kasica_k
12.07.11, 13:22
Miałam marzenie. ;) Wymarzyłam sobie dobrze skrojoną letnią białą bluzkę nadającą się pod żakiet bądź solo do pracy. Przymierzałam BiuBiową białą koszulkę City, ale mnie rozczarowała - materiał jest zbyt rzadki, przejrzysty, za rzadkie są także szwy. Biała koszula to taki rodzaj ubrania, w którym na plan pierwszy, oprócz dopasowania, wybija się jakość tkaniny i szycia. No i znowu zostałam ze swoim 36G bez białej letniej koszulówki... Pomyślałam, że na pewno nie ja jedna mam ten problem. Więc postanowiłam zapytać:
1) Czy są wśród Was osoby, którym zależy na ogólnie lepszej jakości materiałach niż obecne BiuBiowe tkaniny i dzianiny?
2) Czy są wśród Was osoby potrzebujące większego wyboru klasycznych, bardziej reprezentacyjnych ubiorów, typu biała/jasna koszula, żakiet (BiuBiu, gdzie żakiety???) czy prosta sukienka nadająca się do pracy - z dobrej jakości tkanin?
Cały czas przeczuwam, że w grupie kobiet pracujących, zwłaszcza w dojrzalszym wieku, kryje się wielki potencjał zakupowy, którego BiuBiu nie wykorzystuje w pełni. Ja w każdym razie mam w tej dziedzinie spory jeszcze nie wykorzystany potencjał ;) Może dla takich osób powinna powstać osobna podmarka BiuBiu, taka bardziej w stylu biznes? Ubrania, w których nie będziemy wyglądały gorzej od koleżanek, na które pasują eleganckie bluzki, żakiety dobrych marek?
Co Wy na to? Co na to BiuBiu?