goraania 12.05.11, 22:59 Witam . Mam pytanie w jaki sposob dokladnie wygarnas biust z pod pach i plecow??Prosze o instrukcje a jeszcze lepiej filmik:))Dziekuje za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzioreck Re: Migracja 13.05.11, 00:26 Filmiku nie znam, ale ta instrukcja: stanikomania.blox.pl/2009/02/Jak-zalozyc-stanik.html powinna pomóc. Generalnie chodzi o to: -odginasz lewą ręką lewy, zewnętrzny koniec fiszbiny - ten pod pachą -prawą rękę wkładasz pod ramiączko, dokad sięgniesz - aż do zaczepu tylnego ramiączka i płasko rozłożoną dłonią ze złączonymi palcami robisz taki zagarniający ruch do miseczki, jakbyś chciała jak najwięcej ciała przepchnać do miseczki. Procedurę powtarzasz z drugiej strony - tylko delikatnie, żeby nie rozciągać skóry: delikatnie, ale stanowczo ;) Odpowiedz Link
marita_24 Re: Migracja 14.05.11, 14:42 W skrócie. Byłam dzisiaj u bra-fitterki i dobrała mi super stanik - 65 DD <3 Problem polega na tym, że przez lata nosiłam 80,75 C,D. W nowym staniku mam boczki pod pachami. Bra-fitterka orzekła, że to migracja i mam układać. No to układam, ale jak tylko podniosę ręce do góry a potem na dół - boczki wracają. Mam więc układać ile razy zobaczę boczki i się nie przejmować, że piersi co chwila się wylewają na boki czy jak ? Odpowiedz Link