zazulla 23.01.19, 01:02 Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się? Używam FF, po wpisaniu loginy widzę zapamiętane hasło ale ani wpisanie na nowo tego samego ani po prostu akceptacja tego zapisanego nie uruchamia logowania. Strona stoi w miejscu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-pia Re: Bravissimo - logowanie 24.01.19, 13:50 Ciasteczka wyczyściłaś? FF zaktualizowany? Odpowiedz Link
rosebush2 Re: Bravissimo - logowanie 26.01.19, 19:52 anna-pia napisała: > Ciasteczka wyczyściłaś? FF zaktualizowany? > Mam ten sam problem i próbowałam w czterech różnych przeglądarkach, na dwóch różnych systemach, po czyszczeniu całego cache z ciasteczkami włącznie, z wyłączonymi dodatkami do przeglądarki, wyłączonym firewallem, korzystając z internetu stacjonarnego i mobilnego... Nic nie pomaga. Odpowiedz Link
rosebush2 Re: Bravissimo - logowanie 26.01.19, 19:48 zazulla napisała: > Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się? Używam FF, po wpisaniu loginy widz > ę zapamiętane hasło ale ani wpisanie na nowo tego samego ani po prostu akceptac > ja tego zapisanego nie uruchamia logowania. Strona stoi w miejscu. Nie tylko Ty. Tydzień temu próbowałam się zalogować i miałam ten sam problem, od tamtej pory próbowałam jeszcze parę razy, również dzisiaj i sytuacja się nie zmieniła. Szkoda, że nie zerknęłam wcześniej na forum bo właśnie dzisiaj do nich wysłałam kolejnego emaila w tej sprawie i gdybym wiedziała, że jest nas więcej, miałabym dodatkowy argument, bo mam wrażenie, że nie do końca mi wierzą! Odpowiedz Link