effuniak
14.11.12, 07:45
czyli powrót do początku ....
Jako, że nie raz czytałam o takich przypadkach odzywek w sklepie, a nawet jeden ze sklepów w W-wie był niemalże wyklęty za stosowanie praktyk typu zwężanie obwodów, dopasowywanie ramiaczek a czasem nawet misek i ogólnie wszelkie przeróbki na gotowych stanikach więc tym bardziej uderzyła mnie rada udzielona przez producenta jednej z klientek prezentującej jego własny wyrób:
"Faktycznie sporo za duża. Plecy wiszą, talia jest poniżej talii, biust się ciągnie...I generalnie jest za długa na Ciebie w partii "tułowiowej". Wiesz co, można to przerobić dość łatwo, pytanie tylko, czy Ci się chce z nią kombinować;) Ale na wszelki wypadek napiszę jak: część biustową możesz zmniejszyć zwężając szew idący na środku, pod tym czarnym paskiem. Jak to zrobisz, to też sam dekolt powinien przestać się zsuwać. Następnie trzeba skrócić część "tułowiową", najlepiej skracając niebieską część nad czarną (pewnie kwestia 2-3cm, ale to byś musiała sprawdzić na sobie). I na koniec całość można zwęzić po bokach o tyle, o ile potrzebujesz. "
hmmm.... czy to właściwie nie jest powrót do "pani se zwęzi " ?
BTW - ostatnie opinie na temat tego sklepu co to przerabia staniki świadczą o tym, ze takie przeróbki to jednak świetny pomysł i usługa jak najbardziej przydatna więc może i taka rada tez jest dobrym pomysłem bo uczy jak sobie samodzielnie poradzić z poprawą/dopasowaniem ciucha ?
Lingerie is my life...
"Mówiąc o mnie hejter daje mi fejm.."
So, talk about Me...