Dodaj do ulubionych

Program naprawy biustu

05.11.13, 22:18
Le Bra Salon Bielizny i Manufaktura EcoSpa & Wellnes poszukuje kandydatki z Siedlec i okolic do Programu naprawy biustu. Pani która zakwalifikuje się do programu otrzyma darmowe biustonosze oraz zabiegi na piersi. Chętne Panie zapraszam do salonu LE BRA na Kochanowskiego 16 w Siedlcach.
Obserwuj wątek
    • lebrasiedlce Re: Program naprawy biustu 07.11.13, 14:13
      Program jest całkowicie DARMOWY !!! Pani która weźmie w nim udział otrzyma całkowicie za darmo biustonosze od Le Bra Salon Bielizny firmy Panache oraz Freya oraz Manufaktura EcoSPA & Wellness całkowicie bezpłatnie wykona profesjonalne zabiegi na biust. Programem tym chcemy pokazać że można mieć piękny biust bez skalpela. Zapraszamy!!! Taka okazja może się już nie powtórzyć !!! Zgłoszenia przyjmujemy do końca listopada.
      • kasica_k Re: Program naprawy biustu 07.11.13, 15:19
        O to może być fajna okazja do pokazania, że biust "po przejściach" może poprawić swój stan dzięki dobrze dobranym stanikom. Co do zabiegów nie czuję się kompetentna :) Natomiast gdyby się udało organizatorom zrobić z tego programu jakiś reportaż foto typu "przed i po", to byłoby świetnie. Niekoniecznie z gołym biustem :) Byłaby to niezła promocja brafittingu, bo naprawdę sporo jest kobiet, które właśnie dopiero po "przejściach" typu karmienie czy odchudzanie zaczynają się interesować stanem i rozmiarem swojego biustu i odkrywają, ile może zmienić dobre dopasowanie biustonosza.
        • lebrasiedlce Re: Program naprawy biustu 07.11.13, 16:11
          Cieszę się że tak to widzisz :) Reportaż oczywiście będzie jak najbardziej inaczej jaki całe przedsięwzięcie miało by sens.
          • lebrasiedlce Re: Program naprawy biustu 09.11.13, 11:17
            Co myślicie o takim przedsięwzięciu chodzi mi głównie czy wzięłybyście udział w takim programie i czy wierzycie w jego powodzenie?
            • keszurka Re: Program naprawy biustu 09.11.13, 14:46
              Jesteem jak najbardziej na tak;)
              sama chętnie wzięłabym udział w takim programie, gdyby idbył się w Warszawie czy w Krakowie.
              Szczególnie ciekawa jestem efektów zabiegów, bo staniki wiem, że coś poprawią, ale nie jestem przekonana czy wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka