Dodaj do ulubionych

doBRAna - nowy sklep w Krakowie

12.01.11, 13:41
Witam!

Serdecznie zapraszam wszystkie Panie do odwiedzenia nowego sklepu z bielizną – doBRAna. W chwili obecnej oferujemy bieliznę znanych i lubianych firm: Freya, Panache, Samanta oraz Ewa Bien. Dostępne rozmiary: obwody od 60, miseczki do K. Oferta będzie sukcesywnie poszerzana :)

Sklep znajduje się na I piętrze galerii handlowej King Square, przy ul. Powstańców Wielkopolskich 18 w Krakowie.

Otwarty codziennie w godzinach:
Poniedziałek – sobota od 9 do 20
Niedziela od 9 do 18

W niedługim czasie uruchomiony zostanie również sklep internetowy.

Jeszcze raz zapraszam :)

Pozdrawiam,
Monika
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 12.01.11, 14:45
      Czy możesz podac orientacyjne ceny Ewy Bień i Samanty?

Bardzo się cieszę z kolejnego sklepu w Krakowie :))) I to blisko mnie :P
      • dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 12.01.11, 17:26
        Obecnie w ofercie mam staniki Ewy Bien w cenie od 99 do 130 zł.

Co do Samanty, staniki z linii Young w cenie do 100 zł oraz z linii Pret-a-Porter do 170 zł.

Pozdrawiam,
        Monika
        • klymenystra Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 13.01.11, 00:26
          Dziękuję za odpowiedz :)))
    • yaga7 Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 12.01.11, 15:23
      I w ten sposób się dowiedziałam, że mamy jakąś nową galerię handlową ;))

I super, że powstał kolejny sklep!
      • dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 12.01.11, 17:28
        Galeria jest w fazie rozwoju i niestety, póki co niewiele osób o niej wie.

Pozdrawiam,
        Monika
        • klymenystra Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 13.01.11, 00:25
          Ja też się zdziwiłam, że już otwarta. Jakie tam są inne sklepy?
          • catsumi Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 13.01.11, 12:08
            Ja też się cieszę z kolejnego sklepu w Krakowie :) A jaki jest wybór Frei i Panache? Na pewno zaglądnę, no i tez jestem ciekawa jakie tam są inne sklepy? Był już ktoś?
            • dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 14.01.11, 09:54
              Witam,

Modele dostępne obecnie w sklepie:
              Freya/Fantasie: Arabella, Pollyanna, Latisha, Jolie, Savannah, Elodie, Simone.
              Panache/Masquerade/Cleo: Tango, Porcelain, Alisha, Angie, Polka, Lizzie, Lucy.

Jeśli macie pytania dotyczące konkretnego modelu czy rozmiaru proszę o kontakt mailowy: monika@dobrana.pl lub gg: 32814222.

Jeśli chodzi o samą galerię, założenie jest takie, że w King Square nie ma sklepów sieciowych występujących w innych galeriach. Są natomiast sklepy polskich producentów, projektantów, importerów, którzy oferują często bardzo ciekawe rzeczy. W tym momencie nie wszystkie sklepy są jeszcze otwarte, ale z pewnością będzie się to zmieniać.
      • scarlet_agta Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 13.01.11, 12:17
        yaga7 napisała:

> I w ten sposób się dowiedziałam, że mamy jakąś nową galerię handlową ;))

Ja również. Myślałam, że King Square się dalej buduje, nie miałam pojęcia, że jest już otwarty.

Nowy sklep w Krakowie cieszy, zwłaszcza z takimi godzinami otwarcia. :D
    • dobrana doBRAna - sklep internetowy 26.01.11, 17:28
      Drogie Panie!

Jest mi niezmiernie miło poinformować, że sklep internetowy dobrana.pl został uruchomiony. Wszelkie sugestie i uwagi na temat funkcjonalności i wyglądu sklepu będą mile widziane :)

Jednocześnie zapraszam również do odwiedzenia naszego sklepu stacjonarnego, który mieści się w Krakowie w galerii King Square.

Serdecznie zapraszam!

Monika Wojciechowska
      • dobrana Re: doBRAna - sklep internetowy 18.02.11, 13:57
        Czekając na wiosnę.....

Aby umilić okres oczekiwania na wiosnę, w sklepie doBRAna.pl czekają na Was zimowe, a raczej pozimowe promocje :)

Zapraszam,
        Monika
    • dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 08.02.11, 16:47
      Walentynkowa promocja w sklepie stacjonarnym! Rabaty do 20%.

Serdecznie zapraszam :)
      • midi1 Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 08.02.11, 18:35
        A czy w tym king square parking jest platny czy mnie sie zle widzialo , przejezdzajac dzis ? ;)
        • dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 18.02.11, 13:58
          Niestety tak, do godz. 17 póki co parking jest płatny. Mam nadzieję, że niebawem to się zmieni...
    • dobrana Wiosenne nowości 03.03.11, 17:13
      Alexa w przepięknym, optymistycznie nastrajającym różowym odcieniu :)

dobrana.pl/product-pol-139-Freya-Alexa-Plunge-Balcony-Bra-4761.html
      Zapraszam!
    • dobrana Wygraj bon o wartości 150 zł 05.03.11, 16:38
      Każdy, kto w marcu odwiedzi nasz sklep stacjonarny oraz dokona zakupu na kwotę min 100zł weźmie udział w losowaniu bonu o wartości 150 zł. Bon do wykorzystania w sklepie stacjonarnym do końca maja 2011r.

Serdecznie zapraszam!
    • dobrana Dzień Kobiet, dzień Kobiet.... 08.03.11, 11:56
      Drogie Panie! W tym wyjątkowym dniu mamy dla Was niespodziankę:
      na hasło "Dzień Kobiet" w sklepie stacjonarnym otrzymacie rabat 15% na nieprzeceniony asortyment!

Czekamy na Was do godziny 20 :)

Serdecznie zapraszam!
    • noweti Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 05.05.11, 16:02
      Jestem zadowolona klientka sklepu internetowego dobrana.pl :)
      Skorzystalam z wielkanocnej promocji i zakupilam stroj kapielowy, ktory lezy swietnie i jest bardzo ladny.
      Jedyne co mi sie nie spodobalo to forma zapakowania przesylki. Koperta babelkowa raczej nie zapewnia dobrej ochrony podczas transportu, wiec proponowalabym Wlascicielce wprowadzenie pudelek do wysylki bielizny tak jak ma to miejsce w innych sklepach internetowych.

Dziekuje za udane zakupy:)
      • dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 07.05.11, 09:20
        Witam,
        Miło mi słyszeć, że jest Pani zadowolona z zakupu :)
        Dziękuję również za uwagi dotyczące przesyłki. Oczywiście weźmiemy je pod uwagę i niebawem wprowadzimy niezbędne zmiany :)
        Pozdrawiam,
        Monika
    • madzioreck Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 10.05.11, 01:09
      Właśnie przyszła do mnie Arabelka, przelew zrobiłam w czwartek po południu, dziś w południe przesyłka do mnie dotarła, informacja mailem na każdym etapie - nie wiem, czy to standard, bo mało kupuję w necie, ale jestem bardzo zadowolona :) Polecam :)

• dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 04.11.11, 11:06
      Zapraszam do skorzystania z przygotowanego programu rabatowego, w którym nagradzamy stałe Klientki. Programem objęte są zakupy stacjonarne oraz internetowe.

Więcej szczegółów na naszej stronie:

dobrana.pl/Program-rabatowy-cinfo-pol-32.html
    • dobrana Wigilia - godziny otwarcia 22.12.11, 15:07
      Witam,

W sobotę 24.12 sklep stacjonarny czynny w godzinach 9-13.

Zapraszamy :)
    • dobrana 31.12 - godziny otwarcia 29.12.11, 19:16
      Witam,

W najbliższą, sylwestrową sobotę pracujemy w godzinach 9-13.

• kk-18 Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 25.02.12, 14:09
      witam

odwiedziłam ten sklep, niestety się rozczarowałam brafitterka dobrala mi biustonosz wydawał się odpowiedni niestety guma z przodu wpija mi się w ciało a biustonosz podjeżdża mi pod łopatki.
      Dodam, że biustonosz jest firmy Panache. Przyznam, że za tę cenę oczekiwałam czegoś lepszego.
      • dobrana Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 26.02.12, 17:30
        Witam,
        Jak Pani zauważyła, biustonosz wydawał się odpowiedni, niestety nie jestem w stanie przewidzieć, jak będzie go Pani odczuwać po dłuższym czasie noszenia. Z tego co pamiętam był to pierwszy biustonosz, który Pani przymierzyła. Początkowo miała Pani wątpliwość, czy obwód nie jest zbyt ciasny. Dla porównania pokazałam szerszy, jednak obwód od razu odczuła Pani jako zbyt szeroki, ponieważ nie zapewniał podtrzymania dla biustu.
        Objawy, które Pani opisuje są dosyć nietypowe. Z jednej strony wpijający się przód sugeruje zbyt ciasny obwód, natomiast podjeżdżanie tylnej części to zazwyczaj efekt zbyt luźnego obwodu lub też zbyt mocno podciągniętych ramiączek.
        Sugerowałabym zastosowanie tymczasowo przedłużki w celu powiększenia obwodu oraz właściwej regulacji ramiączek.
        Mam jednak nadzieję, że w przypadku drugiego modelu, który Pani wówczas zakupiła nie ma podobnych problemów i jest Pani z niego zadowolona.
        Dziękujemy za opinię.
    • dobrana 10.03.2012 - godziny otwarcia 09.03.12, 18:59
      W dniu jutrzejszym, tj. 10.03.2012, sklep stacjonarny otwarty do godziny 18.
      Za utrudnienia przepraszamy
    • dobrana 07.04.2012 05.04.12, 13:45
      W świąteczną sobotę, 7 kwietnia, sklep stacjonarny będzie nieczynny.

Za utrudnienia przepraszamy.
    • dobrana sobota 01.09.2012 31.08.12, 10:49
      W dniu jutrzejszym (sobota, 01.09.2012) sklep stacjonarny będzie zamknięty.

Za utrudnienia przepraszamy.
    • klymenystra Re: doBRAna - nowy sklep w Krakowie 04.09.12, 13:45
      Byłam ostatnio z koleżanką i wyszłyśmy zadowolone :) Wybór nie jest olbrzymi (ale to kwestia lokalowa, więc absolutnie nie jest to zarzut), przemiła obsługa (pozdrawiam wysoką panią z kręconymi włosami), w przymierzalni chusteczki do wytarcia, obcisła koszulka do założenia na stanik, żeby ocenić jego wygląd, kompetencja obsługi naprawdę wysoka. Sklep do polecenia :)
    • dobrana Godziny pracy w okresie świąteczno-noworocznym 21.12.12, 09:58
      22.12 (sobota) 9 -19
      23.12. (niedziela) 9 -18
      24-26.12. (poniedziałek - środa) nieczynne
      27-28.12. (czwartek - piątek) 9-19.30
      29.12 (sobota) 9 -19
      30.12. (niedziela) 9 -18
      31.12. (poniedziałek) 9-13
      01.01. (wtorek) nieczynne
      od 02.01. pracujemy normalnie :)
    • dobrana doBRAna - godziny otwarcia sklepu stacjonarnego 04.10.13, 16:23
      Aktualizacja godzin otwarcia sklepu:
      * poniedziałek - piątek 9 - 19.30
      * sobota 9 - 18
      * niedziela 9 - 17

Aktualne informacje dostępne są zawsze na naszej stronie internetowej www.dobrana.pl

Serdecznie zapraszamy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka