bbbasiek 13.04.15, 19:48 Czy ktoś może polecić tankini w rozmiarze 70j angielskie? Sklepy internetowe mile widziane lub podajcie firmę to dalej będę szukać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maith Re: Poszukiwane tankini 70J 13.04.15, 22:12 Z marek, to zwyczajowo z robienia tankini, też w Twoim rozmiarze, słynie Panache. Przy okazji zerknęłam, co proponuje Bravissimo (sklep) i wyszło, że tylko własną markę: www.bravissimo.com/products/swimwear/tankinis/#/1?back=32&cup=j Odpowiedz Link
bbbasiek Re: Poszukiwane tankini 70J 14.04.15, 10:02 Straszna bieda w tym moim rozmiarze:/ chcę kupić w polskim sklepie internetowym ponieważ kupie parę rozmiarów ponieważ różnie to bywa z rozmiarami, wybiorę ten który będzie pasować i resztę odeślę Odpowiedz Link
maith Re: Poszukiwane tankini 70J 15.04.15, 01:29 Skoro i tak chcesz kupować przez Internet, to co Ci szkodzi zrobić zakupy w UK? Co innego, jakbyś się wybierała na miejscu przymierzyć. A poza znanymi sklepami są też legalnie działające sklepy ebayowe, wyraźnie zaznaczające, że przyjmują zwroty. Odpowiedz Link
bbbasiek Re: Poszukiwane tankini 70J 15.04.15, 11:38 Sklepów z UK nie brałam pod uwagę ze względu na wyższe koszty przesyłki i zwrotu no ale może się mylę? Ten granatowy stój fajny co zakochałam się w tymwww.lingeria.com.pl/isobel-balconnet-cerise-p-4347.html ale wszędzie majtki tylko s i xs:/ Odpowiedz Link
yo_anka Re: Poszukiwane tankini 70J 14.04.15, 13:04 szukałam w paru dobrych polskich sklepach i faktycznie nie ma tego rozmiaru pewnie nie sprowadzają bo rzadko schodzą z uwaga tylko jaki nosisz zwykle rozmiar stanika, bo przy strojach kąpielowych sprawdza się zwykle rozmiar większy pod biustem a miseczka o rozmiar mniejsza, przynajmniej u mnie: jak nosiłam Brytyjskie 32J to Freje bikini brałam 34H na brastopie www.brastop.com/swimwear-big-bikini-swimsuits?specs=tankini+tops-32j-34h-32hh na Allegro tylko allegro.pl/panache-anna-tankini-32j-70j-i5244668082.html Odpowiedz Link
bbbasiek Re: Poszukiwane tankini 70J 14.04.15, 14:34 Noszę teraz np. panache cleo 70j. Nawet jak szukam 75hh to nic ładnego dla młodej dziewczyny nie ma. To panache na allegro co porzuciłaś jest właśnie czarne i zabudowane. Najbardziej bym chciała lub najbardziej marzę o tankini z dekoktem plunge i mocnych neonowych kolorach:) wiem, wiem mogę pomarzyć. A jeśli nie tankini to zwykły strój może ktoś widział w tym rozm. 70j lub75hh Odpowiedz Link
nietylkopraca Re: Poszukiwane tankini 70J 14.04.15, 21:47 Może taki plunge: www.lingeria.com.pl/fever-plunge-bikini-blue-p-3620.html Odpowiedz Link
genepi Re: Poszukiwane tankini 70J 15.04.15, 10:04 Spóbuj poszukać na allegro lub OLX.pl, tam są czasami okazje cenowe. Jest też balkonetka.pl Odpowiedz Link
charm Re: Poszukiwane tankini 70J 19.04.15, 05:31 przy dobrze dobranym biustonoszu 70J tankini w tym samym rozmiarze może średnio pasować - panachowe tankini, te które mam miało sporo większe miski od tango, poza tym obwód inaczej zachowuje się przy 5cm a inaczej przy kilkudziesięciu.... w czasach, gdy nosiłam 65JJ/ 65K tankini mi pasowało 70HH, 65 się średnio układało, i optycznie +10kg, choć byłam bardzo szczupła... mam ten model www.bradea.pl/uploads//products/697/thumb/thumb-260-470-1731.jpg spróbuj 75H... Odpowiedz Link
bbbasiek Re: Poszukiwane tankini 70J 19.04.15, 20:37 Tak jak piszecie szukam 75h. Znalazłam 75gg jeszcze karmię ale na czasie chcę przestać wiec może to gg by było okej www.peachfield.pl/oferta/562/veronica-tankini Bardzo podoba mi się strój dwuczęściowy ava sk 21 ale im więcej czytam tym miej wiem. Biustonosze noszę angielskie jeśli chodzi o rozmiarówkę i nie wiem jaki brać ten ava. Tak samo jest ze strojem dalia melody kompletnie wie wiem jak z rozmiarem. Jak kupie każdy w np. 3 rozmiarach to będę musiała prawie tysiak na wszystko wydać:/ Oczywiście nietrafione odesle ale to zawsze trochę kasy trąba wyłożyć Odpowiedz Link
miss.swiss Re: Poszukiwane tankini 70J 19.04.15, 23:09 KrisLine ma fajne tankini, sprowadzałam teraz dla klientki w 85H, model Malawi, poza tym trochę mają w klasycznych kolorach. a trochę w mocniejszych. Odpowiedz Link