Dodaj do ulubionych

Gdzie przeniesiono sklep Łada Wroclaw?!!!!!

12.12.11, 10:45
Witam
mam ogromna prośbę, czy ktoś wie gdzie przeniosła się Pani z bielizną, która była w DH Łada we Wrocławiu, na I pietrze. Dobrała mi stanik po pierwszej ciąży rewelacyjnie.Teraz nigdzie nie mogę znaleźć dobrze dopasowanego stanika we Wrocławiu.Okazało się , że w DH Łada nic już nie ma na I pietrze.Może ktoś coś wie.A jak nie to , to może ma ktoś wiedze gdzie we Wrocławiu znajdę sklep w którym dobiorą stanik.Proszę o szybką pomoc i jakieś informację.Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • 100krotna Jeśli Wrocław to uderzaj jak w dym tutaj: 12.12.11, 11:14
      OnlyHer na ul.Wł.Jagiełły 3/7
      Tam oprócz bardzo profesjonalnej pomocy w dobraniu biustonosza znajdziesz szeroki asortyment i miłą atmosferę.
      Jakiego rozmiaru szukasz?

PS. Co do pani z Łady, to niestety nie pomogę, bo nie znam.
    • ochanomizu Re: Gdzie przeniesiono sklep Łada Wroclaw?!!!!! 12.12.11, 11:19
      Możesz także odwiedzić Millę milla.net.pl/ na Ruskiej lub Stawowej.

A pani w Ładzie nie ma od conajmniej 3-4 lat ;)
      • 100krotna Re: Gdzie przeniesiono sklep Łada Wroclaw?!!!!! 12.12.11, 11:38
        Serdecznie przepraszam Millę za pominięcie.
        Tłumaczy mnie jedynie to, że nie jestem z Wrocławia ;)

PS. A Pani z Lady odjechała Volkswagenem :D
        (Przepraszam nie mogłam się powstrzymać.)
      • mszn Re: Gdzie przeniesiono sklep Łada Wroclaw?!!!!! 12.12.11, 13:29
        To prawda, a jej zniknięcie było jednym z powodów, dla których w końcu trafiłam na Lobby :) Jak widać nie jestem jedyna.
        • meg1108 Do: mszn! 13.12.11, 11:51
          No właśnie u mnie to samo.Tez trafiłam na to forum z bezsilności.
          A gdzie teraz kupujesz ? wszyscy jak widze polecją Mille na Ruskiej
          • mszn Re: Do: mszn! 13.12.11, 11:55
            Zajrzyj na Stanikową Mapę, jest zalinkowana w nagłówku forum. We Wrocławiu jest już kilka dobrych sklepów, jest Milla (na Ruskiej i gdzieś koło dworca), jest OnlyHer, który polecam najbardziej. A za panią z Łady już nie tęsknię od dawna, bo jak się okazało, wcale tak dobrze staników nie dobierała. :)
          • metia Nie wszyscy... 13.12.11, 23:45
            ... polecają Millę, bo ja polecam Onlyher na Jagiełły. Zwłaszcza na pierwszą wizytę - bo jest przytulniej nie ma wrażenia "przytłoczenia"), ekipa ma anielską cierpliwość, a przede wszystkim - jest taniej. A to jest ważne na początku, bo bywa, że co miesiąc-dwa musisz wymieniać stanik, w którego wyrosłaś. W Milli duża część asortymentu to Freya, Fantasie, Fauve, Masquerade - czyli stanik za ok. 200zł i więcej i nie jest to zarzut - taka była od początku koncepcja sklepu). Jak z takiego po miesiącu wyrośniesz, to boli (wiem, bo sama to zaliczałam 3 razy, zanim się nauczyłam ;)).

Milla ma drugi salon na ul. Stawowej. Oprócz tego pojawił się nowy sklep na ul. Hłaski, ale tam mnie jeszcze nie było, więc o szczegółach się nie wypowiem.
            • meg1108 Re: Sklep na Hłaski 14.12.11, 09:18
              Je też czytałam o ty sklepie na Hłaski,chyba się tam przejadę-tylko czy faktycznie warto (dot.porad),tym bardziej, że mam po drodze.dziękuję za informacje
              • mszn Re: Sklep na Hłaski 14.12.11, 13:23
                Jeśli pójdziesz na Hłaski, to mogłabyś potem opisać wrażenia w wątku sklepu?
                forum.gazeta.pl/forum/w,32203,129277507,129277507,NOWY_SKLEP_BRAFITTERSKI_WROCLAW_.html
                Nie mamy tam praktycznie żadnych opinii, nie wiadomo, czy sklep można polecać nowym osobom.
            • madziaost Re: Nie wszyscy... 15.12.11, 10:43
              Metio, wiele się zmieniło, widac kto dawno nie był u nas:)
              Bardzo rozszerzyliśmy asortyment o marki tańsze, choć wcale nie gorsze. Poza tym na bieżąco są prowadzone promocje i wyprzedaże, więc można kupić staniki od np.59zł za Comexim.
              Z polskich i sprawdzonych polecam Dalię i Ewę Bien, a dla mniej biuściastych Agio. Powrócił też wielce wykwintny Twin:)
              Proszę więc nie odstraszać wysokimi cenami potencjalnych Klientek.

A Autorkę wątku serdecznie zapraszam. Służę ponad 3-letnim doświadczeniem i najszerszą rozmiarówką we Wrocławiu:)

Pozdrawiam
              Magda
            • metia Re: Nie wszyscy... 15.12.11, 18:20
              Nie napisałam, że u Was jest drogo, tylko, że duża część asortymentu to Freya, Fantasie i Fauve, które mają wysokie ceny. Nie jest tak? Oczywiście bardzo dobrze dla sklepu, że wprowadzacie tańsze marki. Ale nieraz bywa tak, że oszołomione bogactwem wzorów i kolorów początkujące decydują się na Freyę albo Masquerade, z których wyrastają po miesiącu. Conajmniej kilka moich koleżanek tak się "nacięło" i zniechęciły się bardzo do dalszego ostanikowywania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka