yo_anka Re: Nowe notki w galerii 07.11.12, 00:58 wysłałam 4 biuibiuski prośba o wrzucenie do galerii, bo sama nie daje rady, a muszę zdecydować co i jak ewentualnie wymieniać dzięki z góry dobrej duszy :* Prośba: A jakby jeszcze któraś oświecona blogowo lobbystka mnie uświadomiła jak sama mam wkleić, bo ponoć mam uprawnienia, to będę stokrotnie wdzięczna tylko tak łopatologicznie proszę, bom zacofana w tej materii gdzie był taki watek? Odpowiedz Link
kasica_k [OT] wstawianie fot 07.11.12, 01:32 Wątek to nie wiem, ale Agafka swego czasu wysyłała nowym wstawiaczkom instrukcje. Może do niej uderz. Ja wstawiałam do Galerii 100 lat temu i jak zacznę Ci tłumaczyć, to jeszcze coś pokręcę. Odpowiedz Link
inez69 Re: Nowe notki w galerii 07.11.12, 08:19 Hej, zaraz wrzucę Twoje zdjęcia i prześlę instrukcje. Odpowiedz Link
inez69 Re: Nowe notki w galerii 07.11.12, 08:29 yo_anko, tak jak myślałam, wysłałam Ci instrukcje pół roku temu. Ponawiam prośbę o brak spacji, akapitów i kropki, bo Twoje zdjęcia wymagają 5 razy więcej pracy. Odpowiedz Link
yo_anka Re: Nowe notki w galerii 07.11.12, 19:02 tak odszukałam ją ale nie wiedziałam jak zacząć, bo ze swojego konta nie widziałam tego "nowy wpis" wybacz ale jak naprawdę jestem absolutnie ciemna w takich sprawach Internet to dla mnie wciąż czarna magia - nie wiem jak działa - ale cieszę się że działa :) Odpowiedz Link
inez69 Re: Nowe notki w galerii 07.11.12, 20:29 Logujesz się w galerii, klikasz na logo "Blox", które znajduje się w lewej szpalcie pod tagami, ponownie się logujesz, wyświetla się lista blogów, do których masz dostęp, a dalej już będzie tak jak Ci opisałam w starym e-mailu. Odpowiedz Link
yo_anka Re: Nowe notki w galerii 16.11.12, 23:33 Inez - dzięki, odszukałam to wszytko, i krok po kroczku opublikowałam. Faktycznie, trochę czasu to zabiera, zwłaszcza nie niewprawionej osobie, ale pierwsze koty za płoty :) Odpowiedz Link
magdakrak Re: Nowe notki w galerii 13.11.12, 23:06 Witam, czy mogłabym poprosić o dostęp do galerii? Ewentualnie czasowy dostęp? Jestem wierną czytaczką od 2008, ale mało "gadam". Zdjęcia nie wysyłam jeszcze, nie mam pojęcia jak to ma docelowo wyglądać. Takie fotki jak w balkonetce albo na blogu biu biu? Inne? M Odpowiedz Link
inez69 Re: Nowe notki w galerii 13.11.12, 23:31 magdakrak zapoznaj się z regulaminem naszej galerii, tam jest wszytsko dokładnie opisane: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,132501212,132501212,Galeria_stanikow_regulamin.html Odpowiedz Link
zazulla Bravissimo i Cleo 21.11.12, 00:58 I nawet Panache (uzupełnienie Tango II). Nowe to Marcie, Zia, Daisy Chain, Gingham Posey. Odpowiedz Link
kasica_k Staniki M&S Woman, M&S Autograph 08.02.13, 04:28 Dwa modele - foto z przymierzalni warszawskiego M&S. Odpowiedz Link