onegra 29.02.12, 20:55 Czy jestescie zadowoleni z premii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istnycyrk Re: premie 02.03.12, 09:05 a co to jest premia ??????? ehh ... mam takie plany, że całe miasto musiałoby przyjść tylko do mnie, żebym wyrobiła :( Odpowiedz Link
pracpko Re: premie 02.03.12, 10:00 Jaka premia? W tym tygodniu dowiedziałem się, że zostaję wciągniety na listę do zwolnienia bo nie wyrabiam planów powyżej 70% sms. Super. Odpowiedz Link
maja0026 Re: premie 02.03.12, 23:12 biorąc pod uwagę fakt jak wiele wysiłku kosztuje wyrobienie planu to nie, zdecydowanie nie jestem zadowolona. Mysle ze zarzad banku i kadra menadzerska powininna sie podszkolic w zakresie motywacji pracowników, naprawde czas najwyzszy zaczac rozrożniać dwa pojęcia- MOTYWACJA TO NIE ZASTRASZANIE Odpowiedz Link
roxa-na Re: premie 03.03.12, 18:37 Jeśli chodzi o mnie jestem zadowolona. Jednak zdaję sobie sprawę, że to była ostatnia taka premia. Pracuję na detalu i po wejściu w życie nowej oferty pożyczki wykonanie planu będzie graniczyło z cudem. Chyba, że plany zmniejszą. Odpowiedz Link