011r.

Jednocześnie informujemy, iż wszystkie kupony rabatowe, również te otrzymane w grudniu i dotychczas niewykorzystane, będą ważne do 28 lutego 2011r.

Więcej informacji na www.brazone.pl/regulamin-promocji-witeczny-prezent-od-brazone.html
      Serdecznie zapraszamy!

Magda
      www.brazone.pl
      www.brazone.pl/e-Sklep.html
    • magda.brazone Sezon wiosna/lato 2011 już otwarty! 21.01.11, 11:06
      Dobrze znane modele Panache w nowych kolorach, czyli TangoII Cornflower Blue oraz Ariza Pink/Ivory z kolekcji wiosna lato 2011 już pojawiły się w naszej ofercie.

Ponadto pojawił się Freya Swim Siren w kolorze srebrnym, niezwykle kuszący strój kąpielowy.

Wkrótce kolejne.

Ponadto przypominam, iż do końca stycznia przy rejestracji otrzymujesz bon rabatowy o wartości 30zł na zakup biustonosza, w tym także nowości :)

Zapraszam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka