Dodaj do ulubionych

Przewietrzyłam spis treści

11.10.11, 15:46
Dziewczyny,
okroiłam znacząco zawartość naszego spisu treści, bo już się wylewał z ekranu ;-) Przez najbliższe tygodnie będziemy go testować – czekam na Wasze opinie i pomysły, czego tu brakuje lub co można wyrzucić. Jeśli nie zatęsknimy za żadnym wątkiem, nie wróci ;-)

Wszystkie tematy, które były linkowane w spisie, znajdziecie teraz w Przewodniku po Lobby:
lobby.blox.pl/2008/12/Przewodnik-po-Lobby-Biusciastych-1.html
(który też jest chwilowo wielki, ale i na niego przyjdzie pora ;-)

Osobiście zostawiłabym spis tak, jak jest - listę blogów mamy z boku, inne fora z kategorii "Lobbystki" też łatwo znaleźć - ale jeśli szczególnie Wam zależy na jakimś linku w spisie, pomyślimy ;-)

Z lobbystycznym pozdrowieniem,
Matka Założycielka ;-)
Obserwuj wątek
    • moniach_1 Re: Przewietrzyłam spis treści 11.10.11, 16:09
      może fajnie by było gdzieś linkować do lobby pończoszanego? Sporo tam dziewczyn stąd, nazwa też inspirowana, ale forum nie jest w kategorii Lobbystki więc nie jest widoczne, a kogoś mogłoby zainteresować. Tu linka: forum.gazeta.pl/forum/f,87565,Ponczochy.html
    • besame.mucho Re: Przewietrzyłam spis treści 11.10.11, 16:17
      Fajnie, moim zdaniem dużo bardziej czytelnie :)
    • azymut17 Re: Przewietrzyłam spis treści 11.10.11, 19:29
      Coś mi nie grało z nazwą forum, jakby był błąd ortograficzny. Dumałam nad tym i roztrząsałam problem, aż zorientowałam się, że wcześniej w całości był wielkimi literami :-) Dobrze myślę?
      • butters77 Azymut, dobrze :-) 11.10.11, 19:44
        Był wielkimi literami i z podkreślnikiem, o tak:

LOBBY__BIUŚCIASTYCH :-)
        • indigo-rose Re: Azymut, dobrze :-) 11.10.11, 21:37
          Duże jak duże, ale ten podkreślnik mnie trochę kłuł po oczach. A dziś patrzę - o, coś jest ładniej w nazwie... ładniejszy uśmieszek czy co? ;)
          • butters77 Re: Azymut, dobrze :-) 11.10.11, 21:55
            To trzeba było mówić, a nie chodzić z kłującym podkreślnikiem w oku! ;-)
    • wariamiktoria Re: Przewietrzyłam spis treści 12.10.11, 09:22
      Czy jest sens aby był wątek przywitaj się i lista obecności? Nie lepiej jeden z nich?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka