brytf-anna 20.02.11, 21:38 Dziewczyny, czy jeśli w Deco w ciemno biorę 28F, to czy rozmiarówka bezramiączkowca jest adekwatna? Niestety nie mogę uświadczyć nigdzie w sklepach tego modelu w moim rozmiarze żeby przymierzyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaga7 Re: Freya Deco a Freya Deco Strapless? 20.02.11, 21:45 Na moim biuście oba się różnią, zwłaszcza ściśliwością obwodu, ale może dlatego, że jestem z innej części tabelki. Z tego co czytałam, dziewczyny biorą raczej ten sam rozmiar. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Freya Deco a Freya Deco Strapless? 20.02.11, 22:47 strapless jest sporo ciaśniejszy, ja bym jednak wzięła luźniejszy obwód z odpowiednią miską - bo za ciasny strapless może zjeżdżać. Stawiałabym na 30E lub 30DD. Odpowiedz Link
brytf-anna Re: Freya Deco a Freya Deco Strapless? 21.02.11, 00:10 To chyba jednak będę musiała najpierw przymierzyć. To, że jest ściślejszy może być plusem, bo w moich Deco dosyć szybko musiałam zacząć zapinać na drugą haftkę, a starszy zapinam juz na trzecią. Temat ważny, bo potrzebuję straplessa pod kieckę ślubną, więc musi być równie perfekcyjny jak moje umiłowane zwykłe Deco :) Odpowiedz Link
alexis-z Re: Freya Deco a Freya Deco Strapless? 21.02.11, 19:07 Ja mam Fride 28f i czarnego straplessa deco 28f. Ostatnio przymierzałam pomeragne deco czyli ten różowy ciemny 28f i był za mały, tak o miskę. Odpowiedz Link