dagi1982 14.05.12, 12:44 Dziewczyny, jaki model polecacie dla rozmiaru 70g,bikini,żeby ładnie zbierał piersi do środka,podnosił,mam już dość kostiumów w których biust "rozłazi się na boki" choruje na coś naprawdę extra;-) dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez69 Re: kostium kąpielowy 18.05.12, 14:23 W dobrze dobranym rozmiarze piersi będą ładnie podniesione i zaokrąglone, bądź przybiorą kstzałt nosków, w zależności od modelu. Zasada dobierania bikini jest taka sama jak w przypadku staników. Jakie modele masz? Jakie firmy najbardziej Ci odpowiadają? Bo to nam wiele powie. W ciemno mogę powiedzieć tylko, że z mojego doświadczenia kostiumy typu bandeau nie zbierają piersi tak ładnie jak plunge, w balkonetce też ciężko o seksowną kreskę. W tym katalogu znajdziesz sporo podpowiedzi: kataloglb.blox.pl/tagi_b/9902/bikini.html Odpowiedz Link
juisy Re: kostium kąpielowy 20.05.12, 13:08 Podłączam się do wątku... od dwóch tygodni szukam jednoczęściowego, fajnego modelu kostiumu kąpielowego. Przede wszystkim ma się sprawdzać na basenie (może mieć delikatny charakter plażowy). Rozmiar: 36 f, bądź ff (takie noszę panache). Figurę mam "mięciutką" więc byłoby fajnie, żeby maskował wystający brzuszek. No i istotna jest cena: 100 -150pln. Więcej nie jestem teraz w stanie wydać ( bo się rozwarszawiłam z effuniakami ;) ). Z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link