Dodaj do ulubionych

Szerokie mostki

22.04.12, 12:15
Przeszukalam cale forum i wcale nie jestem madrzejsza...

Poszukuje stanika o szerokim mostku. Ladnego, seksownego, najchetniej balkonetke albo half cupa. W kazdym staniku jaki mam (Freye, Panache, Curvy Kate'y) miedzy piersia a mostkiem mam mala szczeline. Owszem, moge sobie dopchac piers na 5 minut i sie cieszyc, ale ani to wygodne, ani trwale rozwiazanie.

Czy ktoras z Was ma taki problem? Czy wiecie jaki model moglby byc dobry?
Obserwuj wątek
    • mszn Re: Szerokie mostki 22.04.12, 12:40
      Balkonetka Provence z Pour Moi? ma baardzo szeroki mostek. W kwestii atrakcyjności samego stanika nie sugeruj się zdjęciem białej wersji, latte i czarna są przepiękne. To stary model, ale na Listkach i w outlecie Pour Moi na ebayu powinien być.
      W ogóle myślę, że takie gorsetowe mostki to jest dobry trop, one zawsze wychodzą szerokie.
      • 100krotna Re: Szerokie mostki 22.04.12, 13:54
        Najszerszy mostek ze wszystkich staników, które miałam okazję mierzyć miała Masquerade Antoinette - miałam wersję wrzosową.
        Z tym, że nie wiem, czy ona jest jeszcze do upolowania w sklepach, czy już tylko na ebay-u.
        Jest za to rozważany jej powrót w nowej wersji kolorystycznej: www.facebook.com/media/set/?set=a.359787900710516.79757.106226502733325&type=1
        • krasnola Re: Szerokie mostki 22.04.12, 14:06
          O! Zdarzylo mi sie kiedys miec na sobie Antoske, ale gorset. I lezal przepieknie. To moze byc dobry pomysl, tylko zebym jeszcze cos upolowala w moim rozmiarze - 32GG...
          • mszn Re: Szerokie mostki 22.04.12, 14:45
            Antośka się chyba nie załapała na niedawne poszerzenie rozmiarówki Masquerade, więc chyba masz wybór między próbą zmieszczenia się w 32G albo może 34G nie będzie za luźne.

A mostek faktycznie szeroki, w swoim gorsecie go zwężałam, a i tak włazi na biust.
    • 100krotna Re: Szerokie mostki 22.04.12, 14:00
      I jeszcze Chantelle Icone też ma całkiem szeroki (i jest halfcupem) ale nie wiem, czy mieścisz się w rozmiarówkę...
      • ania.biulandia Re: Szerokie mostki 24.04.12, 21:58
        Ogólnie Pour Moi ma szerokie mostki. Jeśli szukasz ładnej mgiełki spróbować możesz biulandia.pl/product_info.php?products_id=509&options_id=&rozmiar= Opulencji w 32G, bo jest dużomiskowa albo bardziej stabilnego St. Tropez też w 32G.
        No seria Provence i Amour - szerokaśne mostki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka