julilija ja również witam:) 28.03.09, 14:28 mam nadzieje ze dzieki Wam wreszcie dobiorę odpowiedni rozmiar biustonosza:) pozdrawiam. Odpowiedz Link
misi.a Re: Witam:) 30.03.09, 14:28 A no to ja też witam :) Ja i moje 65GG mamy lat 15 i właśnie nawracam mamę. Jestem bardzo szczęśliwa z powodu iż tu trafiłam, mój tato trochę mniej(kurs funta wyysoki), ale cóż :D Pozdrawiam wszystkich :D Odpowiedz Link
natya Re: Witam:) 01.04.09, 16:53 Witam ciepło! Jestem użytkowniczką "popularnego" 70B, jednak po lekturze forum wiem już, że niekoniecznie jest to rozmiar dla mnie najlepszy :) Mam nadzieję, że z waszym wsparciem już niedługo stanę się posiadaczką biustonosza z prawdziwego zdarzenia ;) Odpowiedz Link
ullencia Re: Witam:) 02.04.09, 10:34 Dopóki tu nie trafiłam myślałam, że jestem uświadomiona bo parę lat temu trafiłam na Grochowską i zamieniłam 75B :) na 75E. I tak chodziłam w tych stanikach (Valisere) aż zaczęły źle wyglądać. Dzięki Lobby trafiłam do Peachfield i okazało się, że nie 75E a 75FF/G w zależności od modelu. I teraz czytam i czytam forum i juz wypadało się ujawnić. Odpowiedz Link
ryniena Re: Witam:) 15.04.09, 11:57 Witam :’) Forum zostało mi polecone, ale dopiero teraz odważyłam się tu zalogować :’) Jeszcze nie wiem jaki naprawdę mam rozmiar biustu [mam zamiar zaraz się dokładnie wymierzyć], ale najczęściej noszę 75/80 C/D, który nie wygląda tak dziarsko jak powinien w wieku 21 lat... Nie trudno się domyślić, że mam problem z dopasowaniem stanika, jestem też wąska w talii i szeroka w biodrach, więc znalezienie odpowiedniej odzieży jest dla mnie katorgą... I to by było na tyle na razie, jestem kompletnym laikiem na tym forum i jeszcze się ze wszystkim oswajam... Odpowiedz Link
last_hope Witam:) 16.04.09, 10:46 Czytam już od dawna - mniej więcej od czasu tego słynnego artykułu z "WO". Muszę przyznać, że lobby okazało się wybawieniem, dla mnie i (w trochę mniejszym stopniu) dla mojej mamy. Zanim trafiłam do Was nosiłam 70 D, które robiło się już koszmarnie za małe, i planowałam przesiadkę na 75 D, żeby biust nie wyskakiwał z miseczek tak bardzo;) Dzięki Wam przesiadłam się najpierw na 32FF, a ostatnio planuje zaopatrzyc się w 30H - a jeszcze rok temu myślałam, że alfabet kończy się na E... Odpowiedz Link
chomiczkami Re: Witam:) 19.04.09, 13:05 Też się przywitam, a co ;) Nazywam się Chomiczka (lub chomiczkami, jeden pies), mam 19 lat i biust stosowny do wieku i wagi. Nawróciłam się z myślenia "20 zł to aż nadto na dobry stanik" i "75D to przecież prawie mój rozmiar, zwłaszcza jeśli miseczki są usztywniane" na "jak mam w czymś ładnie wyglądać, to muszę zainwestować" oraz "to (prawie) żaden wstyd mieć duże piersi!" :D. Odpowiedz Link
ujrzalamswiatlo kocham was dziewczyny 21.04.09, 00:14 Dzisiejszego wieczora(hmm..nocy)doznalam olsnienia,uswiadomienia i szoku.. Mam 100cm w biuscie i 85cm pod.Cale zycie bylam klientka H&M i tym podobnych sklepow i posiadczka rozmiaru 85D,lub tez 80D,lub nawet 90D-dlaczego?bo te staniki mi nie pasuja-uciskaja wylewajace sie dolem i bokiem piersi,a dol jest jakby luzny,staniki podjezdzaja do gory.Sto razy na dzien musiasze je naciagac,sciagac na dol,poprawiac.A piersi nie leza-co na siebie bym nie zalozyla wygladam tlusto.Zawsze zastanawialam sie co jest ze mna nie tak,czyzbym byla jakos dziwnie zbudowana? Jestem na forum od dwoch godzin,przezczytalam sie przez wiele tematow i moglabym tanczyc i calusy rozdawac z podekscytowania-ze mna jest wszystko w porzadku,powinnam poprostu nosic rozmiar 75F(choc brzmi to strasznie) Dziekuje raz jeszcze Odpowiedz Link
lu_be_alex Re: Witam:) 02.05.09, 11:46 Witam wszystkie biuściaste forumowiczki! Jestem wdzięczna dziewczyną z forum wizaż.pl za przekierowanie mnie na to lobby. Wczytuję się w nie z przyjemnością od jakiegoś czasu i z dumą wchodzę w obsesję dobrego rozmiaru;D mój pierwszy nabytek jest w drodze, a i na jednym się nie skończy. Przy wymiarach 68/89 (na razie, acz liczę na migrację) rozmiar 28ff/30e. Pozdrawiam:)!! Odpowiedz Link
orientalna Witam:) 13.05.09, 19:27 Witam dziewczyny. Czytam to forum od dawna, ale dopiero teraz mam odwagę do was dołączyć. Rozmiar dobrany, także teraz tylko czytać opinie i testować na własnej skórze, a raczej biuście :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
katinka83 Re: Witam:) 14.05.09, 10:52 Chciałabym się na początku przywitać. Wasze forum czytam już od bardzo dawna, ale jakoś nie było czasu aby cokolwiek napisać. Dzięki Wam wiem jaki powinnam nosić rozmiar, a poza tym skorzystałam z polecenaego sklepu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
igawroc82 Re: Witam:) 14.05.09, 15:46 I ja witam z wymiarami 84/110 :) Co prawda jeszcze nie wiem jaki to rozmiar ale przed ciążą było 75 I/J. Na razie pomału się wgryzam a trafiłam tu dzięki turzycy :) DZIĘKUJĘ :D Odpowiedz Link
sisoonia Re: Witam:) 22.05.09, 15:01 Witam się i ja :) Od pewnego czasu Was podczytuję, co zaowocowało pierwszą, długą i przyjemną wizytą w Peachfield. Okazałam się być nosicielką biustu 80H i z radością się z tym godzę ;) Odpowiedz Link
madziiorek1 Witam:) 28.05.09, 17:25 Witam wszystkich, w końcu odważyłam się napisać, zebrałam się i już... dowiedziałam się o Was od koleżanki o sobie mogę powiedzieć....., ze nie lubię swojego biustu, jest obwisły, nie jest jędrny i nie jest mały. Wiem ze są większe, ale i tak go nie lubię i zamieniłabym się z tymi dziewczynami które mogą nosić bluzki bez stanika, czy chociażby z dużym dekoltem. Mam 27 lat, więc nie jestem „- nastką” ale czuję się czasem jak babcia patrząc na swój biust :( Aby mam nadzieję ze przy Was zmieni się moje nastawienie. Odpowiedz Link
kk345 Re: Witam:) 30.05.09, 12:33 madziiorek1, ustal w wątku rozmiarowym swój rozmiar, dobierz sobie pasujacy stanik, a za jakiś czas sama zauważysz poprawę kondycji swoich piersi. Jesteś młoda, jeśli teraz zatroszczysz się o biust, to ładnie Ci się odwdzięczy:-) Odpowiedz Link
kittekk Re: Witam:) 30.05.09, 08:54 Ja właśnie poszukuję mojego pierwszego pasującego stanika i jak na razie jeszcze chodzę w starych... Ale już niedługo, mam nadzieję :) Dziękuję wszystkim za pomoc w innych wątkach. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
ank_a84 Witam:) 02.06.09, 20:19 i pozdrawiam wszystkie kobietki z forum. Dzięki waszym poradom na forum , które czytam od pewnego czasu, udało mi się odnaleźć mój prawidłowy rozmiar stanika. 60F->migracja do 60FF Odpowiedz Link
aniaweasy Ello ja 86/118 15.06.09, 18:28 Cześć dołączam się do grona wielkobiuściastych zaczynam szukać swojego naj stanika. Bardzo chętnie nawiąże kontakt z podobnorozmiarowcami :) male-eb@tlen.pl Odpowiedz Link
dorwo74 Witam :) 15.06.09, 20:07 Witam wszystkie Lobbystki :) Dołączam się do poszukiwania mojego pierwszego bardzo gustownego i pięknego stanika :) Odpowiedz Link
aga-pek Re: Witam:) 16.06.09, 08:33 Cześć Dziewczyny :) Przyszłam się przywitać ;) Od prawie tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką prawidłowego rozmiaru (80E -> 70FF ;) ) (podziękowania dla kasienki.b za pomoc :) ). Z przywitania to tyle, a teraz idę do wątku gorsetowego, bo mam parę pytań ;) pozdrawiam serdecznie, Aga Odpowiedz Link
czerwona_pomadka Re: Witam:) 24.06.09, 11:49 No to ja też się przywitam... ;) Lobby to zdecydowanie najbardziej przyjazne miejsce w Sieci, na jakie do tej pory trafiłam. Odpowiedz Link
a.m.awaria Witam :] 28.06.09, 21:46 Trafiłam dzisiaj na Lobby i jestem zaskoczona chyba wszystkim co przeczytałam (a czytałam pół dnia ;) ) Wiedziałam, że mam źle dopasowane staniki, ale szukanie w sumie na ślepo nie przynosiło skutku. Liczę, że z Wami mi się uda :) Ojjjj, ale to miejsce się przyda wielu kobietom!:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
epolit Re: Witam:) 01.07.09, 12:11 Wpisałam się na listę obecności, zatem teraz wypada się przywitać :) Witam serdecznie! :) Jak tak dalej pójdzie, to zaraz jeszcze jakiegoś posta napiszę ;) Odpowiedz Link
zuu_zuu Re: Witam:) 01.07.09, 15:12 Też wpisałam się na listę i dopiero teraz wpadło mi do głowy, aby dodatkowo jeszcze się przywitać: ))) Kupiłam właśnie swój pierwszy stanik i od razu planuję następne zakupy... Aż boję się, w co to się przerodzi^^... (a myślałam, że zakupoholizm nigdy mnie nie będzie dotyczył ^^) Odpowiedz Link
indigo-rose Re: Witam:) 02.07.09, 21:57 Wprawdzie bywam na ogół na małym forum, ale skoro się czasami i tu odezwę, to wypadałoby się kiedyś przywitać. Niniejszym - witam się ;) Odpowiedz Link
aganoreg Re: Witam:) 03.07.09, 13:31 Dzien dobry! Czytam forum od dawna, za porada trafilam do Bravissimo i nosze obecnie 32FF (juz malawe) zamiast standardowego 80C. Problemow bez liku, im wiecej czytam tym mniej wiem i niestety, nawet w sklepie nie dobrali mi dobrego stanika :( Pozostaje metoda prob i bledow. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
lilithin Re: Witam:) 06.07.09, 00:34 Cieszę się bardzo, że tu trafiłam. O tym miejscu słyszałam już dawno, ale miara goryczy w końcu się przebrała i mam już dość biustu wylewającego się każdej możliwej strony. Ostatnio jeszcze zaczął mnie boleć kręgosłup, a po przyjściu do domu pierwszą rzeczą było ściągnięcie niewygodnego stanika. Teraz z C przeskakuję na G, zobaczymy, jakie będą wyniki. Kiedy zebrałam biust wg wskazówek, mój C stanik nie był w stanie sobie nawet z połową poradzić :| Teraz zastanawiam się nad Polyanną, Rio albo Tango. Trochę mnie przerażają te miękkie miseczki, ale od czegoś trzeba zacząc zbieranie biustu spod pach (jak to brzmi!). Odpowiedz Link
stanzii Witam i o zdrowie pytam:) 09.07.09, 00:02 Mam 70H, ale chyba już wymigrowało i może mam 65i? j? i niniejszym witam (nie zadziałam mi link do witania od razu:) Odpowiedz Link
magenta_72 Re: Witam:) 11.07.09, 16:05 Witajcie Dziewczyny. Czytam Was już od kilku miesięcy, postanowiłam wreszcie zabrać również głos. Dzięki Wam jestem szczęśliwą posiadaczką kilkunastu (kilkudziesięciu - strach liczyć) pięknych staników 32f/32ff/30g. Od jakiegoś czasu nie kupuję butów, torebek, bluzek tylko staniki. To już uzależnienie... Odpowiedz Link
salma75 Rewolucja będzie! 29.07.09, 18:37 Witam. Trzeci dzień miotam sie po tych cyckach :/. Mam nadzieję w końcu ostanikować się właściwie. Do tej pory pomykałam w polskim 70C. Mam 94cm w biuście, 76cm pod biustem. Wyglada na to, że jestem 32E. Z tej strony Magda z Poznania, 34 lata, biuścik po dwójce wykarmonych dzieci ;). Pozdrawiam! Odpowiedz Link
tulua Witam:) 31.07.09, 10:14 Na forum trafilam jakis rok temu. Od tamtego czasu Was podczytuje. Uzaleznilam sie rowniez tak, ze moja praca na tym cierpi ;) Partner powoli sie przyzwyczaja, ze ja ciagle na internecie o stanikach... Choc to on sprawil, ze postanowilam sie ujawnic. Przeciez to nie ladnie tak cichcem czytac i nie dac o sobie znaku. Zatem dziewczyny witam Was, a moje piersi beda Wam wdzieczne do konca zycia :)) Odpowiedz Link
miesiakk Re: Witam:) 09.08.09, 12:20 to i ja się tu dopiszę z moim 70F, dla niektórych to mało, dla niektórych dużo, a dla mnie chyba w sam raz :) pozdrawiam Odpowiedz Link
iks54 Re: Witam:) 12.08.09, 13:32 Witam serdecznie! Kilka razy podczytywałam Wasze forum, kilka koleżanek z innego forum często tu bywa, skończyłam karmienie i chcę mieć ładny, zadbany, dobrze ostaniczkowany :DDDD biust. Jak w dym przyszłam tu! Odpowiedz Link
szmaragda83 Re: Witam:) 14.08.09, 08:42 Dzień dobry, witam wszystkie dziewczyny. Mam na imię Magda (nick netowy szmaragda) i dopiero (a mam 26 lat) odkrywam uroki życia z dobrze dobranym stanikiem. Przez lata nosiłam swojskie 80C i szczytem stanikowego wysublimowania był dla mnie Triumph. Po kilku błędnych decyzjach stanikowych, po których zostało mi parę niepotrzebnych piękności w szafie i pustka w kieszeni, po raz pierwszy założyłam pasujący stanik Panache Tango 32 FF dobrany przez brafitterkę. Żeby uniknąć kolejnych błędów i się poduczyć, postanowiłam na stale zagościć na forum. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
lucynadia Re: Witam:) 20.08.09, 21:18 Jestem Lucy i od około trzech miesięcy jestem uświadomioną, zapaloną stanikomaniaczką z rozmiarem 28ff/30f. Mój dorobek stanikowy na razie jest mały (3szt.), ale powoli się kompletuje. Dziękuję Wam za to forum, m.in. dzięki niemu doceniłam i polubiłam swój średni biust. Mam nadzieję, że też dołożę swoją cegiełkę do wielkiej akcji uświadamiania Polek;D lucynadia Odpowiedz Link
bileterka Re: Witam:) 22.08.09, 17:57 Witam. Forum czytuję od kilku miesięcy, trafiłam tu poprzez Stanikomanię. Uświadomiona jestem od około 6 tygodni i żałuję, że nie wzięłam się za siebie od razu jak tu trafiłam. Przez ten czas zdążyłam znienawidzić swoje ciało. Przez dwa lata z 75C doszłam do 75DD. Zaczęłam podejrzewać, że coś jest nie tak z obwodem pod biustem. Dlatego w swoich wakacyjnych planach wzięłam pod uwagę bliskość dobrego sklepu stacjonarnego. Niestety u mnie, na Kujawach nie ma takiego sklepu, a i na forum prawie nic nie znalazłam ( z maleńkim wyjątkiem). W wakacje więc postanowiłam złapać dwie sroki za ogon i oprócz zwiedzenia pięknego miasta, jakim jest Wrocław, postanowiłam dać się zmierzyć i dokonać zakupu. Zostałam potraktowana cudownie i wyszłam z pięknym Fantasie Gabrielle. Co ciekawsze nie spojrzałam na rozmiar. Zobaczyłam to dopiero po przyjściu do hostelu i mało się nie przewróciłam. Dostałam 32FF. Nie da się ukryć, że szok był. W końcu miałam doskonale dopasowany stanik. Obecnie mam dwa miękkie i chciałam się rzucić na zakupy internetowe, ale sporo poczytałam i wyluzowałam. Niech mi się wszystko ułoży tak jak powinno, a potem sobie zaszaleję. Odpowiedz Link