Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy www.angel.pl opinie

10.10.12, 07:27
Witam wszystkie Panie prowadzimy sklep internetowy z bielizną www.angel.pl i stąd moje Pytanie co Wam się podoba w tym sklepie a co nie ? Czy zrobiłybyście u Nas zakupy ? Za wszystkie podpowiedzi i uwagi serdecznie dziękuję
Obserwuj wątek
    • ania.kar Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 10.10.12, 08:23
      Ja powtórzę moje pytanie z forum Balkonetki, bo tam nie doczekałam się odpowiedzi:
      balkonetka.pl/forum/sklepy-ze-stanikami/2012/9/28/sklep-wwwangelpl/1
      Dlaczego nie możecie obniżyć bardzo wysokich kosztów wysyłki
      www.angel.pl/koszt-wysylki-c_45.html
      nadając bieliznę jako list polecony (gabaryt B)?

I czy macie coś wspólnego z Kontri, czy to zbieg okoliczności, że akurat tamte modele macie dostępne w dokładnie tych samych rozmiarach co oni?

• myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 10.10.12, 09:08
        Witam

Pyta się Pani o koszty przesyłki. Produkty są wysyłane jako paczki pocztowe a nie jako listy dlatego jest taki koszt przesyłki. Aczkolwiek zastanawiamy się nad lekkim obniżeniem kosztów przesyłki. Ponadto jeżeli wysyłalibyśmy przesyłki w kopertach przy zwrotach bądź wymianach produkty przychodziłyby w opłakanym stanie. Co do kontri jest to zbieg okoliczności. Posiadamy w swojej ofercie marki których w kontri nie ma : Caprice, Krisline, Le sens :)
        • ania.kar Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 10.10.12, 09:43
          Przesyłka nadana jako list polecony nie musi być wysyłana w kopercie! Wspominałam o "gabarycie B", co oznacza przesyłkę, której suma długości, szerokości i wysokości nie przekracza 90 cm. Szczegóły tutaj:
          cennik.poczta-polska.pl/help/help_kraj.html#wymiary_list
          W tych wymiarach mieszczą się całkiem duże pudełka. Większość sklepów z bielizną właśnie w ten sposób wysyła zamówienia, przez co może oferować dużo niższe koszty wysyłki. Ale to już od sklepu zależy. Można przecież wysyłać każdemu bieliznę w ozdobnych opakowaniach, wyściełanych od wewnątrz mięciutkim materiałem, oczywiście za odpowiednio wysoką cenę. Jak się chętni znajdą, to czemu nie? :)

• azmika88 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 09.01.14, 19:56
            Widzę także opcję wysyłki do paczkomatu. Za to plus. Na pewno nie zamówiłabym u was paczki w takiej cenie, jak macie podaną na stronie, ale paczkomat mnie przekonuje.
        • myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 17.01.14, 08:52
          Klientka o nicku kejtula (Pani Katarzyna) złożyła zamówienie, które zostało wysłane następnego dnia za pośrednictwem paczkomatów, w paczce brakowało jednej sztuki rajstop na kwotę 19zł, która została zwrócona w przeciągu 3 dni. W związku z tym informacje podane przez klientkę nie są prawdziwe. Pozdrawiam serdecznie.
    • ania.kar wyszukiwarka 10.10.12, 08:54
      Mam jeszcze nowe spostrzeżenia, tym razem dotyczące wyszukiwarki.

*Przydałaby się możliwość zaznaczenia w wyszukiwaniu tylko tych produktów, które są dostępne od razu, żeby sortując po danym rozmiarze nie pokazywały się modele, na które trzeba czekać te 4-10 dni.

*Rozdzieliłabym poszczególne kolory danego modelu, żeby każdy z nich w wyszukiwarce pokazywał się oddzielnie.
      Podam przykład. Chciałam zobaczyć co oferuje firma Jarpol, której nie znam. Wyskoczyły mi te modele:
      www.angel.pl/jarpol-o_p_127_1.html
      Pokazały się tylko białe staniki, które mnie np. w danej chwili nie interesują, więc rezygnuję z zamawiania któregoś z nich. Jeśliby wyszukiwarka pokazała, że są one także w innych kolorach, to może coś bym zamówiła ;-)
    • moniach_1 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 11.10.12, 00:36
      Ja naprawdę chętnie zrobiłabym zakupy w sklepie z polskimi stanikami typu Ava czy inne z tej popularnej średniej półki, który podjąłby wysiłek zrobienia realnych zdjęć tych staników oprócz wstawiania producenckich koszmarków. Serio bym to doceniła.
      • maith Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 13.12.13, 16:22
        moniach_1 napisała:

> oprócz wstawiania producenckich koszmarków.

O faktycznie, już na pierwszej stronie rzuciło mi się w oczy dzieło szalonego fotoszopisty z dorysowanym biustem, dociętymi rękami i takie tam ;) Przepraszam, ale naprawdę już dawno takiego "cuda" nie widziałam.
        www.angel.pl/axami-axami-v-5331-feel-me-biustonosz-o_229227657.html
        Ale to pewnie dlatego, że celuję w inne marki. Z tego samego powodu ja akurat i tak nie zrobiłabym tam zakupów.
    • 1kejtula Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 13.12.13, 14:00
      Najgorszy sklep internetowy z jakiego korzystałam. Od prawie dwóch tygodni nie mogę wyegzekwować ani zamówionego towaru ani zwrotu pieniędzy. Jestem notorycznie przepraszana i odsyłana. Właściciele sklepu pewnie uważają, że klient dokonujący zakupów na 140 zł, to żaden klient.
      Jeżeli nie zależy Ci na Twoich cięzko zarobionych pieniądzach możesz śmiało robić tam zakupy.
      • azmika88 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 09.01.14, 20:09
        Jak się rozwiązała sprawa z zamówieniem? Wypatrzyłam na tej stronie moją Avę w dobrej cenie, ale nie wiem czy mogę ryzykować.
        • myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 17.01.14, 09:24
          Pani azmiku z przyjemnością prześlę Pani korespondencję z użytkowniczką kejtula, która piszę nieprawdę i obraża w mailach i telefonicznie pracowników.
      • myangel21 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 17.01.14, 09:22
        Witam serdecznie,
        Użytkowniczka o nicku kejtula (Pani Katarzyna) zamówiła w Naszym sklepie towar, który został wysłany następnego dnia, w paczce nie było jednej sztuki rajstop na kwotę 18,90zł która został zwrócona w przeciągu 3 dni roboczych. Nie rozumiem o jakich dwóch tygodniach mówimy i o jakich straconych pieniądzach. Pozdrawiam serdecznie
    • azmika88 Re: Sklep internetowy www.angel.pl opinie 09.01.14, 20:04
      Widząc reklamę na stronie startowej tych oto produktów:
      www.angel.pl/anais-o_p_91_1.html naszła mnie ochota wyłączyć stronę i nigdy więcej jej nie otwierać.
      www.angel.pl/image.php?c/1/w/650/h/650/woh/0/data/offer/2494/24931158/18121/HEWbAgNfbHkWFNjhbCMf.jpg masakra ;/ Takie produkty raczej powinny być sprzedawane w sex shopach...

Widzę też bardzo duży wybór innych firm i rozmiarów. To na plus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka