agafka88 20.10.11, 18:45 Dokładniej dla studentek i studentów UMCS-u. Wariamiktoria podesłała mi ciekawego linka: knzim.umcs.lublin.pl/?p=274 Warto się przejść i posłuchać. Z tego co widzę, wykład będzie prowadzić Renulec, więc nudno nie będzie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieska.kokardka Re: Ciekawy wykład dla lublinianek 20.10.11, 23:27 Oooo... Lublin, wspomnienia:D A może w Warszawce coś da się zrobić?;) Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Ja kcem poznać Renulca (i jej jamnika)! 24.10.11, 19:09 Wie ktoś (np. Renia ;) ) do której będzie trwał pierwszy wykład? I czy sa jeszcze miejsca? ;D Odpowiedz Link
renulec Re: Ja kcem poznać Renulca (i jej jamnika)! 25.10.11, 07:54 No i wydało się... Renulec jedzie do miasta ;) Zmijuniu.lbn, a mnie będzie bardzo miło poznać w realu jedną z aktywnych Lobbystek :)) Jamnika niestety ze sobą nie zabieram, bo on (właściwie - ona) kocha las, zaś podejrzewam, że do biblioteki uniwersyteckiej ma stosunek niestety raczej obojętno-oziębły (no, jak tam szczekać, biegać, kopać?). Pierwsze spotkanie ze studentkami potrwa ok 1-1,5 godziny. Czy są miejsca? Nie wiem zaiste, trzeba pytać w kole naukowym Wydziału Zarządzania i Marketnigu, oni tam wszystkim kręcą, ja mam tylko pogawędzić sobie stanikowo ;) Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Re: Ja kcem poznać Renulca (i jej jamnika)! 25.10.11, 19:24 renulec napisała: > Pierwsze spotkanie ze studentkami potrwa ok 1-1,5 godziny. Czy są miejsca? Nie > wiem zaiste, trzeba pytać w kole naukowym Wydziału Zarządzania i Marketnigu, on > i tam wszystkim kręcą, ja mam tylko pogawędzić sobie stanikowo ;) Miejsc na brafitting nie ma. A nawet moja nielobbowa koleżanka chciała pójść, bez namawiania! Gratuluję zainteresowania :) W trakcie drugiego wykładu poznaję prawne aspekty funkcjonowania małych i średnich przedsiębiorstw ;) więc niestety nie mam możliwości się zjawić. Odpowiedz Link
roza_am Relacja ze spotkania 28.10.11, 16:30 Na renulcowym blogu, oczywiście :) noszebiustonosze.blox.pl/2011/10/noszebiustonosze-wraca-na-studia.html Odpowiedz Link