myangel21 10.10.12, 07:27 Witam wszystkie Panie prowadzimy sklep internetowy z bielizną www.angel.pl i stąd moje Pytanie co Wam się podoba w tym sklepie a co nie ? Czy zrobiłybyście u Nas zakupy ? Za wszystkie podpowiedzi i uwagi serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.kar Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 10.10.12, 08:23 Ja powtórzę moje pytanie z forum Balkonetki, bo tam nie doczekałam się odpowiedzi: balkonetka.pl/forum/sklepy-ze-stanikami/2012/9/28/sklep-wwwangelpl/1 Dlaczego nie możecie obniżyć bardzo wysokich kosztów wysyłki www.angel.pl/koszt-wysylki-c_45.html nadając bieliznę jako list polecony (gabaryt B)? I czy macie coś wspólnego z Kontri, czy to zbieg okoliczności, że akurat tamte modele macie dostępne w dokładnie tych samych rozmiarach co oni? Odpowiedz Link
myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 10.10.12, 09:08 Witam Pyta się Pani o koszty przesyłki. Produkty są wysyłane jako paczki pocztowe a nie jako listy dlatego jest taki koszt przesyłki. Aczkolwiek zastanawiamy się nad lekkim obniżeniem kosztów przesyłki. Ponadto jeżeli wysyłalibyśmy przesyłki w kopertach przy zwrotach bądź wymianach produkty przychodziłyby w opłakanym stanie. Co do kontri jest to zbieg okoliczności. Posiadamy w swojej ofercie marki których w kontri nie ma : Caprice, Krisline, Le sens :) Odpowiedz Link
ania.kar Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 10.10.12, 09:43 Przesyłka nadana jako list polecony nie musi być wysyłana w kopercie! Wspominałam o "gabarycie B", co oznacza przesyłkę, której suma długości, szerokości i wysokości nie przekracza 90 cm. Szczegóły tutaj: cennik.poczta-polska.pl/help/help_kraj.html#wymiary_list W tych wymiarach mieszczą się całkiem duże pudełka. Większość sklepów z bielizną właśnie w ten sposób wysyła zamówienia, przez co może oferować dużo niższe koszty wysyłki. Ale to już od sklepu zależy. Można przecież wysyłać każdemu bieliznę w ozdobnych opakowaniach, wyściełanych od wewnątrz mięciutkim materiałem, oczywiście za odpowiednio wysoką cenę. Jak się chętni znajdą, to czemu nie? :) Odpowiedz Link
azmika88 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 09.01.14, 19:56 Widzę także opcję wysyłki do paczkomatu. Za to plus. Na pewno nie zamówiłabym u was paczki w takiej cenie, jak macie podaną na stronie, ale paczkomat mnie przekonuje. Odpowiedz Link
myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 17.01.14, 08:52 Klientka o nicku kejtula (Pani Katarzyna) złożyła zamówienie, które zostało wysłane następnego dnia za pośrednictwem paczkomatów, w paczce brakowało jednej sztuki rajstop na kwotę 19zł, która została zwrócona w przeciągu 3 dni. W związku z tym informacje podane przez klientkę nie są prawdziwe. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ania.kar wyszukiwarka 10.10.12, 08:54 Mam jeszcze nowe spostrzeżenia, tym razem dotyczące wyszukiwarki. *Przydałaby się możliwość zaznaczenia w wyszukiwaniu tylko tych produktów, które są dostępne od razu, żeby sortując po danym rozmiarze nie pokazywały się modele, na które trzeba czekać te 4-10 dni. *Rozdzieliłabym poszczególne kolory danego modelu, żeby każdy z nich w wyszukiwarce pokazywał się oddzielnie. Podam przykład. Chciałam zobaczyć co oferuje firma Jarpol, której nie znam. Wyskoczyły mi te modele: www.angel.pl/jarpol-o_p_127_1.html Pokazały się tylko białe staniki, które mnie np. w danej chwili nie interesują, więc rezygnuję z zamawiania któregoś z nich. Jeśliby wyszukiwarka pokazała, że są one także w innych kolorach, to może coś bym zamówiła ;-) Odpowiedz Link
moniach_1 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 11.10.12, 00:36 Ja naprawdę chętnie zrobiłabym zakupy w sklepie z polskimi stanikami typu Ava czy inne z tej popularnej średniej półki, który podjąłby wysiłek zrobienia realnych zdjęć tych staników oprócz wstawiania producenckich koszmarków. Serio bym to doceniła. Odpowiedz Link
maith Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 13.12.13, 16:22 moniach_1 napisała: > oprócz wstawiania producenckich koszmarków. O faktycznie, już na pierwszej stronie rzuciło mi się w oczy dzieło szalonego fotoszopisty z dorysowanym biustem, dociętymi rękami i takie tam ;) Przepraszam, ale naprawdę już dawno takiego "cuda" nie widziałam. www.angel.pl/axami-axami-v-5331-feel-me-biustonosz-o_229227657.html Ale to pewnie dlatego, że celuję w inne marki. Z tego samego powodu ja akurat i tak nie zrobiłabym tam zakupów. Odpowiedz Link
1kejtula Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 13.12.13, 14:00 Najgorszy sklep internetowy z jakiego korzystałam. Od prawie dwóch tygodni nie mogę wyegzekwować ani zamówionego towaru ani zwrotu pieniędzy. Jestem notorycznie przepraszana i odsyłana. Właściciele sklepu pewnie uważają, że klient dokonujący zakupów na 140 zł, to żaden klient. Jeżeli nie zależy Ci na Twoich cięzko zarobionych pieniądzach możesz śmiało robić tam zakupy. Odpowiedz Link
azmika88 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 09.01.14, 20:09 Jak się rozwiązała sprawa z zamówieniem? Wypatrzyłam na tej stronie moją Avę w dobrej cenie, ale nie wiem czy mogę ryzykować. Odpowiedz Link
myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 17.01.14, 09:24 Pani azmiku z przyjemnością prześlę Pani korespondencję z użytkowniczką kejtula, która piszę nieprawdę i obraża w mailach i telefonicznie pracowników. Odpowiedz Link
myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 17.01.14, 09:22 Witam serdecznie, Użytkowniczka o nicku kejtula (Pani Katarzyna) zamówiła w Naszym sklepie towar, który został wysłany następnego dnia, w paczce nie było jednej sztuki rajstop na kwotę 18,90zł która został zwrócona w przeciągu 3 dni roboczych. Nie rozumiem o jakich dwóch tygodniach mówimy i o jakich straconych pieniądzach. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
azmika88 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 09.01.14, 20:04 Widząc reklamę na stronie startowej tych oto produktów: www.angel.pl/anais-o_p_91_1.html naszła mnie ochota wyłączyć stronę i nigdy więcej jej nie otwierać. www.angel.pl/image.php?c/1/w/650/h/650/woh/0/data/offer/2494/24931158/18121/HEWbAgNfbHkWFNjhbCMf.jpg masakra ;/ Takie produkty raczej powinny być sprzedawane w sex shopach... Widzę też bardzo duży wybór innych firm i rozmiarów. To na plus. Odpowiedz Link