nacudja_nasza
11.10.11, 13:45
Dzień dobry. Jestem na forum od paru miesięcy, ale dziś postanowiłam się ujawnić. Kłaniam się nisko - nacudja_nasza :-)
Zanim znalazłam Lobby i namiary na dobre sklepy, kupowałam staniki głównie na Allegro. I rzeczą, która doprowadzała mnie do szewskiej pasji (oprócz ograniczonej rozmiarówki) były... natchnione, pseudo poetyckie opisy bielizny. Nie wiem czy choć jednej osobie tekst w stylu: "Poczuj zmysłowość i uwodzicielską moc rajstop" albo "Daj się ponieść magii misternych haftek" pomogły w zakupie. Tytułowy "Koronkowy powiew rozkoszy" to autentyk, zanotowany po jednej z aukcji :-)
Bardzo mi się podoba, że tutaj rozmawia się o bieliźnie normalnie, z punktu widzenia konsumentek, bez erotycznych odjazdów ;-) oraz że staniki w polskich sklepach (przynajmniej tych, o których czytałam na forum) są opisane rzeczowo i sensownie.
Proponuję więc przewrotną zabawę ;-) Umieszczajmy w tym wątku opis wybranego modelu stanika (popularnego, najlepiej z łatwo spotykanych marek czy w miarę nowych kolekcji), a reszta zgaduje o jaki model chodzi. UWAGA: w opisach dajemy upust wszystkim harlequinowo-zmysłowym instynktom, opisujemy znany nam dobrze model w sposób romantyczny i łopatologicznie nastrojowy!
Ja zacznę, na próbę. Kto zgadnie, podaje swój opis... I tak dalej :-)
Ciekawe czy rozpoznamy ulubione model w takiej formie prezentacji ;-)