Dodaj do ulubionych

Beżowy stanik

30.06.15, 21:43
Hej!

Szukam beżowego stanika takiego jak np Panache Millie lub Panache Jasmine.
Ma zbierać biust do środka a nie rozstawiać go na boki i robic ładny zaokrąglony profil.

Dziś dostarczono mi Panache Elsa ale to jest totalna porażka..bardzo podobny do Arizy, jednak Ariza wygrywa.
Kiedyś miałam też Panache Loretta i szału nie było.

Poradźcie coś bo brakuje mi stanika pod jasne bluzki.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anka_z_lasu Re: Beżowy stanik 30.06.15, 22:09
      nie wiem o jaki zakres rozmiarowy chodzi, ale jeśli nie musi być miękki to może Onlyher latte plunge? Zbiera do środka i zaokrągla.
    • anirat Re: Beżowy stanik 01.07.15, 08:22
      Ja ostatnio sprawiłam sobie Panache Clara. 80H. Krój podobny do Andory, ale lepiej zbiera i kształtuje przynajmniej u mnie i ma szersze ramiączka. Ja wolę szersze bo się nie zwijają i lepiej trzymają. Przy Andorze mi się zwijały tutaj są lepsze, ale tez Andore miałam 85G może dlatego róznia w ramiączkach. Jest scisły w obwodzie i bardzo stabilny, zapiecie na 3 haftki tez mi odpowiada.
    • kasica_k Re: Beżowy stanik 01.07.15, 10:42
      Jeśli lubisz Jasmine, to spróbuj beżową Envy, krój ten sam, zbieranie może nie aż tak dobre (inne materiały), ale wciąż dobre. A jeśli podobała ci się Millie (uwaga marka to nie Panache, a Cleo by Panche) to może Marcie? Właśnie wchodzi do sklepów wersja bazowa, jest beż.
    • pierwszalitera Re: Beżowy stanik 01.07.15, 18:38
      Polecam Fantasie Esme w kolorze nude. Trochę inny stanik niż wymienione przez ciebie Panache, miseczka miękka ale formowana termicznie, więc robi ładny okrągły kształt bez dziobów i podobnych niespodzianek. Dodatkowa zaleta - oprócz leciutko prążkowanego materiału nie ma żadnych koronek robiących pod cieńszymi bluzkami kalafiory.
      Aktualnie wiele rozmiarów w wyprzedaży na brastopie za jedyne 15 funtów, do tego jeszcze minus 12% urodzinowej zniżki, więc tylko 13 z groszami.
    • karolajna83g Re: Beżowy stanik 01.07.15, 19:50
      Ojej, bardzo dziekuje za wpisy, myślałam, że nikt nie odpowie :)

Aktualnie czekam na dostawe Pour Moi Imogen, bo na zdjeciu wyglada calkiem przyzwoicie, ale niesttey nikt nie wstawil zdjecia na balkonetce.
      Jak tylko cos będzie nie tak z Pour Moi, będę szukać Clary i Marcie.
      A Onlyher niestety nie znam.
      • karolajna83g Re: Beżowy stanik 05.07.15, 23:23
        Pour moi Imogen to totalna porażka!!!!!! Czas na Marcie i Clarę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka