Dodaj do ulubionych

sklepy w Łodzi

13.02.11, 13:24
Potrzebuje profesjonalnej porady doboru biustonosza i chce kupić odpowiednie dla mnie biustonosze: do karmienia, ładny na codzień i biustonosz na fitnes. Do którego sklepu w Łodzi mam się udać? Poradźcie mi. Mam już adresy sklepów, które polecacie na forum, ale pewnie nie we wszystkich sa te do karmienia i te do ćwiczenia. Będę wdzięczna za pomoc. Wpisałam się już wątku o rozmiarach. Mam już dość niedobranych biustonoszy, szkoda mi mojego biustu. Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • eloquor Re: sklepy w Łodzi 13.02.11, 13:29
      Obawiam się że w Łodzi to z dobrych sklepów li i jedynie Mercado zostało, na Tuwima. Bo niestety Brassiere zamknęło się stacjonarnie. Jest jeszcze sklep w którym mają Milenę (na Zielonej 48) i jeśli jesteś asertywna możesz spróbować w Gorsenii, w sklepie przyfabrycznym (na Strzelców Kaniowskich), ale uważaj na sprzedawczynię - usiłuje wciskać klientkom za duże obwody. I jest jeszcze salon Siluet w Porcie Łódź, ogłaszają się, że mają Panache. Ale jak tam weszłam to wybór był dramatycznie mały.
      • magata.d Re: sklepy w Łodzi 13.02.11, 13:47
        Dzięki wielkie. Czyli w Łodzi zostaje tylko Tuwima na poważne zakupy z profesjonalną obsługą? A co polecacie w Warszawie, gdzie największy wybór, gdzie mam się wybrać? Gdzie dobrze doradzą i znajde staniki i do karmienia i do ćwiczenia?
        • roza_am Re: sklepy w Łodzi 13.02.11, 14:11
          W Łodzi jest jeszcze Szyfoniera i pracownia Ewy Michalak. W Warszawie jest mnóstwo sklepów, a po drodze jeszcze Intimo w Skierniewicach.

Najlepiej zaczekaj aż Ci dziewczyny doradzą właściwy rozmiar wyjściowy, a potem skontaktuj się z poszczególnymi sklepami i popytaj o ofertę w Twoich okolicach rozmiarowych. Większość sklepów ma też swoje strony internetowe, gdzie możesz zapoznać się z bieżącą ofertą.
          Namiary na sklepy znajdziesz na Stanikowej Mapie.
          Pomocna może też być tabela sklepowa (na dolnym pasku zmieniasz poszczególne arkusze).
          • eloquor Re: sklepy w Łodzi 14.02.11, 18:30
            O ja niewierna! Zapomniałam o Szyfonierze i effuniak! Niewybaczalne niedopatrzenie z mojej strony. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko fakt, że kupować chodziłam do nieodżałowanego Brassiere.
      • roza_am Re: sklepy w Łodzi 13.02.11, 14:14
        > wima. Bo niestety Brassiere zamknęło się stacjonarnie.

O, dzięki za wiadomość. Smutna, ale ważna dla łodzianek.

Dziewczyny, jak macie tego typu wieści, to piszcie proszę na gmaila stanikowej mapy albo w wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,121031567,121031567,Stanikowa_Mapa_szuka_informacji_.html
    • teresa104 Felina w Manufakturze 14.02.11, 18:50
      • magata.d Re: Felina w Manufakturze 14.02.11, 21:53
        Jeżeli chodzi o ten sklep na dole przy aparcie i tatuum w manufakturze, to byłam tam kiedyś. Według mnie mały wybór i brak profesjonalnej obsługi. Ale to było dość dawno, być może teraz sie coś zmieniło, zajrze tam.
    • paskudek1 Re: sklepy w Łodzi 15.02.11, 09:30
      Mercado w Łodzi polecam gorąco. W szyfonierze nie byłam ale też można pójść bo ponoć dobry sklep. Ale Mercado to mój ulubiony )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka