Dodaj do ulubionych

Ciekawy wykład dla lublinianek

20.10.11, 18:45
Dokładniej dla studentek i studentów UMCS-u. Wariamiktoria podesłała mi ciekawego linka:

knzim.umcs.lublin.pl/?p=274
Warto się przejść i posłuchać. Z tego co widzę, wykład będzie prowadzić Renulec, więc nudno nie będzie :)
Obserwuj wątek
    • monjan Re: Ciekawy wykład dla lublinianek 20.10.11, 22:22

fajne:)
      • niebieska.kokardka Re: Ciekawy wykład dla lublinianek 20.10.11, 23:27
        Oooo... Lublin, wspomnienia:D
        A może w Warszawce coś da się zrobić?;)
    • zmijunia.lbn Ja kcem poznać Renulca (i jej jamnika)! 24.10.11, 19:09
      Wie ktoś (np. Renia ;) ) do której będzie trwał pierwszy wykład? I czy sa jeszcze miejsca? ;D
      • renulec Re: Ja kcem poznać Renulca (i jej jamnika)! 25.10.11, 07:54
        No i wydało się... Renulec jedzie do miasta ;)
        Zmijuniu.lbn, a mnie będzie bardzo miło poznać w realu jedną z aktywnych Lobbystek :))
        Jamnika niestety ze sobą nie zabieram, bo on (właściwie - ona) kocha las, zaś podejrzewam, że do biblioteki uniwersyteckiej ma stosunek niestety raczej obojętno-oziębły (no, jak tam szczekać, biegać, kopać?).
        Pierwsze spotkanie ze studentkami potrwa ok 1-1,5 godziny. Czy są miejsca? Nie wiem zaiste, trzeba pytać w kole naukowym Wydziału Zarządzania i Marketnigu, oni tam wszystkim kręcą, ja mam tylko pogawędzić sobie stanikowo ;)
        • zmijunia.lbn Re: Ja kcem poznać Renulca (i jej jamnika)! 25.10.11, 19:24
          renulec napisała:

> Pierwsze spotkanie ze studentkami potrwa ok 1-1,5 godziny. Czy są miejsca? Nie
          > wiem zaiste, trzeba pytać w kole naukowym Wydziału Zarządzania i Marketnigu, on
          > i tam wszystkim kręcą, ja mam tylko pogawędzić sobie stanikowo ;)

Miejsc na brafitting nie ma. A nawet moja nielobbowa koleżanka chciała pójść, bez namawiania! Gratuluję zainteresowania :)
          W trakcie drugiego wykładu poznaję prawne aspekty funkcjonowania małych i średnich przedsiębiorstw ;) więc niestety nie mam możliwości się zjawić.
    • roza_am Relacja ze spotkania 28.10.11, 16:30
      Na renulcowym blogu, oczywiście :)
      noszebiustonosze.blox.pl/2011/10/noszebiustonosze-wraca-na-studia.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka